Asa cum zice si Daniella4, este mana cereasca dupa cezariana. Pe mine m-a ajutat f mult, aveam o senzatie tare nasoala (ca imi scap toate organele pe jos), mi-a fost mult mai confortabil cu burtiera. Nici eu nu am vrut sa o port, d-abia dupa o saptamana am primit-o de la o prietena si am folosit-o cam 3 saptamani. M-am simtit mult mai bine cu ea decat fara. Nu cred ca se retrage burta de la ea, doar ca o simti mai "la locul ei".
eu nu am folosit burtiera dupa nastere normala si desi am lust multe kg in timpul sarcinii si am avut o burta uriasa, acum nici nu se mai vede ca am nascut, nu am burta si am revenit la kg de dinainte de bebe.
mara,iubita mea(29.01.2003)
pro
Am nascut natural si am folosit burtiera 4 saptamani,dupa care am schimbat-o cu sauna belt.
Nu cred in faptul ca dupa nastere nu poti avea un abdomen plat.Cu o dieta adecvata,abdomene,cu miciexceptii,toate femeile isi pot redobandi abdomenul de dinainte.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Dupa prima si a doua nastere normala am purtat si s-a retras burica la normal,dar m-am prostit si am ascultat alte sfaturi dupa a treia nastere si am ramas cu o burtica...nu am mai putut sa scp de ea nici acum dupa 18 ani de la nastere.Tu hotarasti ce faci, mie imi pare rau de ce am facut,am incercat multe metode dar degeaba e prea tarziu.
bita doina
Si eu avut aceeasi dilema dupa nastere, asa ca mi-am intrebat ginecologul, care mi-a spus: CATEGORIC NU! Mi-a zis ca dpv medical e total contraindicat, fiindca "leneveste" muschii abdominali. Dupa nastere aveam o burta moale si "tremuratoare" ca o piftie.
Si l-am ascultat, insa am purtat cate luni bune chiloti din aia de babe (adica mai lati si inalti pana la buric, stiti voi, "moartea pasiunii").