Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 5
Kariris spune:
Mi-ar placea sa ma treci ...asta m-ar stimula sa ma mentin la greutatea asta, pentru ca de slabit nu prea mai vreau; am deja 65 kg si la 1,78 sunt cam slabutza, nu mai am decat oasele si muschii dobanditi inainte sa incep sa ma ingras
ca sa nu mai vorbesc de sani...ca au ajuns niste pufarine...
ellej spune:
quote:
Originally posted by lachione
Mi-ar placea sa ma treci ...asta m-ar stimula sa ma mentin la greutatea asta, pentru ca de slabit nu prea mai vreau; am deja 65 kg si la 1,78 sunt cam slabutza, nu mai am decat oasele si muschii dobanditi inainte sa incep sa ma ingrasca sa nu mai vorbesc de sani...ca au ajuns niste pufarine...

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by lachione
ca sa nu mai vorbesc de sani...ca au ajuns niste pufarine...

Cam asa incerc si eu sa fac; doar ca nu-s chiar asa drastica; de ex. mananc orice fel de fructe (fara banane); mai mananc paine prajita; si nici la cartofi nu fac restrictie (doar ca nu consun prajiti); fara sucuri; fara dulciuri si rontaitoare. In plus eu nu mananc dupa 18 si alerg.
ellej

Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Buna dimineata la toate fetele!Chiar nu imi vina sa cred ca au aparut atatea fete noi si e asa "miscare" pe topicul nostru.
Lachione,ai slabit extraordinar de mult,cred ca esti foarte mandra de tine.Intr-adevar acum ai nevoie doar de mentinere.faci si ceva sport?
Kya,primul pas e foarte bun,cel de al doilea sa il faci chiar de azi-mananca numai lucruri sanatoase iar daca te apuca rontaitul nu e nici o problema
morcovi,varza alba,patrunjel.
Belnicol,felicitari si tie ca nu ai avut pofta de mancare la mare si prin urmare jumatatea de kg.e floare la ureche.Vezi ce a patit Olim in weekend + 2 kg.intr-o minivacanta.
Marianafelicitari pentru ca nu te lasi,in ritmul asta s-ar putea chiar sa ajungi la 70 pana luni.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Kariris spune:
Buna fetelor!
Imi place aici la voi!
Barbatu-meu spune ca arat la 37 de ani ca o pustoaica... sa nu mai slabesc...ca doar un tatuaj deasupra popoului imi mai trebuie in rest arat ca o pustoaica
adevarul e ca eu niciodata nu am putut purta pantaloni cu talie joasa ori bluzite bagate in fuste sau pantaloni, ca eram plinuta (adica burtoasa) si nici "boxe" nu am ca sa echilibreze!
Eu nu am mancat la ore fixe si nici nu mi-am stabilit un anumit nr. de mese pe zi, ca nu am vrut sa ma simt frustrata; era suficient ca a trebuit sa renunt la atatea.... dupa bere am plans cel mai mult, cu dulciurile niciodata nu m-am impacat.
Deci am mancat de cate ori mi-a fost foame dar doar alimentele pe care le-am stabilit din start ca se mai mananca. Uneori mancam si seara la 10 ori ma trezeam noaptea si bagam ceva la stomacel. Insa organismul a reactionat pentru ca per total eu nu bagam mai mult de 1200 kcal/zi. Uneori chiar sub 1000.
sport? urasc abdomenele dar ar trebui sa incep si eu sa fac. cred ca nu am facut in total 30 in toata viata mea, asta si pentru ca am avut o groaza de operatii pe burtica dupa care am avut restrictii mari uneori chiar de 1 an...norocul meu!![]()
Sportul pe care il fac este: o ora dimineata indiferent de vreme sau dispozitie mers alert prin cismigiu...ture de cismigiu cu javra dupa mine prin toti boschetii ca nu-l las liber din lesa.
Apoi acasa dupa cafea, stepper cam vreo juma de ora, dupa care dus si fugit la serviciu. Seara, cam o juma de ora zilnic bicicleta (acasa), apoi genoflexiuni de 3 feluri cate 50 din fiecare fel (io-s tare'n craci
) ceva exercitii cu ganterele pentru "pufarine" dupa care dus si nani!
Pentru burta mai stau la beauty star sa ma maseze si il mai pun si pe fund sau picioare, spate, ma rog pe unde imi vine mie!
belnicol spune:
Buna fetelor.
Lachione, cum te impaci cu acel beauty star ? Cam ce efecte observi ? E vorba numai de un masaj de relaxare sau face ceva mai mult ?
Nicoleta si Matei
Kariris spune:
Pai Beuty-star-ul meu are doar 2 viteze ca-i model mai vechi si mai multe curele cu diferite tipuri de aplicatii pe ele. Mie imi place. Il folosesc si pentru relaxare, dar in primul rand pentru masaj ca sa dau jos din zonele cu probleme, grasime, etc. In cutia lui erau instructiuni cu fiecare banda la ce sa o folosesti. Eu cel mai mult o folosesc pe cea pentru celulita si pun si un gel anticelulitic inainte. Eu nu am celulita aproape deloc dar sunt convinsa ca asta m-a ajutat la slabit.
Strict pentru relaxare il folosesc in talpi si varianta aceea in "X" pe spate ...in rest nu prea e relaxare ci masaj in toata regula. Iar in talpi si pe spate folosesc banda fara aplicatii de cauciuc pe ea.
Kya spune:
Buna fetelor,
ieri seara am chiulit de la gimnastica. Rusine sa-mi fie 
Luna o sa incerc cu rontaitul sa o dau pe morcovi, poate nu o sa mai ma simt atit de vinovata.
lachione si al meu sot imi spune mereu ca arat foarte bine, si ca ii place ca am mai pus niste carne pe mine... Dar eu nu-l ascult, si tot ma chinui sa mai slabesc. Uite-asa!
Mariana imi place de tine ca nu mai maninci dupa 18. Eu nu reusesc
Sa vedem daca in week-end o sa-mi dau o bila alba sau neagra.
pupici
Kya - viitoare mamica in asteptare