Cluj rulz! (57)
Raspunsuri - Pagina 27
asi spune:
La multi ani Cristiana!
Sa fii fericita si sa te multi repede in casuta.Apoi sa vina bebe2.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
jozsaerika spune:
am intrat special pt.
LA MULTI ANI!!! CRISTIANA iti doresc multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor
fetelor, am revenit din concediu, si la serviciu ma asteapta o perioada grea..ne certificam ISO...
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
asi spune:
Am hotarat ca din noaptea asta nu ii mai pun scutec la Razvan.Si asa nu mai face pe el de foarta multa vreme.Am decis sa nu mai fiu paranoica.
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by asi
Am hotarat ca din noaptea asta nu ii mai pun scutec la Razvan.Si asa nu mai face pe el de foarta multa vreme.Am decis sa nu mai fiu paranoica.
Esti mare figura! Era si cazul!
Ah, acum mi-am amintit! Ieri in metro trebuia sa te rog sa te uiti dupa elefant-balansoar Oare nu ai vazut din greseala?
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Hai sa va zic si eu cate ceva despre Simon:
- nu mai vrea sa manance, nici picurat cu ceara, mancare data prin blender; am baiat mare ;
- azi s-a trezit la 10.15 dimineata, dupa un somn neintrerupt de la 9.30 seara ; in acest rastimp nu a facut pishu in pampers; cred ca nici eu nu ma puteam tine atata timp! Mi-a zis maica-mea ca de o sapt si 2 zile de cand e in MM a folosit una bucata pampers ; si pe ala l-a aruncat fara pishu in el, pe motiv ca era murdar ; mai am un pic si ii scot si lui pampersul de noapte
- imi zice maica-mea ca piticu` alearga prin curte de deabia se tine dupa el (seamana cu mine );
Despre Stefan:
- se da cu bicicleta intr-o veselie; cica face concurs cu bunica: el pe bicicleta, bunica cu caruciorul cu Simon.
- e fff harnic (si el, tot cu mine seamana ); il ajuta non-stop pe bunicu` la diverse; prefera sa munceasca decat sa se joace.
- nu prea vrea sa-mi vorbeasca la tel ; doua vorbe, iar apoi il cere pe taica-su`.
Iar am logoree; mi se trage de la invatat .
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
N-am vazut Mariana, nici macar din gresala n-am fost prin zona cu Razvan.
Felicitari pentru Simon!Mai ce trece timpul parca numai ieri ai venit cu el acasa din spital.
Felicitari si pentru Stefanel nazdravanel!Cum l-au invatat sa pedaleze ca Razvan nu vrea si pace.
Alynutza spune:
Mariana, uite ca mai trec si eu pe aici (de citit v-am mai citit, dar n-am scris). Insa acu' daca vad ca m-ai scos din lista, ma vad nevoita sa intervin in forta "majora" .
De cand n-am mai trecut pe la voi am devenit si eu doamna cu acte in regula, am avut o nunta superba si o mini-luna de miere de vis (dovada o gasiti in semnatura la mine).
Ne-am reapucat de santier si vreau anul asta sa-l termin total, adica sa termin si ultima camera din casa cu zugravit/parchetat. Deocamdata ne straduim cu mobila din dormitorul conjugal, inceput inainte de nunta, dar nenea a fost neserios (si m-a costat o criza de nervi inainte de nunta) si uite nici acum nu-i chiar gata: mai are de adus o noptiera si de lipit oglizile. Dar sunt optimista si sper sa termine saptamana asta. Si apropos de asta, daca stiti pe cineva care face mobila la comanda, serios si la preturi rezonabile, m-ar interesa si pe mine. Ca anul asta nu ma las pana nu mobilez si sufrageria si sa-mi fac un cuier in hol.
Si... cam atat. Promit sa-mi fac simtita prezenta mai des.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere