Dupa cit timp ati ramas?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

multumesc tuturor de raspunsuri si de incurajari.
Oricum, cred ca subiectul e folositor pentru toate aspirantele si mai astept raspunsuri.
Eu incerc sa nu ma panichez, oricum aici nu-ti face nimeni analize serioase daca n-ai motive serioase de ingrijorare, asa ca deocamdata ma umflu cu acid folic si numar zilele pina cind pot sa-mi fac test de sarcina. Si, ah, uitam, il fericesc pe barbatu-miu cu .

iren, pe tine nu te pun la socoteala ca esti tinerica si normal ca s-a prins repede . Eu mi-s mai baba.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

am ramas gravi dupa vreo 5 luni

geany_bc nu vreau sa te dezamagesc dar sa stii ca eu am patit-o cu teste vag pozitive. e super enervant! nu se pozitiveau in primele minute, decat dupa vreo 15 min observam si a 2-a liniutza. daca intri la "asteptand un ingeras.." o sa vezi ca multe fete au patit asta. dar ai facut testul cam repede, in z26, mai stai un pic, cateva zile si repeta-l. trebuie sa iasa a 2-a liniutza in primele 5 min. dupa aceea nu e relevant.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am ramas insarcinata dupa doua luni. In prima luna, dupa prima zi de intirziere am luat un test de sarcina si a iesit "vag pozitiv", adica se intrezarea a doua liniuta, dar nu era sarcina. In a doua luna testul a fost pozitiv si acum avem un baietel de aproape doi anisori.
Doctorul meu, la care am fost la un control de rutina cind am hotarit sa facem un bebe, mi-a spus ca abia dupa un an de incercari se trece la analize mai amanuntite. Pina atunci, cit mai mult exercitiu! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Eu cam dupa 2 ani, 2 ani jumate, in care am disperat, efectiv, ca eu nu pot sa fac copii. Am facut si inseminari, tone de analize (erau super toate), tratamente, am fost clasatiintr-un final la infertilitate inexplicabila si am decis sa nu mai asteptam, sa facem FIV. Ne-am facut dosarul, urma sa-l facem in aprilie si la sf lui martie am plecat in concediu si...ne-am intors 3! Asa ca: nu dispera, fii cat mai relaxata si ai sa vezi ca atunci cand vrea Dumnezeu se intampla. Mai ajuta-L si tu putin pe ici pe colo
Bafta multa! Poti sa intri la asteptand un ingeras: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81102&whichpage=16

Pupicei, Ingeras 20+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Eu m-am ferit prin diverse metode pana la varsta asta, pentru ca niciunul dintre noi nu se simtea pregatit pt marea incercare. Ne-am hotarat anul trecut, dupa nunta, sa concepem un bebe, am abandonat pastilele in noiembrie si in februarie acest an s-a produs minunea!
Pupici
Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am ramas dupa 6 luni de incercari. deja incepeam sa-mi fac probleme, si am inceput sa merg la medic. dupa primele investigatii, s-a produs minunea.

eu am ajuns la concluzia ca pe copii ii da Dumnezeu.

21 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu am ramas dupa a treia incercare. Prima a fost in noaptea nuntii si am fost tare dezamagita cand am vazut testul negativ dupa prima incercare. Am si plans, dar asta e ideea, ca nu trebuie sa te descurajezi. Exact in luna cand am fost mai putin stresati si nu ne-am mai tinut de nici un calendar, exact atunci s-a intamplat. Adica in decembrie. Vorba fetelor, Dumnezeu hotaraste cand e momentul cel mai bun! Succes, iti tin pumnii!

34+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Prima sarcina am obtinut-o dupa 2 ani. Acum incerc din nou de 2 luni si inca nimic. Precizez ca dpdv medical sintem ok amindoi.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

La primul copil din prima luna,la al doilea copil a doua luna de "incercat",la urmatorul de prima data(dar am pierdut sarcina la 16+6 sapt),la al treilea copil a doua luna,iar acum la al patrulea din prima desi eram la 4 luni dupa cezariana...

Succes si nu e cazul sa te ingrijorezi daca incercati de putin timp.

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

tot ce pot sa-ti scriu e ca te inteleg perfect!am fost in luna de miere am avut toate conditiile posibile,am actionat chiar in zilele care trebuie si tot ce am vazut pe 3 teste a fost o sg liniuta! e deprimant, nu poti sa nu te gandesti ca poate nu e ceva in regula!rabdarea poate le rezolva pe toate si cred ca oricat am dori sa ne planificam viata nu e dupa noi.cred ca in curand amandoua vom aparea aici pe forum cu vestea ca am vazut 2 liniute! succes!

Mergi la inceput