Lotiune anticelulita
Raspunsuri - Pagina 5
Guguluff spune:
Citez de pe site-ul lor:
''Cum pot sa îmi determin cheltuielile de transport?
Cheltuielile de transport nu exista. Comanda minima pe site este de 300 RON, transportul fiind asigurat de catre furnizor.''
De aici am dedus ca nu se incurca cu comenzi mai mici de 300 ron dar cam asa e cu mersul la ei. Doar ca nu am cum, cu bb dupa mine, sa ma plimb dupa ceva ce nu e sigur. Daca nu dau decat de 300 ron poate ne unim mai multe fete si luam impreuna de suma asta. Eu as lua parafango de aprox. 100 ron si niste ceara.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
mama lia spune:
si cum facem dupa aia sa ne dam produsele??? mie una imi este peste mina...lucrez in Baneasa, stau in Distor...dar miine am drum clar pe Unirea...
ai o alta propunere???
sa-ti traiasca bebelusha perfecta...si a mea a fost o bebelusha perfecta, acum e o domnisoara....cu crizele de rigoare...
anky spune:
quote:
Originally posted by AnaGN
Super Collistar, dar nu le gasesti decat in Italia!
Din pacate....
Am folosit de vreo cateva ori, iti iau foc partile pe care te dai.
Nu se gasesc doar in Italia,se gasesc si aici in westul Europei.
Produsele enumerate de mine nu au astfel de reactii,pielea nu se inroseste deloc si nici nu simti ca iti ia foc.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
mama lia spune:
lulu 77, despre crema asta e vorba???
http://www.contrastimpex.ro/products.php?show=details&id=110
AnaGN spune:
Alex 2, De cat zat ar fi nevoie pentru o femeie de dimensiuni normale?
Cam de la toata familia pe o saptamana....
mama lia spune:
tocmai am sunat la Contrast si poti achizitiona produse direct de la magazin, fara sa fii obligat sa cumperi de o anumita suma!!!
Guguluff spune:
Mama lia esti bestiala! Acum sa vad cand ajung, sa se indrepte vremea si plec la cumparaturi. Tu iti iei crema termica?
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
mama lia spune:
draga mea, eu vreau mai multe.....vreau crema de masaj modelatoare cu alge, pe cea termica reducatoare si pe cea de termosudatie....dar inca nu sunt sigura daca le iau pe toate....
dar momentan nu mai am maseuza.....si incep sa imi intind antenele ...si dupa ce voi gasi, voi achizitiona si cremele...
Guguluff spune:
N-am mai ajuns la Contrast dar in weekend, la Metro, n-am rezistat tentatiei si am luat un GoodBye Cellulite. Setul cu gel de 200ml si gel de dus cu cap de masaj. La vreo 38 ron. Se lauda ca face pielea fina dupa prima aplicare. Si deocamdata s-au tinut de cuvant. Am un popou la fel de fin ca al fi-mii
. Sa vedem cu fermitatea in 2 saptamani si cu celulita intr-o luna.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
mama lia spune:
eu o sa imi cumpar creme de la Contrast pina la urma si o sa ma masez singura acasa, am o perie de corp numai buna de asa ceva si o sa imi fac si niste abonamente la salonul unde am facut vacuumul, dar de data asta numai pentru masaj anticelulitic si de relaxare....si voi incepe un program de gimnastica, mi-am scos "circuit Pilates pentru acasa", suint o serie de exercitii numai bune sa te puna in forma pentru la vara...
asa ca sa auzim numai de bine!!!