Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

bibi - asteptam vesti ca sunteti bine amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bibi,
Nastere usoara si sa ne dai de stire!!!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Marta: Felicitari! Sa fie mincacioasa, sanatoasa, cuminte si fara colici.
Daca zici ca ai lapte pune-o cit mai des la sin, chiar daca e din ora in ora , dar nu sta mai mult de 20 min la un supt.

Bibi: Oare esti deja la spital? Ai plecat fara sa ne spui? Mai vroiam sa te intreb ce reduceri sint la Miniblue ca la inceputul verii era un tricou peste 400.000 lei, iar eu nu am acceptat pretul ca la primul patat devine tricou de stat in casa, iar la doi baieti e cam greu sa le tot schimbi tricourile.

Bychi: Sper ca ai primit raspunsurile la intrebarile tale. Imi cer scuze ca ti-am raspuns asa tirziu, dar nu am mai intrat pe forum din lipsa de timp.

Amik: si Nicol: Sper ca va simtiti mai bine si aveti grija de voi pe viitor. Si mie mi se face rau de la caldura, poate ca e si o psihoza la mine, ca am patit-o cind eram la servici si am crezut ca o sa ajung la spital.

Magdone: Ma bucur mult pentru voi ca va place acolo. In privinta banilor, aici nu numai ca te sfideaza dar te si inseala.
Am patit eu simbata. Am mers la o alimetara aici in apropiere si am luat doua cutii de lapte, brinza topita, iaurt, suc si apa minerala . Au o angajata noua care e cam aeriana si mi-a scris pe biletel 4x8.5 la iaurt , in loc sa scrie 4x 0.85, dar eu nu am bagat de seama. Ajung la casa si-mi face aia un total de peste 600.000 la care eu incep sa ma mir... apoi ii zic ca am luat 4 iaurturi. Bun. Se lamureste si-mi corecteaza totalul...309.500. Mi se pare ca e cam mult asa ca iau bonul cu mine iar acasa refac socotelile, imi batuse la casa 4 cutii de lapte, deci ma inselase cu 88.000 lei. Iau bonul si ma duc inapoi sa ii spun . Nu comenteaza si-mi da banii inapoi.
M-am enervat la culme deoarece de multe ori nu verific ce bate la casa, asa ca pe viitor ori o sa cumpar din alte locuri ori o sa stau sa socotesc acolo. Ma , dar chiar asa... hai ca daca erau eugenii nu era nici o problema, dar la 88.000 e prea mult.
Hai ca v-am scris o intreaga istorie, dar m-am usurat si eu si sa fiti si voi atente la alimetara de cartier unde pot gresi vinzatoarele.

Andra: Si eu ma intrebam daca sa ducem flori in prima zi de gradi, inca nu sint hotarita. Pe mine personal m-ar deranja sa primesc atitea flori intr-o singura zi. E pacat de ele , se usuca si e dezolant apoi sa le vad moarte , multe. Poate ca o sa duc o cutie de bomboane de ciocolata. Ma gindeam ca daca s-ar cunoaste baietii nostri inainte de 4 septembrie poate ca le va fi mai usor sa stea acolo, se vor sprijini unul pe celalalt. Dar la o astfel de intilnire intre copii eu nu pot veni simbata sau duminica, doar in timpul saptaminii. Mai ai concediu? Sau poate stabilim o intilnire cu soacra ta , cu Luca si cu trupa mea de pitici.

In alta ordine de idei maria mea a inceput sa mearga singurica, de citeva zile. Nu e foarte sigura pe ea dar e o mare curajoasa. Si nu e nici modesta. Se ridica in picioare si se aplauda singura "bravo, bravo" , e tare draguta.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

SMS primit de la bb no.2 al lui Bibi:

"Gata, m-am nascut! Am 2.700 kg si 49 de cm, primul nume de alint e "Licurici", iar nume pe bune nu am, dar nimic nu ma mira la mami:)!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Felicitari, mami de "Licurici"! Sa fie sanatos si norocos! Multe bucurii si implinire sufleteasca sa va aduca bb! Refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bine ai venit Licurici!!!!!!!!!!!!!!!Sa fi sanatos si sa ne mai povestesti!!!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

sa fiti fericiti si sanatosi, ca frumosi sunteti!!!bibi,mamica x 2, putere si rabdare iti doresc!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

bravos licurici! sa fi sanatos si sa o asculti pe mami..ca altfel..va fi vai si amr de cojocul tau!
refacere rapida! pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Ura...Felicitari Bibi.Din sms vad ca totul e OK>

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Bine-ai venit pe lume, Licurici, sa cresti mare si sanatos!
Bibi, sa va traiasca feciorul si te asteptam cu impresii si cu numele "definitiv"!

Madi

Mergi la inceput