Cluj rulz! (57)
Raspunsuri - Pagina 12
codruta_grg spune:
Mihaelagrosan felicitari pentru fetita. Si eu am o fetita dn 9 august, dar 2005, tot din Cluj si am nascut la 15.35. Felicitari inca o data si muuuult laptic
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
mariana tache spune:
pt vreme; e cumplit de lunga o zi in care nu putem sa iesim afara! sper ca macar dupa masa sa fie mai bine.
Fetelor, Simon a inceput de cateva zile sa umble fara retinere; strabate toata casa fara ca eu sa fiu nevoita sa ma tin in spatele lui; e tare dulce cu mersul lui de pitic; daca cumva se dezechilibreaza, singur se lasa in fundic, merge in 4 labute pana la proxima "sprijinitoare", se ridica si pleaca mai departe; e super; mi-e tare bine .... dovada... am timp de DC .
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Salutare. Dani umblaretul a tras o tranta si s-a lovit la cap de piciorul scaunului. Culmea ca e singurul obiect colturos din camera si care sta mai "in relief", ca restul e pus pe margini. Bine ca nu si-a spart capul.
Vorba Marianei, e tare lunga ziua cand ploua si nu putem iesi afara. Dar deja mai e putin si papam apoi facem nani. Toata ziua s-a jucat si s-a uitat pe "catea". Bine ca are multe. Dar cam se miorlaie ca nu-l scot afara. Imi tot arata usa...
Cristiana, ti-a placut mailul?
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
baby-boom spune:
Salut la toata lumea!!!!
.....mult timp am lipsit!!!...si cred c-oi mai lipsi un picutz, caci nesimtitii de la rds nu ne pun net decat intr-o saptamana(sau cel putin asa speram)......initial era vorba ca-l "monteaza" in 3 saptamani, dar s-a lungit treaba cu inca 2, pe motiv de loipsa de fibra optica...bleah!!!!!
.....mi-a soptit si mie o pasaruica de intalneala de azi....probabil voi ajunge si eu pe la 6, nu stiu inca.....tare mult vreau si eu sa apar!!!
Pup u all, gagici
poze cu noi
Boca Daniela spune:
fetelor,vai ce vreme,e cumplit sa nu poti iesi afara si piticii sa stea miorlaiti in casa.Sper sa nu fie tot wk asa ca ma apuca depresia.
Am vazut ca azi va intalniti la Agape,ce as vrea si io,dar nu pot sa ajung numai dupa 18,30 ca atunci imi vine sotul acasa.Asa ca nu are rost sa vin pe cand plecati voi,dar data viitoare sper sa fac cumva sa vin,ca tare as vrea sa va cunosc.
Mariana,felicitari pentru micutul plimbaret,no acum sa te tii dupa el,sau mai bine zis dupa amandoi,ca tu ai 2 copilasi.Te admir mult cum reusesti sa faci fata cu toate .
Dara,bine ca nu a patit nimic micuta ta cand a cazut pe scari,Alex isi scoate capul prin balustrada si poate sa cada de la etajul 1,asa ca-s cu ochii pe el ca pe bomba.
Svety,abia acum e inceputul cu cazaturile,piticul nostru avea o viteza de prindea toate colturile si pragurile.Mereu era pe jos.
Mihaelagrosan,felicitari si sa-ti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa va umple inimile de bucurie.
Boca Daniela spune:
Fetele,sa ne povestiti si noua care nu am putut veni cum a fost la intalnire si ce-a-ti papat,bine?
svety spune:
Mai da tare ati mai chefuit...
Creola spune:
Bine v-am regasit clujencelor!Mi-ati lipsit!
Mai da cat ati mai scris...un capitol intreg de 20 pagini!Felicitari!Mi-a luat ceva timp sa va citesc printre bagaje de desfacut,spalat,etc
La multi ani ! (cu intarziere) celor care si-au sarbatorit ziua de nastere.
Felicitari Mihaela Grosan pt micuta leoaica!
Vad ca v-ati si intalnit,va invidiez ...dar la urmatoarea tot reusesc eu sa vin sa cunosc si restul gastii!
Poze
svety spune:
Neatza.
Bine ai revenit Creola. Vreau detalii despre mare. Alea financiare mai ales. Pate intrii pe mess. ID meu e svety_c.
La noi a venit verisoara lui Mihai de la Abrud ca avea treaba in cj - la coafor. Ne-am culcat la 1. Azi merem in shopping. Doua habauce.
roxana1974 spune:
Buna dimineata fetelor!
Tomai mi-am baut cafelutza si m-am delectat un pic pe DC...a'nnebunit lupu fratilor...femeile astea......
Mi-a placut mult la intalnirea de ieri, mi-a parut asa de bine sa o cunosc in sfarsit pe roxanicea care e o fata mi-nu-na-ta! Abia astept sa ne intalnim din nou!
Cristiana, imi pare rau ca nu te-am prins...next time?
Oana, Simo, Flo
Mariana, pe unde umbli? De ce nu ai ajuns? Aseara cu fetele mi-am dat seama ce trebuia sa pove noi la Edith si nu ne-am amintit. De data asta tu erai cea care trebuia sa "rasufle"...las' ca ramane pe marti!
Va ma duc la treaba, am o droaie de facut! Pe mai tarziu!
Roxa-boxa
No, vidiazni!