Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
pojogam spune:
Sa-ti traisca Licuriciul, Bibi...sa creasca mare si sa nu te supere niciodata!
Fetelor ma adresez celor cunoscatoare a zonei Moeciu...Puteti sa-mi recomandati ceva bun si ieftin in zona cheile Gradistei, Moeciu... pentru 40 de persoane pentru un w/end ?!(e vorba de septembrie
S-au hotarat colegii mei de birou sa iesim undeva si cam atatea am fi! Initial se rezervase o vila de 20 de locuri dar ... numarul a crescut subit
pufulet spune:
Bibi-felicitari pt. baietel.Sa fie sanatos.Sa va bucurati de el si de fratiorul lui.
Va anunt ca de cateva zile Sofia merge singurica in picioare.Nu-i mai trebuie nici o jucarie decat sa mearga in picioare .E tare incantata de realizarea ei.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
amik spune:
pufulet, sa iti traiasca micuta plimbareata!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
cgaby spune:
pojo - eu mai merg prin moeciu, dar vila pentru 40 pers nu stiu. dar poti intra pe www.inmoeciu.ro si cauta pe acolo. succes! distractie mare!
pufulet - sa-ti traiasca mica plimbareata! la mai multe ture!
pupici tuturor.
martta spune:
La multi ani celor care sarbatoresc astazi Sf. Maria!
Astazi parca sunt si eu putin mai linistita. In ultima perioada am avut probleme cu alaptatul. Mi se astupasera canalele de la un san, aveam un inceput de mastita. L-am sunat pe dr. Puia si m-am dus la spital. Am facut o injectie, iar dupa 10 min. canalele erau desfundate si aveam si superproductie de laptic, ca efect al injectiei. Asa ca, desi fetita e f. cumintica, eu tot cu nervii la pamant.
Bichy: cel putin in primele 2 zile a fost fascinat de cadou. Acum imi spune ca fetita il iubeste si, ca atare, si el o iubeste.
Romana: merci pt sfaturile cu alaptatul!
Pufulet: felicitari pt Sofia!
Andra_ spune:
La multi ani tuturor Mariilor, ca avem multe si care mai de care mai frumoase si mai destepte !
Pojo - cred ca la www.cheilegradistei.ro/" target="_blank">Cheile Gradistei au loc 40 de persoane, numai ca trebuie vorbit din timp ca sa "prindeti" loc, acolo mereu e plin. Dar e fr. frumos si mincarea buna, sper sa gasiti sa ne povestesti cum fu.
Martta - stai calma si nu te criza ptr nimic in lume, ca starea ta se transmite usor la bb, asa ca mai bine sa se transmita o stare optimista . Daca zici ca ti s-au desfundat canalele, totul va fi bine, in 2 saptamini veti intra in program normal o sa vezi. Asteptam poze
Romana - mai draga daca imi ziceai mai dinainte de ideea cu cunoscutul baietilor nostri, cred ca o puteam pune in practica mai usor, mai ales ca saptamina trecuta Luca a stat la soacra-mea, deci aproape de voi. Dar acum e la Breaza la bunicii, iar saptamina viitoare nu stiu inca ce vom face, iar pe 26 plecam la mare. Daca merge insa la bunici, va pun in legatura sa va vedeti, desi cred ca trebuiau sa se vada toata vara ca in septembrie sa putem zice ca se cunosc...Om vedea, poate totusi iese ceva de aici
pup u,
Andra
madic spune:
LA MULTI ANI, pentru toate Mariutele noastre, sa ne traiasca si sa fie sanatoase, ca destepte si frumoase sunt !
Legat de Moeciu, eu personal am fost un pic dezamagita (sau poate n-am nimerit eu pensiunea potrivita) de oamenii de acolo - proprietarii de pensiuni - mi-au facut impresia unor oameni care au inceput sa castige destul de usor banii si, drept consecinta, incep sa se comporte cam ca minunatii nostri hotelieri.
Poate a fost doar impresia mea, dar chiar am plecat ultima data cu un gust amar, asa ca acum o sa incercam (in w-e) sa mergem la RUCAR, zona e frumoasa si am prieteni care au fost incantati de sejurul acolo.
La intoarcere va povestesc, dar sper sa nu vin dezumflata si de acolo.
Va pup si sper sa am si eu mai mult timp si de povestit.
Madi si Mariuca
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Revenim si noi dupa o lunga absenta. Vad ca am nimerit in pline vesti bune . Felicitari Bibi si Martta pentru familiile marite. Sper sa va fie copiii sanatosi si mancaciosi si va astept cu impresii (proaspete) despre cum este cu 2 .
Noi ne-am intors de la Bran duminica si daca nu am fi avut botezul pe 20 zau ca as mai fi stat. Era asa de bine! Am avut mai tot timpul diversi prieteni in vizita asa ca Stefania nu a dus lipsa de prieteni cu care sa se joace. Am organizat si o drumetie, doua mamici cu 3 pitice, cu picnic pe iarba, cules floricele, coronite etc. A fsot grozav. Ce pacat ca s-a terminat... Ma gandesc serios sa mai fug acolo vreo doua saptamani inainte sa inceapa gradi. Nu imi vine sa cred ca incepem sa ne planuim concediile in functie de vacantele lui fi-mea.
Saptamana asta suntem in alergatura cu pregatirile de botez, facem si la restaurant ceea ce la Stefi nu am facut, sper sa iasa bine. E restaurantul unde am facut si nunta asa ca am incredere in ei. Iar eu ma preumblu pe la coafor - cosmetica - shooping etc. (Am vazut si eu reducerile de la Miniblu aseara dar era 9.30 pm, ieseam din Carrefour si barbatul ma astepta cu ambii copii acasa, asa ca... n-a fost timp ). Dar tot ma duc eu.
Sofia creste tare frumos si e grasuna si cuminte. A inceput sa ne traga si cate un zambet. Acum e un pic racita dar numai cu muci, fara febra, sper sa o lase pana duminica. Stefania se duce la ea tot timpul, o pupa, o mangaie, se minuneaza ce mica e, si in general nu face nimic din ceea ce m-am temut - de genul sa o respinga, sau sa vrea sa suga de la mine (desi am surprins-o in timp ce ii dadea ea insasi papusii san ). Cred insa ca pe undeva in subconstient este un pic geloasa, pentru ca devenit extrem de plangacioasa. Nu ii poti face nici cea mai mica observatie ca izbucneste in lacrimi. Nu stim ce sa mai facem. Sper sa treaca...
Am incercat sa ii scot pampersul de somn dar dupa cateva treziri in balti de pipi cu copilul urland din toate puterile si simtindu-se evident vinovata pentru ceea ce a facut, am zis ca nu are rost sa o fortez cand evident nu e gata. Chiar si la pranz face uneori pe ea. Mai are cineva pampers la somn?...
Am citit de inot la 23 august. Si noi am dus-o pe Stefi dar reactiile au fost foarte bune, i-a placut la nebunie. Dar ca si bibi, nu ma astept sa inoate inainte de 5 ani.
Madishor iti doresc drum bun si sa ne scrii cat mai des si de acolo.
Va pup pe toate si de acum ne auzim mai des.