Cluj rulz! (57)
Raspunsuri - Pagina 18
steaua spune:
Am revenit pe plaiurile clujene de aprox o saptamana, dar nu am avut acces la calculator din motive de sotz f muncitor!
Fost frumos in concediu la Grecia. Nu ne- am agitat prea tare. De fapt, nici nu aveam nevoie de prea multa agitatie. Am fost doar pe Olimp (cu pana la 1100 m si apoi walking pana pe la vreo 1800, unde ne-a prins o fortuna si am gonit-o la vale, inapoi. Apoi mai fost in croaziera la Skiatos (foarte misto insulita; cica are a 7-a plaja ca frumusete in lume).
Vesti proaspete: Alex a facut azi cea mai lunga tura a lui singurel (din sufragerie in bucatarie) si are doua maselutze, cu toate ca ii lipsesc doi incisivi inferiori.
Roxana, Cristiana, condoleante! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Mariana, Svety, !si cate !
Svety, am uitat sa te sun in week- end din motive de musafiri tare multi. L- am sunat azi pe husband si a zis ca oricum nu are timp pentru ce te- am rugat. Mersik, oricum!again!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
TatianaG spune:
MARIANA, LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI BUCURII!!!
LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele de Maria / Mariana / Marian! Printre ele se numara si papusica noastra, Clara Maria!
ROXANA, imi pare rau pentru bunica ta! Sincere condoleante!
SVETY, te prinde foarte bine noul look!!!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)
Album 1 Album 2 Album 3 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
dara spune:
Trec si eu sa va salut, am avut o perioada mai nasoala in ultima vreme (la serviciu...) si nu prea m-am indemnat sa scriu. Spre sa treaca odata, ca sunt cu nervii in pioneze.
La multi ani Mariana, la multi ani tuturor ce lor ce poarta numele Maria si alte nume "derivate"!
Cristiana, ce sa zic, m-am infiorat de ce mi-ai povestit, ma gandesc la biata femeie...
Pupici la toate!
Dara si Darisor
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Fetelor, eu m-am trezit tare vrednica, pe la 6; de atunci tot muncesc diverse .
Sunt f bine dispusa; aseara dupa alergat am iesit cu o veche prietena la "o poveste" si atata am povestiiiiiiiit, ca fetele ... waw, ce bine mi-a prins! atata am ras...cu lacrimi; m-am simtit excelent. Am ajuns acasa pe la 0.30; sotiorul dormea cuminte (a fost si el invitat, dar a refuzat politicos; destept baiat).
Azi ies iar; de data asta cu o prietena noua (+ accesoriile - sotiorii); deabia astept "iconul Roxanei cu frecatul palmelor".
Ah, ca o mama denaturata ce sunt, privesc partea plina a paharului si spun: ce bine-i cateodata fara copii .
Vedeti? Am logoree; ma simt excelent.
Fetelor, va multumesc inca odata pt urarile de ieri; va cu drag pe toate!
Corina, felicitari finutzului umblaret!
Svety, mama, sunt curioasa sa vad si eu noul tau look; dar habar nu am unde sa-l gasesc; ai zis tu si eu am ratat momentul?
Raluca, ce fain v-a fost la tara! Cred ca Stefania se simte acum ca si in cusca (Stefan asa a reactionat dupa ce a venit din MM).
tuturor! Sa aveti o zi minunata!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxanicea spune:
buna tuturor!
la multi ani mariilor, marianelor si altor nume derivate din maria!(scuzati intarzierea...ieri nu am fost pe net decat vreo 5 minute si anu am reusit sa intru intre timp si pe dc)
roxa condoleante!
(asa stiam si eu cu cora, c-o inaugureaza prin septembrie...dar nu cred ca intra in grafic la cum e stadiul lucrarilor ....; sunt reduceri la falla...stiam ca esti fan.)
criss....ce soarta au avut saracii...venind din concediu....;offfffffff; parca-s prea tineri s ali se poate intampla una ca asta!
mari ce de veselie e voi, va priieste fara bebici??????? numai chefuieli si intalniri de cand copiii-s in MM! cum a fost ieri al masaj?
corina, intr-adevar se spune ca in skiathos /koukounaris e plaja a 7-a in lume ca frumusete.....dar aia chiar nu-si merita locul. sunt altele in schimb, care chiar sunt spectaculoase ...dar locul 7 tot nu-l ating.... (pozele mele -s din skiathos......e super misto, dar nu de locul 7)
sanatate tuturor si mai ales bebicilor!
mai revin!
pupilici
noutatifoto
svety spune:
Uite Mariana:Eu , freza de dimineatza
Dani acu s-a trezit si eu am trebuluit la florile de pe balcon. Da-de reusesc sa va arat pe dupa masa florile. Va intalniti azi? Unde?
Dana, neaparat trebuie sa ne intalnim. Cu Codruta abia la baby expo ne-am vazut. Atunci, stii tu.
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
impreuna spune:
La multi ani (cu intarziere) Mariilor si celorlalti sarbatoriti.
Roxana condoleante, sa treceti cu bine peste aceasta pierdere.
Si eu tot din acest motiv am lipsit aproape 2 saptamani, un deces in familie si am fost la Timisoara la ai mei, apoi la bunicii din Arad...
Acum am revenit acasa dar sper ca nu pt mult timp, vreau sa profit la maxim de "vacanta"
Fla (sotie si mamica fericita)
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by impreuna
La multi ani (cu intarziere) Mariilor si celorlalti sarbatoriti.
Roxana condoleante, sa treceti cu bine peste aceasta pierdere.
Si eu tot din acest motiv am lipsit aproape 2 saptamani, un deces in familie si am fost la Timisoara la ai mei, apoi la bunicii din Arad...
Acum am revenit acasa dar sper ca nu pt mult timp, vreau sa profit la maxim de "vacanta"
Fla (sotie si mamica fericita)
adica-te-lea..unde vrei sa spui ca mai calatoresti? iar maipleci pe undeva? ti-ai propus un loc anume sau.....invartiti globul si cu mana la oci, unde atingeti acolo sa fie? sau similar....dar cu sageata aruncata in harta din perete? ce mi-ar placea sportul asta!
ceva musafiri nu ai? nu prea pot sa cred! ce face sara?
ati mai gasit ceva locuinta? in ce stadiu sunteti ?
succes! poate dam cu intalnirea pe saptamana cealalta sau peste 2.
pupici!!!!!!
noutatifoto
mariana tache spune:
Da, da, Svety sa stii ca si mie imi place noua ta frizura; mi-ai facut si mie pofta de niste crete. Auzi, dar tu te trezesti rujata
Flavia, condoleante pt pierderea suferita.
Fetelor, dar va rog frumos sa incetati cu vestile proaste! Lucruri bune nu se mai pertec in zona noastra? Eu sper ca sa fim feriti de rau!
Roxi, da... profitam la maxim ca nu-s copiii! E tare pustiu fara ei si cand ma uit la poze ma ia cu fiori in tot corpul, dar e asa odihnitor! Traiasca mama si vacanta de vara! ce bine ca avem bunici la tara; acum mi-e clar ca toate vacantele acolo le vor petrece.
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Salutare fetelor.
Va doresc tuturor o zi frumoasa.
Eu astept telefonul azi sa imi spuna de cand incep jobul.Am mari emotii.
Cum m-am hotarat ca de azi sa imi shimb atmosfera in casa, mai ales ca am un job nou, am facut niste modificari si tare imi plac.Eu sunt o maniatica cu aceste modificari, la 3-4 luni schimb cate ceva in casa, iar al meu e disperat.
Macar bine ca sunt singura, iar mobila are roti o pot misca unde vreau.
va pup pe toate.
Svety, imi place tare mult frizura ta.
Impreuna, condoleante.