Cluj rulz! (57)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

serus fetele

io-s de oboseala, recunosc.

am tras ca negru pe plantatie saptamana asta, si in plus nu stiu ce are piti cu burtica.din fericire nu e enterocolita, ca nu are are manifestari, dar...parca si-a schimbat programul de kk, face noaptea si nu face ziua...plus ca are gaze si se plange ca o doare burtica, deci ceva tot e in neregula.vreau sa-i dau cateva zile Ecoflorina si lapte din ala dietetic si sa vb cu dr.
ca duminica m-am indurat s-o trimit la tara da nu pot asa...

maine mergem la nunta

Stancapentru ajutor

va pup pe toate, si-o sa revin cand pot si ma eliberez umpic

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

evident fetelor ca mai trec pe la voi. In fiecare zi, promit!

eu inca n-am bebelus cu care sa ma laud, nu sunt casatorita, dar am doua nepotele, se pune?

Cristina (9 ani) si Roxana(4 ani)sunt lumina ochilor familiei mele. Cristina este oarecum fetita mea, dupa ce s-a nascut pana pe la varsta de 3 ani am stat la sora mea si am crescut-o impreuna. Roxana, pe langa faptul ca s-a nascut in aceeasi zi cu mine (si de atunci eu nu mai am zi de nastere )are un caracter asemanator cu al meu. Mama zice ca se uita la ea si ma vede pe mine cand eram mica.

Fetelor, ce faceti in weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici si eu vreau motivare inwe, mergem la ... nunta...
am fost superocupata saptamana asta si seara cadeam lata, de-aia nu am intrat.

Va pe toate si ne revedem virtual undeva luni seara cred...

Intre timp va scriu ca nu pot sa viu la intalneala nici marti nici joi...dar nu zic cu toti dintii, cine stie, poate ajung, deci nu tineti cont de mine cand faceti planurile, ca poate reusesc sa ma adaptez. Importanta e ora, daca e dupa 18 se mai poate face cate ceva...

Simo, esti o fata extraordinara!

ma duc sa-mi fac bagajele!!!

R

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare tuturor
Va doresc o zi frumoasa si un WE placut.Distractie fetelor la nunta.
Noi maine avem un an de la nunta noastrasi eu sunt singura acasa, al meu e in Franta si va ajunge probabil pe marti acasa.
va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata
Azi am dormit pana la 9.15. Va dati seama ce mult am dormit? Nici mie nu-mi vine sa cred.

Olim, iti zic acum La multi ani fericiti alaturi de sotiorul tau! (maine sunt la nunta) Sa avungeti sa va sarbatoriti si nunta de aur tot impreuna; si repede, repede faceti un bebe.

Roxi, nu-i musai sa mergem la Sinai; dar ca sa fiu sincera am fost si eu odata acolo si mi-a placut mult; chelnerul a fost fff dragut; ce am mancat a fost f bun; e adevarat ca am asteptat ceva dupa mancare, dar asta pt ca era fff multa lume; iar meniul mi s-a parut f variat si plin de bunatati; acum ce sa zic? gusturile nu se discuta; dar este clar ca pt mancare se asteapta mult.

Eu nu am fost niciodata la Vichingi sau la Pirati; habar nu am cum e acolo; voi ce ziceti?

Roxana, Cristiana, sa va distrati la nunti. Si eu am maine nunta, dar ma duc sa muncesc (problema e ca-i de noapte si-i in Alba ).

Roxana, intalnirea e la 18. Dar daca ajungi la 18.30 nu-i bai; iti dam comanda de papa si la tine; numai bine cand ajungi ai mancarea gata. Asa ca... ai face bine sa-i spui lui Edith ca nu mergi la masaj .

Ma duc sa mananc ceva; revin.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am trecut sa va salut si sa va dosresc un we fain.Cred ca voi pleca de acasa.

Roxa distracie placuta la nunta!

Roxanicea eu am fost de 2 ori la Sinaia si tare mi-a placut.Servirea a fost foarte buna si cum spune Mariana se asteapat mult dupa mancare desi pe mine nu m-a deranjat ca am avut timp sa povestim.Cat priveste mancare sunt lucruri foarte bune in meniu.Acum depinde ce ai servit tu dar specialitatile bucatarului sunt mortale.De pizza nu stiu ce sa zic ca nu mananc la restaurant ci doar acasa.

Deci ramane deschisa lista pentru locatii.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mariana , multam de urari si la fel iti zic.
O zi frumoasa.

Mergi la inceput

Stanca, acum mi-am amintit ca mi-ai zis sa schim la poze; asa ca le-am schimbat; scuze de intarziere. Oare m-ati uitat la faza cu centrala?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ralu mersi de idei pt scapat de suzeta. Cat timp avea Stefania cand s-a intamplat "evenimentul"?:) Ca din cate spui, ea a inteles repede.
Sara arunca suzeta daca se prind scame de ea sau par, altfel nu o putem lua. Ma gandeam la varianta sa-i pun par pe ea ca sigur nu io mai trebuie, da ii cam saidca metoda:)

Fetelor, care e cel mai fain strand din Cluj? Ieri am fost la Clujeana, e ok, dar altul mai fain este? Nu imi place ca e mic si lume multa...

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Tocmai vin de la epilat, pensat, manichiura si pedi. Tare bine imi face o chestie dintr-asta.
Fug sa pap ceva (din nou ) si plec in oras
Se inscrie careva la o plimbare prin magazine?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput