Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Luna multumesc pentru "primirea" facuta. Sper ca de data asta sa fiu ambtioasa si sa nu renunt dupa primele doua saptamani, asa cum fac de obicei.
Ce m-a motivat foarte tare a fost discutia cu sora mea care-mi spunea ca a mai slabit ceva(ea oricum era slaba si arata foarte bine) si a ajuns la 55 de kg, ea avand inaltime de 1,70. Asa ca trebuie sa slabesc !
Luna viitoare ne intoarcem in Ro si sigur toata lumea o sa-mi spuna ca m-am ingrasat.

Meniul de azi:
dimineata- cafea cu lapte si 1/2 felie paine prajita
pranz- salata de varza , tofu prajit si o bucatica de peste
18- pepene

Luna- de ce oare dupa ziua de sport, dimineata cantarul arata mai mult? E oare din cauza lichidelor? Dupa ora de sport beau f. f. multa apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Misilicu,sigur ca din cauza lichidelor.Dar totusi cam cata apa bei?
De ex.daca bei in jur de un litru si jumatate in jur de ora 8 seara pana dimineata ar trebui sa se "evapore",daca ne gandim ca dupa sport bem mai mult pentru a suplini deshidratarea survenita in timpul efortului fizic.
Oricum apa nu ingrasa,si are multe efecte benefice.
Cel mai bine e sa nu te cantaresti zilnic,maxim.1 data pe saptamana-oricum slabirea-e un proces lent si anevoios,iar cantaritul zilnic e un stres in plus.
Interesant ca atunci cand "inchidem"ochii pe perioade de saptamani si mancam tot ce vedem nu ne intereseaza cantarul.
Nu ar strica sa incepi sa bei si ceai verde,ma gandesc ca acolo in Japonia ai de unde sa alegi.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Luna, beau cam un litru de apa dupa ce ma intorc de la sala. Merg la sala numai dupa ora 7 seara, atunci apare sotul meu de la serviciu si pot sa-mi las nazdravanii cu el.
Ceai verde nu beau dupa cinci seara ca nu pot dormi. De obicei beau ceai verde, ceai de lamaie si un altfel de ceai cu gust de cafea. Beau peste 2l de ceai, iar cand e f cald depasesc 3 l.

O sa-ti urmez sfatul legat de cantarirea zilnica. O sa ma cantaresc doar luni dimineata. Citisem despre asta, dar stii cum este... as vrea sa dispara kg-mele cat mai repede posibil.

Mergi la inceput

Cati ani au copii tai? Vin si ei cu tine in Romania?
Nici nu trebuia sa iti spun de ceaiul verde ca normal stand printre asiatici ai auzit cat de buna e.
Ceaiul cu gust de cafea suna interesant,ma gandesc ca tot ajuta la slabit - pe aici nu am vazut.

Mergi la inceput

Fetita are aproape 7 ani si baietelul are 2 ani si jumatate. Mergem in Ro pentru ca Monica trebuie sa inceapa scoala. Aici scolile internationale bune sunt f scumpe, cam 20 000 $ pe an. Stuatia mea e putin cam aiurea, am viza de dependent deci nu pot lucra decat parttime si nu sunt impacata deloc cu situatia mea. As putea sa-mi gasesc un job serios si respectiva firma sa aplice pentru viza normala, dar problema ar fi copiii. Bonele sunt foarte scumpe aici, iar la gradinita/cresa se imbolnavesc destul de des(aici se poarta sa-ti duci copilul bolnav la cresa). Deci as fi nevoita sa-mi iau zilel libere si aici, asa ceva nu se prea practica.
Sincera sa fiu, chiar daca mi-e greu fara un serviciu normal, prefer situatia asta, copii sunt sanatosi si fericiti. Am timp sa merg cu ei in parcuri, sa mergem la pingpong, badminton si inot.
Problema e ca nu prea am timp de mine, dar se va rezolva asta in Ro. Mama a iesit la pensie anul acesta si asteapta sa stea cu nazdravanii mei. Si eu abia astept.

Mai greu o sa fie pentru al meu sot care o sa mai ramana o perioda sa-si termine niste proiecte incepute.

Mergi la inceput

Vad ca fetele dornice de slabit nu mai dau nici un semn de viata.Noroc cu Misilicu ca mai pot schimba si eu o vorba.
Ce bine ca ai un job part-time,sa stii ca pentru o femeie e perfect asa,pe de o parte faci ceva profesional,iar pe de alta parte nu ai remuscari ca nu stai cu familia.
Din pacate aici nu exista part-time,ori lucru,ori stat acasa.Eu am ales prima varianta dar de multe ori imi pare rau ca nu am mai stat cu fetita mea putin pe acasa,dar normal ca totul omul,cand stateam acasa-vroiam sa lucrez,cand am inceput sa lucrez mi-ar fi placut sa stau acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,
vreau si eu sa slabesc si nu pot , eram mai slaba acum 1 an sau la citeva luni dupa ce am nascut. Cred ca am inceput sa ma ingras dupa ce am terminat cu alaptatul, am alaptat fetita 18 luni, iar de cind nu mai alaptez si maninc la fel, fara sa-mi pese ce si cum ....am pus citeva kg...

Am (cred) 65 sau 66 kg si inaltime 1,68, as vrea sa am 57 kg dar ma multumesc si cu 60....
Sint lenesa si nu merg la gim, nu fac miscare ( decit sa ma plimb in parc uneori, in pauza de prinz)nu fac dieta ....ce sa fac??????

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

fetelor,eu va sustin in continuare!.am sa intru si cand oi fi si mai .poate kg.voaste o sa se sperie de cum arat si o sa o ia la fuga!.eu am inceput sa mananc ceva mai mult,dar nu cum se spune,,mananc cat 2,,.consum multe fructe,lactate,legumeiar de sucurile acidulate nu m-am atins pana acum.

va pup pe toate! si va multumesc mult ptr. urari!!!
sunt cu ,,geana,,pe voi!!!!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

eu nu am mai intrat deoarece am calcat in strachini bine de tot...isa surpriza mare dimineata, cintarul arata 57!!!!!

oricum, ma mai cintaresc si miine dimineata sa vedem daca tine minunea....

Mergi la inceput

Marimar,fa ce facem si noi,mananca tot ce vrei,dar putin si sanatos,putina miscare si multa dorinta de a slabi.
5-6 kg.nu sunt greu de pierdut
Carmen,ce bine de tine-poti manca cam tot ce iti doresti fara sa ai mustrari de constiinta.
Si eu am facut la fel si am ajuns cat un balon,dar a doua oara o sa am eu grija.
Carmen,daca timpul iti permite trebuie sa deschizi "o adunare"pentru gravidute cu cap,ca sa va sfatuiti in legatura cu alimentatia si altele.
Mama Lia,felicitari pentru ca ai reusit sa mai slabesti.
Mariana,Ellejnici un semn de viata?
Eu mi-am terminat cura de lichide,azi voi continua cu fructe.

Mergi la inceput