CURATENIE !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ale incep prin a-ti spune ca inteleg "curatenia" de pe forum si ca sunt de acord cu ea. Nu ma supar ca ai inchis subiectul "Retete de facut bebici", vreau doar sa-ti spun, ca gresesti, daca confunzi acest subiect cu "Povesti de succes"! Lasa-ma te rog sa-ti explic si de ce: In "retete" scriau fete care tocmai au aflat ca sunt fericite gravidute, aspirante ca si noi, pe care le cunoastem de mult timp de pe forum si care tocmai au reusit. Unele dinte ele nici nu au ajuns la statutul de mamica, pentru ca au pierdut sarcina, de cand si-au scris reteta si pina acum(si sunt vreo trei ex. nefericite). Pe cand la "povesti de succes" majoritatea sunt mamici deja, nu sunt toate gravidute. "Retete de facut bebici" am vrut sa fie doar o perioada de trecere de la aspirante la mamici, unde fiecare spune ce crede ca a contribuit la reusita ei: ce medicamente a luat, in ce zile a prestat, cat de mult s-a relaxat...etc. Asemanari exista intre toate subietele, asa ca nu-ti inteleg supararea pe acest subiet, in care nimeni nu a postat off topic si care era diferit de povestile de succes. Eu consider ca nu ai citit tot subiectul si ca ai facut o confuzie, doar asta pot sa inteleg!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Ioana, intai de toate, as vrea sa intelegi ca nu e suparare pe tine sau pe subiect.

Apoi as vrea sa-ti spun ca l-am citit. Pe tot. In timp real si apoi cind am luat decizia sa-l inchid. Stiu ca posturile n-au fost offtopic, si nici n-am zis vreodata ca ar fi.

Diferenta dintre "retete" si "povesti" e una singura: al doilea e sticky, iar primul se pierde in zecile de pagini.

N-am zis nici ca nu e util, nici ca e offtopic, am zis doar ca mai e unu la fel... cu mai multe sanse de a fi citit fiind tintuit de prima pagina.

Despre faptul ca acolo scriu mamicile (adica cele care au nascut deja) pot sa-ti spun ca s-a deturnat scopul initial al subiectului, pe care ti l-am citat deja. Iar proaspetele mamici au si "povestea nasterii" la dispozitie...

Nu ne ramine de facut decit sa le rugam pe proaspetele gravidute sa scrie reteta lor de succes.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

e foarte bine ca ati comprimat subiectele daaar ar fi fost si mai bine ca acele subiecte la care raspund eu sa fi ramas"lipicioase" fiindca nu am timp sa caut(prin toate) unde posteaza fetele intrebari pt.mine...asa o sa raspund si mai rar sau deloc fiindca nu le gasesc...

puuup si sper sa gasim o cale sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

buna livia

da, suntem la "ora" de curatenie pentru ca vrem sa pastram acest forum util pentru toata lumea si cel mai greu lucru acum este sa cauti o informatie.

pentru subiectul tau, am putea face in felul urmator:

- sa scoatem de la sticky retetele naturiste si pastram acest link in subiectul tau, pe prima pagina.

- si sa repunem sticky subiectul tau cu mentiunea sa nu apara acolo decat intrebarile adresate tie cu raspunsurile respective, iar restul discutiilor sa fie copiate (daca apar) la naturiste si homeopate

- in acelasi timp iti propun sa raspunzi in mesajul cu intrebarea folosind "editarea". in felul acesta va fi mult mai usor de urmarit si de gasit raspunsul la o anumita intrebare

este ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

ok ,sa ramana asa!!!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Rezolvat cu Livia.
La sfarsitul primului ei mesaj am pus un link la subiectul "retete naturiste".

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

ok Ale, multumesc. dar as pune linkul catre retetele naturiste la inceputul fiecarui capitol al Liviei, va fi mai vizibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Am si eu o intrebare: Cu subiectul:"Concurs de frumusete pentru aspirante" ce s-a intamplat?? Ca nu-l mai gasesc!!!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

pag.4:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79877

Oana_B

Mergi la inceput