Corina Danila
Raspunsuri - Pagina 5
asiza spune:
Va spun sec: Nu-mi place DELOC tipa! Niciodata nu mi-a placut......sunt curioasa ce "spate" a avut ca s-o faca vedeta!
Oana 23+ cu Denis Cristian
Kittie spune:
de fapt toate esenta articolului era in ultima parte.. Undeva, cumva, indraznea, risca sa spuna ca normal c-o intereseaza cat castiga ! Pen' ca vrea casa la curte pe a' mica bla bla bla si.... bomba!!!!... pentru ca sa se imbrace in ultimele tendite in moda!!!
Tsss ! Cum ati scapat-o ! :D
, mami de ( 13oct04 )
danitin spune:
Hop si eu, probabil ca sa aveti in cine da
Mie imi placea mult Corina pe vremea cand prezenta stiri la Pro si pe urma pe Acasa. Avea o privire putin trista, nu turuia de parca o alearga cineva, tocmai ca mi se parea naturala. Ce sa mai spun la plusuri? Mi se parea serioasa si deloc ostentativa. Nu mi-a placut deloc in telenovela, dar nici nu am urmarit mult din ea. De cand e la Euforia nu am mai vazut-o de loc, nu prind. Nu sunt fan inrait dar dintre crainicele de stiri de ea imi placea mult.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Happiness_4_us spune:
O femeie mai antipatica decat 'mneaei, nu am vazut in viata mea!
Nu am putut sa o suport niciodata. Ma calca pe nervi modul ei de a ofta in permanenta atunci cand povesteste ceva, asa cum facea la Povestiri adevarate. Este atat de falsa.........
Nana Motoc
Fotografii nunta!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
ana maria spune:
Eu am vazut-o in spital. Fetita ei s-a nascut la 7 luni ca si baietelul meu. Ea venise la controlul de 1 an cu copila. Mi s-a parut o mamica tare grijulie si luptatoare. Cine a nascut prematur stie de ce... mai ales ca fetita ei chiar avut probleme de la incubator si a fost operata pana la 6 luni.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Oana spune:
Exact Nicoleta, nu am vazut-o intr-o piesa de teatru dar cred ca i s-ar potrivi mult mai bine aceasta postura (actrita de teatru) decat cea de moderatoare intr-o emisiune lesinata pt. femei sau in filme...
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
anky spune:
Eu nu pot sa zic ca e antipatica,nu mi se pare frumoasa dar nici urita,undeva pe la mijloc.
Sincera sa fiu cea care ma enerveaza la culme e Nicoleta Luciu care se fitaie peste tot cu ei false,de-a dreptul dezgustator,macar daca ar fi fost naturale..,cind o vad cum clipeste din ochi,zau ca figura ei cere niste .Se vede ca nu are nimic in capul ala.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
Oana spune:
Anky, sanii lui Luciu sunt naturali tocmai cu asta se lauda ea peste tot ca e fromoasa de la natura.... la corp sunt de acord ca are ce arata dar la fatza mie nu imi place...
Dar in fine sa nu devenim off-topic.
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul