Cluj rulz! (57)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Fetelor, am recuperat subiectul taman de pe pagina 4... waw-da ce de concedii avem toate in week-end...
Dragelor, va astept la o poveste de maine incolo, ca vad ca azi nu dam nici una randament

Va pup de noapte buna, pa-pa !!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

waw, fetelor, dar stiu ca ati tras chiulul in weekend-ul asta!

Am vrut sa vin cu barfa interesanta de la nunta, dar m-ati dezarmat total; mi-a trecut cheful de barfa.

Raluca, te ; mai esti in zona?

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza. Am fost la socrii. Aseara am venit. E si mama, asa ca poate intru mai rar. Sper sa nu ma enerveze

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Salutare, dragelor.

Mari, aseara eram rupta, ca Stefi inca nu doarme toata noaptea, si ne terorizeaza in acest timp... asa ca am sarit in pat imediat dupa ce am culcat-o. Altfel mi-ar fi placut o mica si interesanta "barfa"... zine-o azi, te rog.

Cum ramane cu intalnirea de maine??? unde ne vedem?? Ziceti repede sa facem o rezervare, ca is cam pline terasele... Svety, tu nu poti veni?? ar fi super sa vii si tu

Va pup, ca plecam la cumparaturi. Trebuie sa ii iau zilele astea si la Stefania mea niste pijamale pt. cresa (ea ii zice "gadi")... si celelalte necesare... ca apoi sa pot sta linistita la.

Ne "vedem" mai dupa-masa, pa-pa.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor,

chiar ca ati tras chiulu.
noi am fost sambata la nunta a fost tare tare fain am dansat de numa..Ralu, a fost chef Romstal+Brico, sa stii.a fost nunta lui Alex Mic cu Simona-ii stii.au fost o multime din trupa Brico(Rares, Moro, Florin Cret, Carmen, Daniela)+ vara-ta cu sotzu(Timo).muzica buna, papa buna.

ieri cu inima indoita mi-am trimis fetitza la tara.e super incantata.
azi dimi cand am sunat-o m-a intrebat de ce n-am sunat si azi noapte?

ieri am vrut sa intru pe net de acasa si eram deconectata ptr neplata, desi am platit.m-au mancat toti dracii.

legat de intalneala de maine io nu stiu sigur cum voi face si daca pot sa vin ca am un motiv taare intemeiat si cred ca sotzu imi pregateste ceva[e ziua mea, hihi)
daca nu, vin.

La multi ani fericiti Olim

Oana, Mariana, Roxana, Simona, Florina

Stanca mersi frumos de produse, am auzit ca ne-ati vizitat santieru sambata
va pup ca ma seaca si proiectul asta

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

'neata fetelor si o saptamana cat mai usoara.

Ce repede a trecut weekendul asta, e luni si sunt rupta de oboseala. Am fost la cabana cu al meu prieten si am dus-o si pe nepoata mea cea mare.Ne-a terminat! E plina de energie si toata ziua a trebuit sa ne jucam cu ea. Si cum noi eram obisnuiti ca ne ridicam din pat abia pe la 11 (si atunci numai pentru ca ne era foame) si dupa amiaza aveam 2 ore de somnic obligatoriu, acum suntem terminati.

Dar a fost frumos, ne-am facut o ideea despre ce o sa ne astepte peste un an doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Buna clujencelor!

Am lipsit si eu foarte motivat, am fost 2 zile la Bucuresti si in we am fost la Felix cu familionul si ne-am copt la soare!
Azi am o zi de concediu (atat am reusit sa primesc dintr-o saptamana!!!) asa ca ma duc cu Daria in oras, asa ce fetele sa spargem niste banuti!

Cristiana, ma bucur ca a fost misto la nunta! O sa-mi povesteasca cei care au fost... Lili n-a servit?
Deci ai trimis-o pe Theea la tara... Las ca-i face bine!

Eu o duc pe Daria de maine la gradi, nu mai am cu cine sa o las... Daca reuseam sa-mi iau concediu, mai stateam eu cu ea un pic.

M-am hotarat sa ma pun pe treaba, de azi ma duc la sala, dar intensiv, nu oricum! Imi pare rau ca nu m-am mobilizat mai repede... Dupa o discutie cu cineva care mi-a povestit cum se trezeste fiica-sa in fiecare dimineata la 5 jumate si merge la bazinul Olimpic, m-a prin o rusine de numa-numa! Asa ca sala scrie pe mine de azi!!!

Chiar asa, nu mai vine nimeni la sala in Grigorescu? Mie imi place!

Va salut pe toate si va doresc o saptamana minunata! Si daca o mai puneti de o intalneala, o sa incerc sa vin si eu (bineinteles ca daca o sa fie dupa ora 18, ca eu bag la serviciu din greu saptamana asta si in cea urmatoare la fel...)

Pupici, mergem in oras sa ne "destrabalam"!!!

Dara si Darisor

Mergi la inceput

waw! nu ma asteptam la atata activitate in zona, din buna dimineata (avand in vedere zilele trecute).

Fetelor, fara dar si poate, maine la ora 18 (18.30 - pt cine nu poate mai repede) avem intalnire. Locatia nu-i o problema; pana maine o gasim; dar haideti cu propuneri! ca de-un secol tot strig la voi sa veniti cu idei!

Roxana, daca te hotarasti sa vii la intalnire (si bine ai face sa te hotarasti!), nu uita sa o anunti pe Edith ca nu mergi la masaj.

Stanca, l-ati recuperat pe Razvan? Azi iesim in oras?

Dara, sa ai spor la spart banii ; minunat sport! si spor la sala; pacat ca nu stai in Zorilor; te luam la alergat si era si gratis .

Cristiana, f bine ai facut ca ai lasat-o un pic pe Thea la tara! E bine pt toata lumea. Te rog sa ne dai de stire din timp daca vii maine sau nu; n-as vrea sa se ofileasca florile fara sa ajunga la destinatie .

Svety, dar ce ai cu mamica? De ce sa te enerveze? Profita de situatie ca e la tine si zburda fara Dani!

si o zi minunata tuturor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa ma laud : am ajuns sa fac tura completa de Observator alergand. Deseara incep la tura 2 .

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

As vrea sa va intreb si eu daca sunt fete printre voi care au nascut la clinica particulara Hypocrate si daca da, care sunt preturile, conditiile, parerile voastre despre aceasta clinica.
Daca imi veti raspunde, va rog sa-mi trimiteti un PM.

Multumesc frumos si scuzati deranjul

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput