Aspirante optimiste > 20 ani ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Buna fetelor!Ceeeeeeeeee dor mi-a fost de voi !!!!!Tabi imi pare nespus de rau!Sa dea DD sa fii bine in continuare si sa iti revii cat mai repede!
Loina felicitari,sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Mie nu imi vine sa cred ca am ajuns in Bucuresti si am lasat in urma paradisul ala!A fost foarte frumos pana au venit uratii pe 5!Dar asta este o luam de la inceput si am de gand sa merg la dr.Moisa la Giulesti!Foarte multe fete lipsesc dar sper sa fie in concediu ca altfel le pun absenta....
VA PUP DULCE

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna fetelor ,
raportez ziua 2 de cm.

vas draguta , din ce simptome zici ca ai tu acolo , as pune mana in foc ca esti insarcinata!!
oricum ar fi ,te felicit pt rabdare si ca mai astepti cu testul.
abia asteptam o veste buna de la tine .
ar fi minunat ,ca din seria de fete care asteptam 2 liniute sa avem doua gravidute.si tu si loina.

pusiket , ramanem pe baricade nu=i asa?!
hai ca se pare ca noi doua numaram impreuna zilele..si o sa ajungem in scurt timp la faza de ovulatie si apoi iar cea plina de emotiile asteptarii unor semne de sarcina.

lorina , asteptam macar de la tine ceva vesti bune!!

va doresc la toate spor in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

mercic mult corinuk, si la toate fetele, va dulce si sper sa fie totul ok pentru ca acum stau ca pe ace pana la echo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Floare de Colt si Pusichet, a inceput o noua luna. Fruntea sus si va fi bine, veti vedea.
Marryan, poate fi semn de sarcina sau pot veni rushii. Astept sa ne dai insa o veste buna.
Ayna, imi pare rau ca ti-au iesit asa de rele analizele. De ce nu incerci sa te duci si la alt laborator. De tau ce spune?
Jocelyn, imi pare sincer rau. O sa treaca si durerea asta si nesiguranta si furia si o vei lua de la capat. Vei vedea. Daca vrei pot sa iti dau un PM cu "experienta" mea vasta in acest domeniu. Poate asa vei intelege ca toate trec si va ieni si soarele pe strada noastra.
Eu azi sau maine ovulez si o sa prestam, desi sincera sa fiu nu stiu daca are vreun rost in situatia actuala, dar nu mai conteaza. Atata vreme cat avem moralul sus o sa fie bine. Am depus si actele pt creditul de la banca. Asa vom avea banii necesari pt a incepe in septembrie analizele si histero si sper sa nu fie nevoie de laparo si tot ce va fi nevoie. Dar pana la urma va fi cum va vrea Dumnezeu. Cred ca pt noi incercarile de a avea un bebe reprezinta Crucea si Golgota noastra, pe care toate vom urca si apoi ne vom gasi linistea.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty ma bucur sa vad ce bine te intelegi cu sotul tau ca trageti amandoi in aceeasi directie! Spermograma se pare ca l-a adus cu picioarele pe pamant Bafta multa in demersurile ce urmeaza

Pam ceva vesti? Ai facut un testishor, ceva? Nu ne tzine in sah

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

vas: pai la simptomele tale, eu bag mana in foc ca esti insarcinata! asteptam Z35 sa ne confirmi!

Alionaaaa: fata draga, nu ti se pare ca ai uitat sa faci ceva inainte de a pleca la odisee??? Reteta ta de facut bebe!!!

bubuleana

Mergi la inceput

LAURA, sa dea Dumnezeu sa il tina asa cat mai mult timp, de preferat pana reusim sa facem un bebe.
ALIONA, asa cum a spus si Bubu, vrem reteta ta de facut bebe. Te rugammmmmmmmm.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Fetelor m-am gandit eu bine si vreau sa merg la dr.Moisa!Sun pe nr de la cabinet 3221983 si nu imi raspunde nimeni>Mai este valabil nrul?M a puteti ajuta cu alt numar?M-am gandit sa incerc si EU ia!Ce ma sfatuiti?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Din cate stiu eu dr Moisa si ceilalti de la Maternitatea Giulesti sau de la cabinet sunt in concediu pana la sfarsitul lunii august. Incearca mai degraba dimineata ca poate ai mai mult noroc sa iti raspunda careva si sa te poti programa. Succes

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna Feteleor, sa fie buna sau rea asa e ziua la mine, eu azi Z 2 de CM nu a fost sa fie luna asta incepem numaratoarea de la inceput pina o sa fienu mai pling ba chiar ma bucur ca exista CM inseamna ca organismul meu raspunde si intr un final va fi el, ca apoi o sa vada el; daca nu vrea sa vina, il aducem cu dea silape bb
ma bucura nespus de mult ca am raspuns asa cum trebuia la trat pe care la m facut cel putin stiu acum ca sunt in ordine tre doar de prestat si nu asa dar multpina scoatem toti icrisorii din soti
Jocylin eu tot asa cred la ceea ce ai raportat mai sus, imi pare nespus de rau ca suferi, si ai trecut printro experienta de fericire acum combinata cu suferinta, dar hai sus sa nu ne oprim aici suntem tari suntem bine dispuse sa merge mai departe oricit de lunga ni se va parea acest drum, important e ca sa nu ne creem atit de repede visele cind vedem aceste II liniute doar ca nu inseamna totul dupa a 12 saptamina atunci ne putem bucura, am fost si sunt de aceasta parere.
va pe toate aspirantele mai vechi si cele noute, bafta noua si sa mergem cu Dumnezeu inainte!!!!

marryan

Mergi la inceput