Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Multa ambitie va trebuie pentru daneza! Felicitari celor care reusiti sa o tineti, eu sunt convinsa ca nu as putea. Asadar plec in competitie cu 71. Eu o sa ma cantaresc in continuare in fiecare zi, nu de alta dar la un moment dat am avut o surpirza neplacuta. Mergeam la sala, cu sauna si masaj dupa, mancam relativ putin si eram sigura ca slabesc. Din viteza obisnuita la mine dimineat ca pana trezesc si hranesc Spiridusul sunt vesnic pe fuga nu ma mai cantaream. Si cand am facut-o am luat in greutate. Oricum, azi am mancat dimineata o felie de paine cu branza topita si sunca de Praga, la amiaza o farfurie de ciorba de macris (cu o felie de paine) iar acum, seara, cand voi ajunge acasa cred ca iau un ou cu iaurt degresat. Am baut multa apa, am luat Lipostopul. Din pacate cum la noi a plouat fosrte tare dimineata nu am reusit sa alerg, dar sper ca acum seara sa-mi iasa o plimbare si eventual ceva exercitii de relaxare.

Succes!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mai fetelor si eu scot conopida.Am sa pap niste morcovi fierti cu putin unt, ce ziceti?Ii prajesc in tigaia de tefal si pun 1/2 lingurita unt sa nu fie foarte seci.
O seara placuta tuturor.
Sotul ma asteapta cu pui la gril, si apoi o plimbarica de o ora ca aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,
Sa va spun asadar care este treaba cu mine: al 1,69 m si 56 kg. La prima vedere nu pare mult, insa in momentul in care iei in greutate, trebuie luate masuri. Nu este vanitate, pur si simplu, trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra si trebuie sa avem grija de sanatate. In ultimele doua luni si jumatate, am luat 3 sau 4 kg, ceea ce nu este normal pentru ca nu iau nici AC sau cine stie ce vitamine care sa imi provoace pofta de mancare. Este vorba doar de faptul ca nu m-am mai abtinut si am mancat dezordonat, toate porcariile pamantului (bune de altfel pentru papilele gustative).
Eu am antecedente de greutate in exces si nu vreau sa ma neglijez.
Prin urmare, obiectivul meu este sa scap de 4 kg (puse usor insa f greu de pierdut) intr-o perioada de 2 luni (nici prea repede nu e bine ca apoi ne cad toate alea).
Sper ca alaturi de voi sa pot. Eu am o cura de slabire care a mers extraordinar la mine si la sora mea, usor de tinut si foarte bogata in alimente. Daca va intereseaza, o sa o postez. Secretul este sa nu se sara peste mese, sa nu se inlocuiasca alimentele, sa nu se bea altceva decat apa, mesele sa fie la ore fixe iar intre mese nimic, doar apa si ultima masa sa fie la 6 seara.
De maine incep si eu regimul si o sa pap un ou fiert si o rosie dimineata, pui la gratar cu salata simpla la pranz si salata de fructe rosii seara.
Bafta multa si la cat mai multe kg pierdute SANATOS (fara excese, ca nici slabe lipite nu e bine)
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

AMR 11

Olim, mie nu-mi suna bine la ureche untul pe langa morcovi. Inlocuirea telinei cu morcovi e super ok (asa o sa fac si eu), dar fara unt!

Luna, super conopida fiarta cu mozarella; nu m-am gandit la acest meniu dar imi surade la nebunie. Eu voi inlocui telina cu un morcov crud si am sa aleg la fruct un ciorchine rezon de strugure .
In ceea ce priveste programul meu: as manca bucuroasa fripturica inainte de alergat, dar atunci nu pot sa iau carnitina; scrie in prospect ca se ia pe stomacul gol... asa ca nu prea am variante!
Cum a fost vita azi? A mea a iesit super! Hai sa-ti zic un secret legat de prepararea gratarului de vita (in caz ca nu stii si tu asta): gratarul de vita se decongeleaza incet (eu scot carnea din congelator cu 24 h inainte de a o prepara) si se lasa la macerat o zi intreaga; nu se bate, nu se inteapa cu furculita; pofta buna

Moira, eu m-am exprimat ca ma intereseaza dieta ta, ca poate dupa daneza incercam si varianta ta. Imi place ce mananci maine; asa ca mai scrie-ne.

Fetelor, ma simt minunat! Tare imi place de noi! Fara voi sunt convinsa ca nu as reusi sa ma tin de dieta; dar cand stiu ca mai am colege de suferinta imi indrept gandurile marsave si ma tin de treaba.

tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mariana tratamentul e cu Dercos, eu am facut doar cu fiole, se gaseste la farmacie, mai au si sampon si lotiune ( sau cel putin aveau acum vrei 6 ani ), acum m-am rezumat doar la fiole pt ca de fapt astea sunt cele importante. Iti dai cu cate 1 fiola la radacina parului o data la 2-3 zile, poti si intensiv in fiecare zi...mama a luat o cutie de 18 fiole cu 1 milion si ceva...( pe cutia mea scria ca 6 fiole din cele 18 ar fi fost gratuite, asa ca nu stiu daca de fapt cutia in mod normal are 12 sau 18 ).
eu am mai facut tratamentul asta mai de mult si e f bun, e chiar si un subiect aici pe femina_intim si mai multe fete parca ziceau de Dercos.

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

de azi in 2 luni vreau sa slabesc 5 kg...sper sa pot insa sunt sigura ca o sa fie greu pt ca sunt ultimele kg ramase dupa nastere...dar TREBUIE !

care va sa zica pot intra in concurs, sau e doar pt cele care tineti o dieta ?

,

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Miti,concursul este pentru toata lumea indiferent de metoda cu care doreste sa slabeasca.Toate persoanele active din grup vor fi contabilizate.
Moira,la 56 de kg.ma gandesc ca arati foarte bine dar cum ai spus si tu fiecare cu standardul lui.
Eu am aceeasi inaltime ca si tine si pot spune ca pana la 61 kg.e bine cu indulgenta in cazul meu tinand cont ca de structura mea osoasa si musculara.Am avut o perioada vara asta cand am reusit sa ma mentin la 59,5 - 60 si ma simteam foarte bine.Acum imi doresc 57 dar mai jos nu deorece imi slabeste prea mult fata si raman fara energie pentru sport.
Mariana,intr-adevar morcovul pare varianta cea mai potrivita in locul telinei.Strugurii suna foarte bine cred ca te vor trezi putin.Eu nu m-am hotarar inca in legatura cu fructul(ori mar ori portocala)deoarece am vazut ca dieta asta e structurata pe mancarea alimentelor din grupa caloriilor negative,de unde si scaderea spectculoasa in timp scurt.Sa speram ca nu ma insel cand spun spectaculos,oricum dieta in sine nu e usoara deloc,oricum mergem inainte –mai avem doar 11 zile-nu e mult deloc.
Multumesc pentru info in leg.cu vita – data viitoare tin cont ca pana acum am batut carnea ca sa fie mai subtire si o marinam doar 2-3 ore.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SALUTARE FETELOR
pANA LA URMA AM MANCAT 2 MORCOVI CRUZI SI UN JUMATE DE ARDEI UMPLUT CU CARNE SI PUTIN OREZ
Stiu ca nu am facu prea bine cu ardei, dar am mancat fara paine si era un ardei umplut din care am mancat fix 2 linguri de umplutura.Era asa bun
Si fara plimbarica aseara ca eram prea obosita cand am ajuns acasa.
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor saptamana asta am mai dat jos 1kg. Mai rau e ca am actionat "eficient" pt un bb2 iar daca am ramas luna asta atunci adio kg pierdute. Voi continua cu acelasi regim cu un plus de 50gr nuci la pranz si 50gr curmale si smochine seara. La aquagym am inteles ca pot merge in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetelor! Ma bucur sa aud ca aveti deja primele rezultate dupa daneza. Cum va spuneam nu cred ca as reusi sa o tin, mi se pare foarte restrictiva. Eventual daca nu as avea serviciul si casa pe cap ci as reusi sa ma concentrez numai pe dieta. Deocamdata insa vad ca merge si neconventionala mea. Oricum de saptamana viitoare voi avea un coleg pe stiri si facem o zi o zi asa incat sper sa resesc sa ma concentrez mai bine sa nu ma fac de rusine la 1 octombrie!

Saptamana asta la mine lucurile merg cam asa, sau cel putin sper sa reusesc sa ma incadrez: dimineata exercitii usoare - pe muzica de relaxare dar care includ un set pentru abdomen, la micul de jun o paine cu ceva si o cafea fara zahar (mie asa imi place), minim 2 litrii de apa pana la amiaza, o plimbare in ritm alert (intre doua actiuni), masa de amaiaza pe cat posibil fara paine, din nou plimbare, ma intorc la serviciu unde consum alti 2 litrii de apa, seara cina usoara (dar cu o felie de paine) si din nou plimbare si eventual niste exercitii (asta daca Spiridusul adoarme usor si mai am vreme de ele). In plus iau Lipostop. Sper sa reusesc sa ma tin de programul asta.

Va doresc succes tuturor.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput