Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Buna !

Carmen, Luna are dreptate, E bine sa manaci cat mai sanatos, ca apoi vei avea de tras.
Miscarea e foarte importanta, daca poti sa faci cat mai multa miscare ar fi foarte bine. La prima sarcina eram tot timpul agitata si mi-a folosit, am nascut usor si apoi am scapat foarte repede de kg acumulate. La cea de-a doua sarcina mi-am tras o celulita mama-mama, dar asta nu din vina mea, am avut probleme cu sarcina si incepand cu luna a-5-a de sarcina aveam voie sa merg doar la toaleta si la dush. Eu n-am abuzat cu mancarea in cazul celei de-a doua sarcini, dar faptul ca n-am facut miscare deloc s-a vazut.

Marimar, nu prea stiu ce sa-ti spun, poate ca ar trebui sa faci mai multa miscare. Pe mine ma ajuta mersul pe jos timp de 1-2 ore la cumparaturi plus orele de sala. Cred ca daca n-as face miscare deloc as fi cat casa. Eu ma ingras de fiecare data cand stau mai mult de 3 luni aici. In Ro, merg de obicei pe perioadele de vara si reusesc sa slabesc fara sa ma infometez, doar pentru ca fac f multa miscare, urc scarile de cel putin 6 ori pe zi si merg mult pe jos.

Meniul de astazi:
9: cafea cu lapte si o feliuta de paine prajita
13: un morcov, tofu si o salata verde cu peste crud
18: afine congelate sau pepene

Luna, cum reusesti sa rezisti numai cu lichide? As incerca si eu, dar cred ca as sta numai la.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Sunt aici, dar nu prea am cu ce ma māndri si de aceea nu sunt foarte prezenta. De luni sunt in concediu si sper sa pot manca ce mi-am propus, adica salate si pui in principal, fructe, ma rog, chestii sanatoase. Tot 61 am, ce sa va zic? Doar ca nu abandonez lupta. Eu tot sper ca dupa intarcarea completa sa slabesc cumva mai usor, sa iau niste pastile din acelea de la magazinele naturiste, gen concentrat de otet de mere sau amestec de guarana cu spirulina ci ceai verde, sau alge fucus, care mai ajuta la regim.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Aseara am dat o tura pe malul marii cu sotul, de am picat ca moarta dupa miscare.
De-abia ma mai misc mai fetelor.
Am slibit , dar am pus kilele la loc in aceasta minicvacanta la Marbella, care a fost agitata.M-am indopat de mancare la micul dejun, ca tot intra in pretul camerei si am pus 2 kile pe mine.Dar acum incerc sa le dau jos.
O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Misilicu,nu stiu daca ai citit si primele 20 de pagini ale topicului,acolo am scris mai larg despre rationamentul cu lichidele.
In prag de luna noua si luna plina obisnuiesc sa tin cam doua zile de lichide.Vizitez toaleta mai des,dar dupa cele 2 zile ma simt foarte bine.
Olim,imi pare rau foarte tine,dar in acelasi timp te inteleg.Greu cu bufeturile deschise,bine ca nu ati avut si pranz si cina.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna fetelor,

ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Va citesc de ceva vreme, insa nu avut curajul sa intru la topic-ul asta; dar de acum gata! Dau militaria jos din pod!
Si ca sa nu vin in vizita cu mina goala, de ieri m-am apucat de gimnastica. Cam 30 de minute seara, cind ma intorc acasa.
Am 65,5 kg, si daca as ajunge pe la 60 ar fi tare bine! (inaltime 1,72)
Dieta nu pot sa tin, nu am ambitie. Imi place prea mult sa maninc, si din pacate rontaitul la televizor e prietenul meu bun...

Dar beau apa multa si incerc sa maninc cit mai sanatos (si poate si din ce in ce mai putin...)

la toate ambitioasele!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cred ca ma incadrez si eu la topicul vostru! In 4 luni respectiv aprilie, mai, iunie, iulie am slabit 20 de kg. De la 85kg la 65 de kg. Inaltime 1,78m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Hellooo! Bine v-am regasit fetelor ambitioaselor. Vad ca ni s-au ingrosat rindurile. Asta e foarte bine.
Am picat si eu aseara de la mare si abia asteptam sa ma sui pe cintar ca am avut o vaga banuiala, numai ca nu a fost chiar asa cum am sperat. Am reusit sa mai dau jos cam 1/2 kg, dimineata acul cintarului batea aproape de 56. Si nu am mincat mare lucru la mare ca nu prea am avut pofta. Sau o fi faza cu apa retinuta ziele astea din cauza lunii ? Luna, ce parere ai ? Ei, dar asta este. Pina la 1 septembrie macar 1 kg tot mai dau eu jos, nici nu ma gindesc.
lachione, in 4 luni 20 de kg?! Mama mia!
carmen, felicitari pentru burtica! De-acum trebuie sa ai grija ce-i dai la pui sa pape.
V-am pupat si mult spor la dat jos kilograme.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Spun si eu cu drag un bun venit noilor fete! Dragelor, sa fie sederea voastra aici cu muuuult folos.

ellej, pune mana si le trece pe fetele noi pe listutza ca sa se vada ca ne-am marit randurile!

lachione, felicitari pt reusita ta; ai slabit f frumos (5 kg/luna); cum ai facut?

Nicoleta, e f bine ca nu te-ai ingrasat la mare! bravo!

kya, esti mare figura; m-am distrat de postarea ta. si prietenul meu bun este rontzaitul la calculator, dar m-am suparat tare si acum rontzai doar pepene rosu!

misilicu, ce putin mananci!

speciali pt Luna, mentorul meu!

Carmen esti minunata; fix asa faceam si eu ca tine; treceam pe la fete ca sa le fac galerie.

Eu sunt f mandra de mine! In continuare ma tin de alergat (azi voi alerga 14 min, exact dublu fata de prima zi! ) si nu mananc dupa ora 18 decat pepene rosu. Ma simt excelent si sunt convinsa ca am sa ajung unde vreau. Deabia astept luni sa mai dau o cantarire; sper sa vad ca arata acul 71.
De mancat mananc cam tot ce-mi trece prin cap (doar sa fie de post).

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mariana tache, da per total ies 5 kg/luna, dar de fapt in primele 2 saptamani am slabit 7 kg dupa care am stagnat o perioada, iar am dat jos, iar am stagnat, dar la sfarsitul acestor 4 luni am 20 de kg mai putin!
Am mai scris eu la un topic cum am facut: am exclus total painea, mezelurile, branzeturile grase si sarate, carnea de porc, dulciurile de orice fel chiar si fructele dulci,pastele fainoase, alcoolul de orice fel, sarea am redus-o.
In loc de paine am mancat cereale expandate de grau. Am mancat lactate degresate, branza de vaci fara grasime, cereale gen mussli sau fulgi, fructe multe in special mere verzi, salate de cruditati (zilnic) din morcovi, telina patrunjel radacina. Consum pilaf cu legume dar folosesc orez nedecorticat. Ciorbite de legume, peste, pui fara piele si vitel la gratar sau fierte, legume fierte dar mai putintel cartofi.
Nu mai tin acum exact minte ca a devenit un mod de viata la mine.

La inceputul dietei am baut foarte mult ceai de papadie si de soc + lamaie, apoi am trecut si pe alte ceaiuri cum ar fi cirese, visine, macese, ceai verde (dar nu pe care scrie "de slabit" ori "antiadipois") simplu, ori acum a aparut un super ceai verde cu fructe de padure si anghinare. Ceaiurile fara indulcitor si cam 700ml pe seara (am inlocuit berea de pe vremuri cu ceaiul) iar in timpul zile hidratare la maxim cu apa plata. Exclus sucuri de orice fel si apa carbogazoasa. Beau doar sucuri naturale facute de mine din grape fruit, ori telina, morcovi, mere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Mariana, multumesc ca mi-ai spus, nici nu ma gandeam la asta.

Lachione, te trec pe listuta? Vrei sa mai slabesti cu noi?

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput