Cluj rulz! (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Macar daca ar fi doar soacra, dar am si 2 cumnati, iar cumnatul meu si cu mine avem o relatie.Cand aveam afacerea noastra, cum venea de la servici statea acolo pana seara, uita si de nevasta si copil, doar sa stea cu frateso, iar eu nu suport sa stea cineva pe capul meu toata ziua, mai ales ca eu nu vad normal acest lucru.
Ba chiar mai mult, imi zicea soacra, ca dupa ce termina serviciul cumnatelul meu la 16.30 sa il ajute pe al meu la afacerea si sa aiba si el un profit din ea.Cumnata mea se gandea chiar la 50 %, si cum al meu uneori e influentabil, ma pot astepta la orice.
Eu am zis ca in cel mai rau caz un apartament cu o camera, mai ales ca am vazut pe motilor ceva destul de dragut la 44.000 cu aproape 16 m2 terasa si 45m2 de apartament.
Eu nu vreau Mures, si eu nu stiu sa fiu falsa si sa joc teatru cu ei,
O duminica frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Iar am un ochi care si unul care . Tocmai i-am lasat pe copii la bunici in MM pt 2 saptamani! Imi vine sa mor de suparare dar ma si bucur ca iar am timp pt mine. Asa ca, fetelor, care va inscrieti la o intalnire?

Roxana, soro, mari detalii sa nu astepti de la mine ca nu-ti spun despre ce e vorba (ca mi-e ); dar sa stii ca merita (tare ne-am mai destrabalat, iar acum ca suntem si singurei...hm... noroc ca se termina si postul ca nu mai avem nici o retinere )! dar marti la Edit sa-mi amintesti, totusi, sa-ti spun despre o chestie mese rau de tot!

Olim, la voi e tare complicata situatia; cred ca numai voi puteti gasi solutia ideala; asa ca va doresc multa intelepciune.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaaa gagici,

am intrat sa va salut, am fost 2 zile superbe la Valea ierii cu niste prieteni.e su perba zona aia, ne-am zimtit excelent.

legat de intalneala, cine a mai fost?ca eu am predat stafeta Oanei si Florinei, inteleg ca si Roxa-tare imi pare rau ca nu ne-am vazut.
am petrecut o ora jumate super placuta de povesti cu Simo si apoi cu Roxa care intr-adevar e f dragutza.si fetelor, ne-am descoperit o gramada de fricoase cu fobii comune, tare m-a amuzat faza.am papat un file de salau delicios.
astept si io urmatoarea intalneala mai ales ca desi codificat tare ma intere si pe mine subectul Mariana.
sapt asta voi fi insa ff ocupata, lucrez la un nou proiect Phare dar imi ziceti voi ce si cum.
sotzul meu zice ca asta e forumul clostilor-da zis cu drag adica a celor excesiv de preocupate de copii-asa ca intalnirile noastre sunt intalnirile closcutzelor

Olim, succes in luarea unei decizii, stiu ca e greu!

Creola bine ai revenit!

va pup petoate scuze ca nu va raspund punctual da ma duc sa despachetez.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!

Cristiana, salutari sotului tau simpatic, auzi, closti las' ca-i bine

Mariana, si eu il dau pe Serban la munte de marti, dar sunt superocupata la job si de vineri plecam la nunta la Ploiesti, la o verisoara. Intalneala, dupa mine, ar putea fi oare saptamana cealalta? Sa am si eu ce povesti...nu de alta.

Ma duc sa tai minunatul tort pe care l-am facut, Simooo ala cu mandarine si cu gelatina si biscuitzi!

va si pe curand!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Va pw toate.Stiu ca doar noi putem lua deciziile, adica eu ca sotul zice ca totul va fii bine
O duminica frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Fetelor, am o stare.... eu vreau sa ies in oras dar nu am cu cine! Sotiorul meu iubit e in hibernare; 2 prietene nu raspund la tel; m-as duce pe undeva sa sparg ceva bani. Oare unde?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

.... da stiu! m-as duce in Cora

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Si eu asa avea chef de iesit si al meu sot hiberneaza si el
Aici e foarte cald, si nu prea am chef de nimic, nici macar de cu toate ca o sa ma uit la super-nany.
Eu as veni cu tine la Cora, dar stau cam departe
Poate il trezesc pe al meu si mergem la o plimbarica, ca marti pleaca si raman iarasi singura.

Abia astept sa incep munca sa fiu mai obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

cand ar trebui sa se deschida cora? octombrie sau mai devreme?
anul trecut auzisem ceva de septembrie.....dar la cum arata lucrarile...banui ca cel mai devreme in octombrie.....

abia astept! va fi mai aerisit decat metro sau kaufland....si mi-e si in zona.....

dar pana atunci.nu stiu unde sa-ti recomand sa mergi la frecat banetu`...., marianisto.

seara placuta tuturor!

pupi

noutatifoto

Mergi la inceput

hihihihi, hai sa va zic faza: sunt acasa singurica; sotul e la bere la o terasa aici in cartier; eu nu am avut chef sa ma duc!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput