Mamici de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna seara burtici! Azi am incercat sa intru toata ziua, dar imi scria ca site-ul e indisponibil,,, Cred ca a fost doar la mine ca \voi vad ca ati postat!

MARTHA_ lasa ca avem timp sa cumparam de toate dupa ce ne tinem minunile in brate!

Dintre Dr spock si Capraru, parerea mea e ca cea de-a 2a e ok pt ca e pe 'sistemul romanesc'

Ma bucur pt
Try- sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat!

Si la mine bb e jos de tot! e la 2 degete de buric- in sus- doar! O fi rau?

Intrebare pt
INNI- de nebuna ce sunt am luat 5 herbolax- doza era de 3 si azi dimineata am luat 3 linguri de lactulose. Evident ca am avut efectul de 'clisma' si m-am dat cu capul de pereti intrebandu-ma daca i-am facut ceva lui bb? Poti sa-mi raspunzi, te rog!

Fetelor cred ca am singurul bb care nu e asa activ ca al vostru! Al meu are 3,4 reprize pe zi. In seara asta de abia s-a lansat! Sper ca nu l-a afectat tampenia mea de azi.

ALESSIA80 32+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Monique, nu afecteaza candida pe bb, stai limistita, cred ca si eu am ca mi-a aparut si mie o scurgere albicioasa
Alessia, nici mie nu mi-a deschis DC, imi deschidea orice numai forumul nu

Martha 36
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by alessia80
Intrebare pt INNI- de nebuna ce sunt am luat 5 herbolax- doza era de 3 si azi dimineata am luat 3 linguri de lactulose. Evident ca am avut efectul de 'clisma' si m-am dat cu capul de pereti intrebandu-ma daca i-am facut ceva lui bb? Poti sa-mi raspunzi, te rog!

Nu i-ai facut rau, dar fii atenta pe viitor pt. ca scaunele dese si moi influenteaza absorbtia nutrientilor din alimente...si tu nu mai asimilezi asa cum trebuie vitaminele si mineralele..deci nici la bb nu o sa aiba ce sa se duca.
Acum fii linistita ca nu s-a intamplat nimic rau.
Insa ia-o mai usor cu laxativele ...pe viitor. Sunt bune, dar cu masura

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Scaune moi n-am avut toata sarcina,doar azi!
Multumesc ca m-ai linistit.

AH,
INNI- mi-a placut faza cu plosca....

ALESSIA80 32+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Si la mine a aparut acea scurgere albicioasa, iar medicul ginecolog mi-a dat sa iau gynozol. are cineva idee se dau compensate? a mai luat cineva?

nicol
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni...harnicuta, harnicuta...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Inni...harnicuta, harnicuta...

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alessia80

AH,
INNI- mi-a placut faza cu plosca....

..pai..da-le Doamne-iarta-ma..incolo...prea de tot sunt unele. L-au studiat prea mult pe Michael Jackson..mai au putin si dorm sub clopot de sticla ca ala....si ies afara cu masca pe fatza.

Desi..asta cu masca pe fatza as pune-o si eu in aplicare ca la cat praf crantzan intre dinti cateodata..din atmosferaaa....[/b]

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

mama ce liniste azi pe forum.....e weekend...noi am continuat petrecerea azi cu un gratarel si a fost bine...dimineata(la pranz) m-am speriat ca nu l-am simtit pe BB ca de obicei dar cred ca era inca socat de la muzica tare de aseara si apoi a inceput sa miste cand a vrut el nu eu...asa drept pedeapsa...
Daca zici Alessia ca-i buna si cea de sotii Capraru am sa o iau si pe aia ca sa am ce lectura...
va pup si poate mai bufnitati un pic si la noapte...daca nu adorm va tin si eu isonul. tare rau e sa fi singura cuc prin casa....mai vorbesc eu cu Lukas dar saracul pana o sa-mi poata tine de urat mai are un pic...paa

Silvia33+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna seara burtici si mamico(daca mai ai timp sa ne citesti)!

Noi azi am fost la o manastire din apropiere de Arad, l-am impartasit si l-a si miruit pe Alesio care a fost ffff cuminte si a papat din lingurita lui popa fara scandal!
Apoi am lenevit toata ziua cu Ovi si cu piticotul care ne-a terminat pe amandoi asa energie a avut!
Acum seara i-am facut diafilm cu ursul pacalit de vulpe....ca pe vremea cand eram noi mici...si i-a si placut(oricum stie deja povestea)!
BB e tare vioi...ca de obicei...si am impresia ca si la mine a mai coborat burta...Ovi zice ca tot asa a fost....

Inni ai fost beton cu plosca!Fain subiectul...haios....dar bietii oameni care au fobia asta....mi-e mila de ei!

Ma duc la nani...noapte buna!

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput