Cat costa o inmormantare in romania?
Raspunsuri - Pagina 2
irina.c. spune:
quote:Elena,nu stiu,dar o sa intreb amanunte si iti scriu.Casandra,vecinul meu mi-a zis ca din banii astia vreo 6 milioane l-au costat numai groparii(!).Desi avea cavou,i-au cerut pentru mutatul capacului,varuit,cimentuit ,etc..Restul au fost sicriu,imbalsamare,transport pana la capela,slujba si pomana.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by Elenalove27
20 de milioane nu este mult dar 40,DA.mama deocamdata nu are nici un venit de la stat.a tot umblat sa isi faca pensie dar nu stiu motivul de ce nu a reusit cu pensia. irina, de ce firma este vorba?!
multumesc.Elena23+
POZE"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
ralualexandrei spune:
De ce asa scump?Pentru ca moartea e o afacere f. buna pt unii.
Ne-au luat bani pt cazat la camera frigorifica,asta pt ca a murit acasa si l-au dus la IML,bani pt autopsie,imbalsamat,spalat,barbierit,imbracat.Taxe pt transport prin oras(cu toate ca l-am dus cu masina noastra),taxa pt capela,taxa pt deschis mormantul,taxa pt gropari basca 6 milioane onorariul lor separat,sicriu,haine,farfurii, linguri,cani pt pomana,masa care se da dupa imormantare.In orice caz cel mai scump a fost IML,ne-au rupt la buzunare si am stat toata ziua acolo asteptand sa ni-l dea.Cam asta a fost si sa stiti ca am incercat sa nu fac fala sau sa arunc cu banii in dreapta si in stanga insa multi profita de necazul altora mai ales cei care lucreaza la stat si iei cer si tu trebuie sa dai altfel ce faci nu il mai ingropi? Ma intreb daca nu am fi avut bani? Noi eram plecati in concediu cand s-a intamplat insa dintr-un impuls de moment pusesem deoparte 20 de milioane inainte sa plec,fara sa stiu ce o sa ma astepte.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 7+ album no1 album no2 albumul no3
oana cretu spune:
Elena, cum se mai simte mama ta?
Bine a zis Ralu, ca fac o afacere si din asta. Pacat, ca sunt multi oameni care nu-si permit.:( Cred ca bietii pensionari care nu mai au pe nimeni sau au, dar nu isi permit, sunt ingroziti, ca si cei de la tara.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
nematics spune:
Elena, chiar daca nu a avut pensie, se da un ajutor social de la primarie, ti-l da tie daca dai o declaratie la notar ca erai unica sustinatoare si te duci cu declaratia, cu certificatul de deces si cu chitanta de la sicriu la primarie - cel putin asa e la Bucuresti
cauta o firma de pompe funebre care sa aiba si un medic legist care sa fie capabil sa se ocupe de acte - cred ca certificatul de deces se obtine de la medicul de familie daca se intimpla acasa, sau de medicul de pe salvare daca o chemi si vrea sa-ti dea hirtia...