Sezatoare canadiana (50)
Raspunsuri - Pagina 12
Georgia2 spune:
Fetelor, aveti idee unde se gasesc posete de piele, de calitate in Canada. In afara de danier Leather eu nu stiu unde sa mauit. Nu conteaza pretul (acuma, nici $1000 sa nu fie).
Dana_B spune:
Georgia,
Posete din piele gasesti la orice magazin care vinde pantofi din piele, chiar si la magazinele alea din mall-uri unde sunt tot felul de chestii de calatorie gen Bentley - au genti din piele pt toate buzunarele.
Mai accesibile gasesti aici: http://www.theshoecompany.com/category.aspx?categoryID=159
Cunosc o tipa care isi lua tot felul de posete de piele faine de pe e-bay la un pret f. mic.
Happy shopping!
Ica 1975 spune:
Donia, multumim.
Si eu vreau o poseta noua, daca se poate piele, sa mearga la mai multe tinute, incapatoare, bine compartimentata si sa nu coste o avere.
Noi
sununki spune:
hop si eu cu problemele mele..... pe cardul de rezident apare numele de domnisoara sau cel dobandit dupa casatorie?
Chrysion spune:
Intrebare (de calatorie) pe fuga pentru cei ce au vizitat sau locuiesc in provincia Quebec si in special in Quebec City:
Imi puteti cumva recomanda un loc bun de mancat in partea turistica a Quebec City-ului (orasul vechi)? De exemplu, anul trecut in Montreal am mers in fiecare din cele 3 zile sa mancam de pranz in food-court-ul mall-ului DesJardins (parca se numea): a fost extrem de convenabil pentru noi deoarece aveam abonament de o zi pe metrou asa ca era usor de ajuns, iar mancarea era excelenta (mancam la un arab - avea niste prajituri cu gris fantastice!), ieftina si servita imediat. Ma intreb in ce masura este asa ceva posibil in Quebec City (stiu ca nu mai avem metrou ... :(
La fel, v-a placut vreun loc cu mancare buna in Tadoussac, Ste Marie, Sherbrooke sau Trois Rivieres?
Chrysion
gabid spune:
quote:
Originally posted by sununki
hop si eu cu problemele mele..... pe cardul de rezident apare numele de domnisoara sau cel dobandit dupa casatorie?
Are vreo importanta numele care apare pe card rezident?
La mine si pe NAS si pe card rezident apare numele de dupa casatorie!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 15.10.2001
gabid spune:
Stiti niste vitamine care au gust bun?I-am luat lui Moni unele si le inghite cu apa ca nu ii place gustul.In RO luam minimartieni.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 15.10.2001
mikiion spune:
Gabidlinisteste-te. Si la mine e la fel. Si e un haos in acte. Primele luni nu mai stiam cum ma cheama. Am fost inteligenta si la banca am dat ambele nume. Si la fel si pe cartea de credit.
Federalii mi-au dat numele de casatorie( din pasaport) provincialii numele de fata( feminismul asta enervant).
mikiion spune:
Chrysioneu am locuit in Quebec ville pana acum un an.In primul rand, vezi ca nu o sa-ti vorbeasca lumea decat in franceza. Putin, in zona turistica o sa mai gasesti si cunoscatori de engleza.
Orasul turistic e f. scump. Am lucrat chiar in centrul ei, vara trecuta si a trebuit sa vin cu mancarea de acasa. Nu ai nici un MAll, ai un Mc. Donald, si inca unul de genul asta. in rest restaurante stil francez, dar oricum , ( in functie de buget) nu exagerat de scumpe. Cel putin seful meu isi permitea sa manance in fiecare zi. E ceva de genul 12-13 cad table d'hôte( adica 3 feluri de mancare) Hai ca plec ca plange Marc. Mai revin ca vroiam sa va intreb ceva.
Mihaela