FIV 81

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Lachi te pupic si sa stii ca si mie imi e groaza de drumul lung al adoptiei dar daca nu iese nica nica nici cu IUI,dupa sarbatorile de iarna ma infiintez acolo ca sa-mi bag dosarul,ca oi face eu fata cumva si la asta,daca am facut la atatea,nu?

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

ceci , este un PAUL auzeam astazi la radoi ca se va modifica legea adoptiei, acum drumul este f anevoios si f greoi nu doar pana la atestarea familiei ci si dupa .....

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Dana spune:

Salut, fetelor!
As vrea sa va intreb cum se calculeaza varsta bebelusului in cazul FIV-ului, ca este cam greu sa te iei dupa ultima menstruatie.
eu am facut punctia pe 26.07.2006 si ET-ul pe 28.07.2006.
Bafta fetelor care sunt in focuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Lachi, stii ca ai si varianta sa adopti doar tu. Sunt sigura ca nu ma inseala memoria si am citit cindva un subiect legat de adoptia doar de catre unul din soti. Sigur, riscurile sunt mari cu el, dar macar ai varianta asta...Eu nu o am nici pe asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Danita m-as bucura sa se mai schimbe ceva si sa nu ne\mai lovim de atata birocratie.Dar pana atunci aplic metoda ta!Poate am si eu noroc cine stie!Sa-ti traiasca Paul si sa fiti ffff. fericiti!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

BUBULINA1 ,ANDICU,PICCAFLOR.va multumesc din suflet pt urari!sper sa nu se supere fetele ca am deviat putin de la subiect...

fetelor chiar daca sunt putin absenta sa stiti ca de fiecare data cand ma rog la Doamne-Doamne imi aduc aminte de voi si sunteti mereu in rugaciunile mele....va doresc mult succes la toate si in curand sa avem toate bbeii nostri mult doriti indiferent daca ar fii adoptati sau nascuti de noi!

va pup pe toate

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Revin!
Va doresc sa aveti puterea sa treceti peste toate greutatile si sa aveti puterea sa insistati pana va veti vedea visul cu ochii.Eu nu cred ca mai am acea putere,asa cum spunea si Lachi ard si eu de nerabdare sa fiu mamica cuiva,nu conteaza a cui,o mie de sentimente materne ma innabusa,am atata dragoste de oferit incat nu mai pot sa astept nici macar o zi.Parca simt ca nu mai am timp,mi se pare ca trecand zilele ma indepartez tot mai mult de visul meu.Azi am fost cu sotul la protectia copilului,am demarat actiunea,pregatim dosarul,tragem aer in piept si incercam sa rezolvam problema.Daca in timp voi mai avea puterea,voi mai incerca un nou fiv,sau un ET cu acei embrioni.Dar pentru moment ma opresc,numai cand ma gandesc ca mi-a luat un an sa ajung sa fac un fiv in Romania ma apuca disperarea.
Daca vreodata auziti de un bebelus fara mamica dati-mi de veste!Voi fi recunoscatoare!
Bafta multa celor care se pregatesc de fiv!
Oricum nu va parasesc,o sa mai vin pe la voi.Poate la noapte visez ca trebuie sa mai fac un fiv,mai stii???
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocutza_mic spune:

Buna seara!
Oana-Danain primul rand felicitari pentru reusita ta.Sarcina usoara si bebel frumos si norocos.
Referitor la intrebarea ta pot sa itzi spun ca in cazul meu se potriveste calculul cu ultima menstruatzie.Daca o sa te uitzi si in pasii dezvoltarii embrionului, prima saptamana incepe cu intalnirea spermatozoidului cu ovocitul(adica ziua punctziei).Sa ai foarte mare grija de tine in urmatoarea perioada.Sa renuntzi la cafea, sa bei multe sucuri naturale de fructe, citrice in special si multe lichide.
Eu una m-am simtzit foarte obosita in primele 2 luni.Ma apuca pe la pranz un somn....
Am mai simtzit tot felul de intzepaturi in zona ovarelor (dar erau trecatoare).Pentru asta luam No spa(max 4 pe zi) si scopantil (supozitoare).Gretzuri nu am avut deloc pana acum (si sunt in 13 saptamani)Azi am facut a 3a ecografie si bebele mi-a facut cu mana....
e un sentiment minunat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Eu deocamdata mai perseverez cu FIV, poate si pt ca in acest domeniu ma sustine si sotul meu, care spune" bun, rau, e copilul tau asa ti la dat Dumnezeu". Dar daca DD va vrea sa avem doar un copil infiat si spre acela tot el ne va calauzi pasii.. Asa ca mai am dreptul la 4 incercari si dupa mai vedem, daca pana atunci ne mai tine "punga"
Liana tinem pumnii.
Lachi mai odihneste si poate la toamana ne sustinem reciproc.Sa stii ca si chiar cateva zile cu treaba, daca aveti putin timp sa va ganditi la altceva,sa faceti ceva pt voi , chiar si cateva ore, dar sa fiti impreuna, e super.
Kla "la multi ani!" sa fii sanatoasa.
Adelia plangi descarcate , ca asta face bine, ti-o spun din experienta.
Oana chiar ai grija acum la inceput.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Dana spune:

Cocutza_mic, merci pt. raspuns si urari.Si a mine se potriveste u ultima menstruatie.Ca urmare pe 26.08. bb d-a avea o luna.
Sa stii ca la o saptamana de la ET am inceput si eu sa am durerei pe sub burta si m-am speriat rau.Am sunat dr. si mi-a dat tot no-spa si scobutil,acum durerile sunt cum spui si tu trecatoare. Ma doare doar daca stau mai mult in picioare .Greturi am avut cam doua zile mai rau pana acum.
Ca urmare stau aproape toata ziua numai in pat, beau sucuri naturale si foarta multa apa.Nu ma pot lasa de cafea si de aceea beau cate una mica si slaba dimineata.
Tu la ce doctor esti?
Te pup si sa dea DD sa ai un bb frumos,vios si mancacios!!!!!
Adelia, se poate ca dupa ce vei infia un bb vei face si bebelul tau natural.
Cristinici multa bafta si ai sa vezi ca nu vei face decat un FIV.
Pup toate fetele si bafta multa!
unui sambure de strugure

Mergi la inceput