crese/gradinite Militari
Buna! As dori sa aflu si eu mai multe detalii despre cresele/gradinitele din sectorul 6: locatie, program, cum se poarta cu copiii. Eventual si o recomandare pt o educatoare. Ce va placut sau nu va placut la o anumita cresa/gradinita?
Orice credeti ca imi va fi util astept sa-mi povestiti.
Pot sa-mi inscriu copilul daca inca sunt in concediu de crestere a copilului (din cate stiu o parte din plata e subventionata de stat)? Ideea e ca vreau sa am cateva luni libere inainte de inceperea serviciului ca sa imi caut altceva de lucru ca sa plec direct la un nou loc de munca.
Astept povestile voastra, sfaturi, pareri.
Raspunsuri
rusealexa spune:
intra aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81510
quote:
Initial creeata de gabrielita_d
Buna! As dori sa aflu si eu mai multe detalii despre cresele/gradinitele din sectorul 6: locatie, program, cum se poarta cu copiii. Eventual si o recomandare pt o educatoare. Ce va placut sau nu va placut la o anumita cresa/gradinita?
Pot sa-mi inscriu copilul daca inca sunt in concediu de crestere a copilului (din cate stiu o parte din plata e subventionata de stat)? Ideea e ca vreau sa am cateva luni libere inainte de inceperea serviciului ca sa imi caut altceva de lucru ca sa plec direct la un nou loc de munca.
rusealexa
rusealexa spune:
http://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-3&s=6
http://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=6
intra si ai sa gasesti cam ce te intereseaza..recomandari numai de la parintii de pe site..
succes !
quote:
rusealexa
rusealexa spune:
RECLAMA
quote:
rusealexa
gabrielita_d spune:
Revin caci mi-am dat seama ca n-am dat niste detalii importante. Copilul face in februarie 2008 2 ani. Stiu ca caut cam din timp dar cu criza care am vazut ca este de locuri... Si in plus nu vreau sa o inscriu atunci in graba pe unde apuc. Toti vrem ce este cel mai bine pt puiul nostru de aceea consider ca e bine sa te informezi din timp. Pe mine ma intereseaza sa dau copilul la cresa/gradinita din septembrie anul viitor, deci copilul va avea 1,7 ani. Gradinite putin probabil ca voi gasi pt varsta asta (eventual am sa o dau la 2 ani daca nu am alta solutie; mai sunt gradinite care accepta copii asa mici daca stiu sa faca kk la olita si sa manance singuri). Pt ca n-am bunici, parinti, etc in Buc care sa o ia de la cresa/gradi am nevoie de o cresa/gradinita cu program saptamanal (desigur sa-mi accepte sa o iau totusi in fiecare zi acasa dar la ce ora voi putea eu pt ca lucrez pana pe la 7-8 seara). Daca nu o cresa cu program prelungit urmand sa angajez o bona 1-2 ore pe zi sa se ocupe de ea, dupa ce o ia de la cresa/gradi, pana vin eu acasa.
Cele particulare ma intereseaza mai putin caci ma indoiesc ca exista una sub 5mil. In situatia asta nu se merita sa mai lucrez eu. Cine ingrijeste mai bine un pui decat propia mama?! Asa ca nu-mi convine ce iau pe mere sa dau pe pere si sa-mi mai fie si frica ca daca copilul e pedepsit, flamanzeste sau e expus la accidente.
Dupa cum ziceam inca de la inceput ma intereseaza date concrete. Adica: cresa x pe strada y are programul n. Copii sunt tratati asa, asa si asa...Persoana contact educatoarea...
Cred ca ati inteles ideea asa ca mamicile care au deja pui la cresa/gradinita pot sa ma informeze cum stau lucrurile, cu cine sa vorbesc, de cand sa vizitez, etc caci daca lasi pe ultima suta de metrii stiti cum e: "stiti nu mai avem locuri". Cand s-au dat si cui, Dumneze' stie!