Lotiune anticelulita

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Si eu am luat crema de la Contrast si ma si impachetez in folie, sunt la a 7 sedinta de electrostimulare dar..........nmu vad nici un efect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

ce crema ai luat??? crema termica reducatoare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

Eu am luat fiolele acelea de la Gallenic dar spre suprinderea mea rezultate f slabe. Nu am multa celulita si ma gandeam ca un tratament asa laudat tre sa dea rezultate maxime...adica sa scap definitiv de ea. Aiurea...Acum nu stiu..poate sunt io defecta

mami &Andrei

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

cea de termosudatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

quote:
Originally posted by Candy
Exista mai multe tipuri de celulita (adipoasa, edematoasa, fibroasa), la aia fibroasa, pe care o fac in general sportivii cremele n-au nici un efect.

nu inteleg cum adica si sportivii fac celulita asta caci am inteles ca sportul ar ajuta sa previna si sa elimine celulita?
Ce sport te face sa ai celulita?

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Cred ca se rfera la celulita facuta de cei care au fost sportivi. Eu nu am facut sport de performanta, desi m-am antrenat pentru maraton, dar am facut mai mult decat cei mai constiinciosi oameni ( de 3 ori pe sapt. cate 2 ore de aerobic, 2 ture de dinamo cu greutati de picioare + 1 ora de bazin de cel putin 1 data pe sapt.) Chiar si in concediu ma trezeam la 7 dim. sa alerg si sa fac gimnastica !!acum 7 ani am avut un accident de masina si a trebuit sa renunt la stilul meu de viata, in cateva luni am inceput sa observ celulita pe fund si aripioare, din ce in ce mai pronuntat, pana cand a ajuns vizibila prin colanti; am reinceput sa fac miscare ( nu in stilul dinainte) + sauna + masaj + piscina + impachetari cu parafago dupa ce am epuizat tot ce s-a gasit in comert. Pot spune ca nimic nu a avut efect, desi la alte prietene care aveau celulita combinata cu strat gros de grasime dispareau centimetri vazand cu ochii. Chiar si acum am niste fese tari ca betonul dar pline de celulita!! Singurul tratament cu care m-am simtit mai bine a fost vacuum + impachetari cu namol + electrostimulare + masaj ( cu orice fel de crema! chiar si cu lotiune de corp hidratanta!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

quote:
Initial creeata de Guguluff

Ma bate gandul sa iau ceva mai scump anticelulita. Am mai citit ca-i numai reclama de toate dar poate stiti ceva mai bun. A incercat cineva Anew Lift&Tuck? E cel cu reclama de la t.v. care-ti remodeleaza corpul. Dar cica trebuie folosit 3 luni dimineata si seara. Cam greu cu un bb de 4 luni pe langa mine. Si sa nu ma trimiteti la sala ca nu reusesc sa dau jos celulita asa. Am incercat multe metode si sport si diete dar alaptand nu-mi mai arde de yoga si montignac. Ma oftic pt ca n-am decat un kg in plus fata de cat aveam inainte de sarcina dar... unele dintre voi stiti la ce ma refer... lasa de dorit.

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Mi-am luat Cell-Plus si arde Are destule plate ceea ce ma face sa am mai mare incredere decat in alea pline numai de climicale.

Pare buna. E o oferta luna asta la Helpnet si e mare-mare.
Bine, eu nu cred in creme miraculoase. In fine, o prefer pentru masaj, ca mie ala imi place.

Adica fara un pic de sport si hrana sanatoasa nu cred a se poate schimba ceva.

Iar celulita pana la urma e inflamatia celulor adipoase, deci nu e o chestie de o rezolvi cu crema.
Si au si barbati, si femei, deci nu cred ca e asa de grav. Grav ar fi daca iti ataca sanatatatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu folosesc Vichy Lipo-metric. L-am gasit la Donna cu 78 lei (cu cardul de reducere de 5%)
pana acum e ok, face pielea extrem de fina, dar inca nu pot sa-mi dau seama de celulita pt.ca inca nu au trecut cele 14 zile-o luna (perioada in care incep sa se vada rezultatele)

nici eu nu cred in produse minune. cred in alimentatie sanatoasa, in baut cantitati mari de apa, putina miscare si abia apoi datul cu creme si masaj - acestea pot ajuta, dar nu le elimina pe celelalte

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput