Cluj rulz! (57)
Raspunsuri - Pagina 15
codruta_grg spune:
Stiti cumva in ce magazine din Cluj pot gasi baby monitor de la Phillips? Cel cu 2.200.000 lei care e pe net la bebelusul tau?
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
jozsaerika spune:
salut fetelor
nu am timp de scris, vroiam sa va zic doar ca sunt in concediu in Ungaria ...momentan in Szolnok la nasii nostrii..am fost 5 zile la Hajduszoboszlo...o statiune termala ca si Felix dar muuult mai fain...si sunt mandra de Norbert ca singur singurel vazand alti copii s-a "scufundat" adik s-a prins de nas si s-a bagat cu capul complet in apa..ne-am distrat bine..pacat doar ca nu am avut vreo bunica in dotare sa mergem la dans seara
o zi placuta tuturor
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
asi spune:
Am trecut si eu sa va salut dar nu stau mult ca nu sunt intr-o stare buna.Cred ca e SPM
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mariana tache spune:
`neata.
sa aveti o zi minunata si o saptamana la fel!
Stanca
Fug la treaba.
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
hellllo! unde v-ati ascuns toate?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
... asa ceva....
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Treci Mariana la invatat sau nu ai chef?
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
codruta_grg spune:
Noi ne-am vaccinat azi. Dupa ce am asteptat o ora, am intrat si noi (deja ii era somn). A inceput sa se tureze de cand a simtit stetoscopul pe ea. Apoi linguroiu in gura. A intins-o si pe cantar si pe masuratoru in inaltime. cand a intepat-o era deja cu nervii la maxim. Dupa 1 an se mai pun copiii pe cantarele alea si pe masuratorile alea, mai ales ca sta in picioare?
Am luat Philips pana la urma Baby Monitor, dar ma nerveaza ca doar unul e cu priza, celalalt cu baterii (sau daca mai cumpar eu un adaptor)
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
Boca Daniela spune:
Am trecut doar sa va salut,sunt foarte trista si ingrijorata,Alex nu prea se simte bine.Azi nu a mancat aproape nimic si e asa constipat ca a avut niste crampe de s-a tras pe jos si-a urlat de durere.Am incercat cu supozitoare3,dar nu a mers deloc,mai tare s-a speriat,tipa ca din gura de sarpe saracutul.sunt disperata,nu a vrut nici iaurt,fructe,nimic.L-am pacalit ca i-am pus in lapte ceai de musetel,da nu stiu ce efect o avea.De 3 zile a mancat numai uscaturi si nimic mancare gatita.Daca nu e mai bine maine merg cu el la urgenta.
Va las ca nu mai pot sa scriu,.