Dupa cit timp ati ramas?
Din start imi cer scuze daca subiectul e la rubrica nepotrivita, dar n-am stiut unde sa-l plasez mai bine.
Ce ma intereseaza pe mine e: cele care ati facut un copil in mod voit, la cit timp dupa luarea deciziei ati ramas insarcinate?
Intreb asta pentru ca un mic sondaj facut printre prietenele mele mi-a aratat ca mare parte dintre ele au ramas insarcinate din prima incercare. Chestie care pe mine m-a cam demobilizat, ca noi sintem la a 3-a luna de incercari si, deocamdata, pauza.
Si-as vrea sa vad cam care e media, sa stiu daca o fi cazul sa ma alarmez sau nu.
Mersi tuturor pentru raspunsuri
Edit: turturica, am modificat titlul subiectului pt ca sondajele si anchetele se fac in regim special si dupa ce iei legatura cu adminii. Sper sa afli ce te intereseaza! W
Poze
Raspunsuri
iren spune:
La Bogdanelu am ramas dupa fo doo luni jumate, cu toate ca nu era planificat, iar la Julia- pe care-am planificat-o- am ramas gravida exact prima oara dupa ce-am facut-o "la liber" Nu te descuraja, 3 luni nu mi se pare o perioada mare .
Bafta shi sa mai dai un semn de viatza
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Crishtinutza spune:
Dupa 7-8 luni de cand ne-am propus. Nu-ti pierde speranta, relaxeaza-te, o sa vina bebe cand te astepti mai putin!
claujro spune:
La Matei am ramas imediat...eram in "luna de miere" la Viena... aveam toate conditiile. Intre Matei si Mara am incercat 3 luni si de-abia in luna a treia am ramas. Dar eu sunt dintre acelea care raman usor...poate nu sunt cel mai bun exemplu. Ai rabdare! Va veni cand te astepti mai putin....
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 8 luni si de fetita 11 luni
Poze Mara si Matei
Poze Praga
nicole2005 spune:
Dupa doi ani si ceva, cand credeam ca e ceva si nu vom putea avea si noi un bebe. Cand ne-am asteptat mai putin sa intamplat minunea. Anul trecut cand am petrecut amandoi un Craciun super la munte barza sa hotarat sa nu ne mai lase sa asteptam !! iar acum mai avem putin si o sa vina pe lume noastra. Asa ca nu fi trista, va veni si la voi momentul fericit.
nicol
34+
geany_bc spune:
Am ramas insarcinata imediat ce mi-am propus. Asta se intampla acum 4 ani.
Acum, cand vreau un bb2 sunt la a treia luna de incercari.
Acum am si eu o intrebare, poate ma lamuriti voi.
Ieri dimineata, fiind in ziua 26, am facut un test de sarcina. A iesit negativ. Dupa -amiaza m-am uitat din nou pe el, si am vazut si a doua linie foarte subtire. E posibil sa fi ramas insarcinata?
Ce parere aveti?
claujro spune:
Si mie la fel de vaaaag mi-a iesit a doua liniuta si era de fapt, Matei... Eu cred ca daca sunt 2 liniute indiferent cat de vagi sau accentuate sunt e bb.
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 8 luni si de fetita 11 luni
Poze Mara si Matei
Poze Praga
blueeyes2003 spune:
Eu am ramas insarcinata la vreo 3,4 luni dupa ce ne-am propus sa avem un bebe.
Nu te ingrijora,o sa vezi ca se va intampla cand te astepti mai putin.Intr-adevar cand iti pui speranta ca se va intampla si vezi ca nu esti ,simti o oarecare dezamagire dar trebuie sa speri.
Am o prietena care ramanea foarte repede insarcinata si se fereau cat de cat pana s-a hotart sa ia anticonceptionale pt. ca nu era de glumit.
Am citit un articol conform caruia,daca ai varsta pana in 35 de ani si nu ramai timp de 1 an trebuie sa faci anumite investigatii.Cum tu incerci doar de 3 luni cred ca nu trebuie sa-ti faci griji.
Sper ca visul de a avea un copil sa ti se implineasca cat mai curand!
MIRELA
fotografii
"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)
geany_bc spune:
Claujro, dar a doua liniuta a aparut, sau cel putin am vazut-o dupa 8 ore. Pe prospect scrie ca rezultatul se citeste dupa 5 minute.
Eu imi doresc mult acest copil, dar nu stiu ce sa fac, sa sper sau nu.
Multumesc pentru raspuns.
madaluta spune:
Bine k ai pus aceasta intrebare aici la odisee, caci dc intrebai la "asteptand un ingeras"ai fi fost f dezamagita sa vezi fete care se chinuie de ani de zile.Eu spun k nu este o regula dupa care sa ramai insarcinata.Eu am ramas de 2 ori cu toate k ne protejam(dar nu am avut parte de bb) si apoi ne-am chinuit aproape 2 ani si nu mai reuseam.cred k D-zeu ne da copii atunci cand crede el de cuviinta.
Madalina 21+
asiza spune:
Draga turturica, eu am ramas insarcinata dupa vreo 2-3 ani, nici nu mai stiu...intre timp imi tot faceam ecografii, medicii imi spuneau ca nu se vede nimic a nu fi in regula, dar pur si simplu nu prindeam ovulatia...(sotul meu era si mult timp plecat si de aceea nu ne-am ingrijorat ffff tare)...am fost pe punctul de a incepe investigatii mai serioase de multe ori, insa mereu amanam...in aprile anul acesta am decis impreuna cu sotul meu ca vom incepe tratamentele necesare, insa...surprise...am ramas insarcinata...nu ne venea sa credem, dar cred ca DD le-a aranjat pe toate cum nu se poate mai bine...Ai grija de tine si incercati in continuare, pentru ca 3 luni e un timp scurt...abia dupa 1 an de incercari te iau si medicii in serios! Bafta si !
Oana 20+