Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 2
mariana tache spune:

ellej, tu nu poti vota ca subiectul acesta e deschis de tine. detalii despre dieta nu ne dai? ce-ai mai facut? ai renuntat la fibrobar?
Luna, pe mine ma enerveaza la culme votarea asta; de aia nici nu votez! Nu ai zis nimic de painea mea prajita cu margarina si miere de albina; am exagerat? ca eu nu ma simt vinovata.
Eu nu am facut excese cilinare; am mancat exact ce am zis: paine prajita cu margarina si miere
, peste (la gratar) + cartof fiert + mujdei (atata mujdei am mancat de-mi iesea pe urechi iuteala; dar ce bun a fost!)
, pepene la greu!
Am zis ca nu ma cantareasc decat dupa 2 saptamani; acum am o saptamana de alerat si nemancat dupa ora 18; tare ma papa sa ma cantaresc dimineata; am voie???
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Carmen, suntem alaturi de tine! Mii de
; sper sa treaca perioada asta cat mai repede. Draguto, nu mananci cam putin??? Sa nu te imbolnavesti!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ellej spune:
Inca n-am inlocuit fibrobarul, o voi face incepand cu sambata (cand intru in concediu si voi avea mai mult timp pentru mine). Intentionez sa termin fibroraul pe care il mai am si sa revin la monti, adica de ex sa mananc pui cu salata, care imi place foarte mult. Nimic nou sub soare, tot 61 de kg am.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Luna75 spune:
Mariana,lasa cantaritul (chiar si asta e dificil de facut),peste o zi sau doua avem Luna plina si in perioada asta corpul retine multa apa si s-ar putea sa nu vezi pe cadranul cantarului ce ti-ai dori.Ce ar fi sa astepti 10 zile?
In legatura cu mierea nu am zis nimic deoarece si eu mai mananc cate o felie de paine cu miere din cand in cand-si nu ma simt vinovata pentru asta.
In cantitati moderate mierea e chiar binevenita si sanatoasa.Din pacate,mierea pe care o consumam noi nu e ceea ce mancau stramosii nostri,care era considerata "leac"pentru orice afectiune.Am avut ocazia sa vad si sa gust miere "naturala" si nici pe departe nu seamana cu mierea de la magazine si nici cu acelea de la magazinele naturiste,sau producatorii din piata care "si-ar baga mana in foc"ca mierea lor e naturala.
Ti-am trimis acum cateva minute si PM,daca nu l-ai primit sa dai un semn,nu stiu sigur daca a plecat sau nu,deoarece confirmarea nu a aparut in schimb a disparut si mesajul.
Pentru toate fetele interesate o cura de lichide,fructe timp de 2-3 zile e binevenita incepand de maine dimineata,pentru curatire, iar dupa aceea intram intr-o perioada favorabila pentru slabit,timp de 2 saptamani.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
carmen94 spune:
fetelor,am revenit in forta si cu vesti bune.
am reusit sa ajung la 56 kg........................dar se pare ca va veni o perioada cand voi depasi cu mult aceste kg.ptr. ca tocmai am aflat ca o sa am un bebic.voi incerca sa nu fac prea mult abuz de mancare,dar nici nu ma voi infometa.
LUNA.............multumesc mult.la mine lucrurile stateau cam asa:dupa ceva probleme genicologice,au urmat niste ecografii.in urma ecografiilor medicul mi-a zis ca trebuie sa fac laparo,sa-mi scoata ovarul drept unde am un chist de 6,5 cm iar apoi singura solutie sa am bebei este FIV-ul.eram descurajata,trista,dezorientata...........ca azi,sa fac testul de sarcina si sa constat ca am 2 liniute!!!!!!!
imi cer scuze ca am fost mai mult offtopic,dar am mari emotii.
MARIANA...................perioada aia trista a trecut mai repede decat ma asteptam eu!!!!iti multumesc inca o data!
va pup pe toate!!!!!am sa revin!!!
carmen
mariana tache spune:

.... m-am cantarit
; am 72 kg. 
Luna, ce inseamna cura de lichide
? Sa mancam supe, ciorbe? (apa multa imi imaginez ca trebuie); iar cu fructele... pepenele e la mare trecere ![]()
Carmen iti zic si aici felicitari! MA bucur enorm pt voi! Uite o
, mamico!
Mai, acum mi-a picat fisa! Hai sa-ti povestesc o faza: acum 1 an si 7 luni scriam la la un topic cu acelasi nume si scop ca si al nostru (era un pic mai animat); si eram eu in plina revenire cu kg dupa prima nastere; ajunsesem la 72 kg si de acolo nu puteam cobora deloc; ce se intamplase? ramasesem iar insarcinata! Vezi ce coincidenta? E clar ca acest topic e cu noroc! ti-am zis eu ca sunt mama tuturor gravidutzelor si ca iti trimit telepatic un pic din fertilitatea mea nebuna ?! ah, ce ma bucur pt tine! 
; plec la culcare.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Carmen,felicitari.Asta e cel mai bun lucru care ti s-a putut intampla mai ales ca inteleg ca asteptai mult un copil.Bineinteles ca vei lua in greutate pe perioada sarcinii dar nu trebuie sa te sperii,cum iesi din sala de nastere ai si pierdut in jur de 6 ,apoi inca 3 si eventual vor mai ramane cinci care se vor duce si ele.
Bineinteles ca va trebui sa te alimentezi mai bine ca inainte,insa se poate ca in continuare sa eviti dulciurile,sucurile,mancarurile prea grase.
Mariana,nu ai rezistat sa nu te cantaresti.Bineinteles,a meritat,caci uite – 1,5 ceea ce e foarte bine-ma gandesc ca daca slabesti in ritmul asta-chiar vei reusi intr-o luna sa ajungi la greutatea dorita.
Cura de lichide-asa cum ti-ai dat seama poate contine ceaiuri,lapte,iaurt,supe pasteurizate,sucuri de fructe,chiar si pepene,de ce nu-oricum 97% e apa.
ellej spune:
Carmen
Sa fiti toti trei sanatosi, asta conteaza acum. Dai tu jos pe urma.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Misilicu spune:
Salutare "ambitioaselor"!
Am citit capitolul trecut acum o saptamana si tare bine mi-a prins. M-am apucat serios de cura aceasta. Am incercat o perioada Montiac, apoi cura de 13 zile, dar n-am reusit mare lucru. De ceva timp tin regim mancand mai putin, cu multe fructe si legume si fara dulciuri.
La mine e mai greu cu miscarea, merg la sala doar de doua ori pe saptamana (atunci merg/alerg cam 5 km intr-o ora) pentru ca atat imi permit timpul si situatia. M-as duce mai des, dar nu am cu cine sa las copii.
Am foarte multe kg de dat jos , dar am rabdare si treptat sunt sigura ca o sa ajung la greutatea pe care o doresc. Acum am 80 de kg si vreau sa ajung la 74 pana pe 9 septembrie. Tinta finala ar fi de 65 de kg. Stiu ca o sa-mi fie greu, dar m-am saturat de sunculite.
Meniul meu de astazi a fost:
dimineata: cafea cu lapte de soia si o felie de paine prajita si cascaval
pranz: afine congelate si o salata de varza
seara: un strugure mic si un mar.
Carmen, felicitari! Nu-ti face probleme, sigur o sa slabesti,nu e cazul sa-ti faci probleme de genul asta acum.
pentru toate fetele
Mihaela
Luna75 spune:
Misilicu,bine ai venit printre noi.Sper sa iti purtam noroc si sa reusesti sa ajungi la greutatea dorita.
Cu un meniu ca cel expus sigur ca vei slabi repede.