Grup de suport pt slabire 5 kg!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

fetelor m-ati inteles gresit! eu nu am spus ca am slabit doar cu acidul linoleic conjugat, ci am spus ca acesta isi face efectul independent de consumul de grasimi. Eu am tinut regim alimentar: am exclus total alcoolul, dulciurile, carnea de porc, mezelurile, brazeturile/lactatele grase si sarate fructele care ingrasa, sucurile, pastele fainoase si cartofii. Am consumat doar carne de vitel, peste, piept de pui fierte sau la gratar cu legume fierte. Salate de cruditati (radacinoase), pilaf cu legume multe, mancaruri si ciorbite de legume, la mancaruri in loc de sos cu faina am pus putin orez (nedecorticat!) De baut doar apa plata cu lamaie, ceaiuri de papadie, soc+lamaie, verde, fructe de padure. Minim 2 litri pe zi de lichide si maxim 2 cafele in cursul diminetii.
am luat suplimente nutritive:
capsule cu ulei de catina, CLA 500, usturoi, Omega 3.

Multe lactate degresate cu cereale, chiar cu mussli cu fructe si cateodata produse pe baza de soia.

bineinteles ca am exclus si painea de orice fel si am inlocuit-o cu rondle de cereale expandate din grau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Danitin,felicitari pentru kg.minus.Bine ca faci si miscare deci rezultatele vor aparea mai rapid.
Ellej,concediu placut !
Mariana,felicitari pentru progresele facute la alergat,sigur ca vor aparea rezultate si in sensul pierderii de kg.,insa sa nu uiti ca alimentatia vine pe locul 1.De pepene sa n u iti fie frica,ai vazut ca are calorii putine si chiar ma indoiesc ca ai putea manca mai mult de un kg.de miez intr-o seara.
Olim,Misilicu,pe unde sunteti ?

In ceea ce priveste toate suplimentele de pe piata,fie acid linoleic conjugat,carnitina,Xenical,Lipostop si toate celelalte fiecare e bun in felul lui,insa nici unul nu e un miracol in sine,fara o dieta adecvata si eventual,miscare nu isi produc efectul.Ele sunt doar adjuvante,adica ajutatoare.Daca s-ar slabi doar de la ele nimeni nu si-ar bate capul cu diete iar excesul de greutate nu ar fi o problema mondiala.
Cine nu isi schimba modul de alimentatie poate sa tot ia tablete ca oricum nu va pierde din greutate.
Cu meniul Lachionei,sunt sigura ca oricare dintre noi,ar slabi lejer 10-15 kg.in cateva luni fara luarea niciunui supliment.
Bineinteles,ca tabletele isi au si ele rolul lor, reduc pofta de mancare,accelereaza metabolismul grasimilor,de dulce,ajuta la cresterea masei musculare-care trebuie sa fie prioritara,caci oricat am slabii,fara o masa musculara armonioasa nu am facut nimic.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata!

lachione, asa e; acum imi amintesc ca ne-ai mai povestit despre felul in care ai slabit tu; scuze ca am uitat; tine o .

Ieri am alergat 30 min si cand m-am oprit nici nu era f obosita; doar picioarele le simteam obosite, dar respiratia era aproape normala; sunt convinsa ca daca as avea pozibilitatea sa alerg pe drum drept as aslerga mult mai mult; dar pantele din calea mea ma omoara.

Luna, fetelor, bateti-ma, faceti ce vreti cu mine, dar eu nu pot sa mai tin regim! Mai mult decat ca: nu mananc dupa ora 17, nu beau sucuri, nu servesc dulciuri, nu chipsuri, nu paine (doar prajita maxim 2 felii/zi) nu pot sa fac. Psihicul meu nu duce mai mult de-atat; nu vreau sa renunt la cartofi prajiti (mai mult de odata/saptamana nu servesc), la ceafa de porc (idem ca la cartofii prajiti) si alte bunatati culinare; trebuie sa slabesc si asa! o sa slabesc si asa! Atata o sa alerg pana o sa slabesc cat vreau eu! Iar apoi o sa aleg pt mentinere; promit asta solemn!
Saptamana asta sigur am scapat de un jum de kg.

Trebuie sa plec!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana,tu chiar nu trebuie sa iti faci probleme deoarece ai schimbat ce s-a putut schimba,ai renuntat la chipsuri,dulciuri, nu mananci mese copioase seara,nu bei sucuri,te-ai apucat de alergat,vrei sa sari la coarda-e mai mult decat suficient ceea ce ai facut.
Eu sunt sigura ca si kg.in plus vor disparea.Eu nu am vazut sau auzit de o persoana care sa fi alergat si sa nu fi slabit,asa ca sa nici sa nu te gandesti sa renunti si intr-adevar oricine care face sport merita din cand in cand un "tratament special" cu ceva in mod normal,interzis.
Oricat ne dorim sa slabim sa nu uitam ca suntem oameni si nu roboti,deci avem pofte-si inca ce pofte.

Mergi la inceput

A! Luna, bine ca mi-ai amintit; am fost vineri sa-mi caut coarda si nu mi-am gasit decat din plastic (ca un cablu); nu am luat-o ca mi s-a parut aiurea; am zis sa mai caut din material; tu ce zici? o fi buna si aia din cablu? oare nu pisca la picioare?
Tu nu ne-ai mai spus cum stai cu kg!

Azi nu am alergat ; am fost la cumparaturi iar apoi am avut musafiri si au plecat f tarziu; mi-e ciuda ca nu am putut sa ma duc. Asta e a 3-a seara in 4 saptamani cand nu ies la alergat. Abia astept maine seara ca sa recuperez; imi lipseste, jur!

si somn usor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Luna
, sunt pe-aici. Sunt putin ocupata, am gasit un job tare fain, pacat ca trebuie sa plec in Ro in doua saptamani. O sa lucrez si saptamana viitoare, deci o sa intru f. putin.

Nu stiu cum va descurcati voi (cele care lucrati) cu copii, dar pentru mine tare-i greu. Ii las dimineata la o amica (care ma ajuta enorm) si ii iau seara. Mi-este greu cu plimbatul pana/de la ea acasa, dar n-am alta solutie.

M-am cantarit astazi dimineata si am inca un kg in minus, deci am ajuns la 77 kg.
Saptamana trecuta am mancat aiurea in sensul ca la masa de pranz am mai servit si putin orez/taitei, iar seara am mai mancat si altceva pe langa fructe. N-am mai reusit sa merg la sala, ajungeam dupa 8 acasa si eram terminata. Pe la 12 seara reuseam sa ma culc si dimineata abia ma trezeam.
E obositor, dar ma bucur ca am ocazia sa invat lucruri noi, sa lucrez cu niste oameni haiosi, iar atmosfera de acolo e f. relaxata. Eu sunt cam stresata pentru ca am f multe lucruri de invatat in scurt timp..... dar ma descurc eu.

Va urez o saptamana frumoasa si ...spor la slabit!

Mergi la inceput

Mariana,coarda de plastic e foarte buna,si a mea e din plastic.O alta varianta este cea din piele.
Azi si eu aveam in program iesire la tura de mers/putina alergare dar m-am trezit cam tarziu asa ca ramane pe seara tarziu.
Nu e important sa alergi chiar zilnic,cate o zi de pauza nu strica.
In ceea ce ma priveste vin la raport pe 1 septembrie,am reusit sa ma mentin ,nu am facut nici un efort pentru a mai scapa de kilograme.Cum am mai spus corpul meu s-a obisnuit cu efortul fizic asa ca oricat m-as stradui nu mai pierd din kg.,singura modalitate –dieta-de care fug si eu pe cat se poate.Ceea ce e bine ca vara asta am fost foarte organizata,am mancat normal,fara excese de nici un fel.Oricum sunt hotarata sa continui asa,pierd sau nu din kg.nu mai are importanta.
Ma gandesc si la 57, dar mi-e frica ca nu m-as mentine acolo si m-as stresa prea mult.
Pe la inceputul lui iunie am vazut pe forum dieta daneza care mi s-a parut o dieta ultragrea,dar se pare ca tinuta ca ca la carte da rezultate foarte bune,schimba metabolismul pe o perioada de doi ani si cu o alimentatie echilibrata kg.pierdute nu mai revin.
S-ar putea sa imi pun intr-o zi ambitia la bataie si sa o incerc.
Misilicu,intr-adevar greu :lucru/casa/copii/gatit/sport.Din pacate,asta e viata noastra a femeilor-dificil dar trebuie sa facem pe Superwoman sa fie totul bine.
Poate vei avea mai mult timp pentru tine in Ro.

Mergi la inceput

bine ca mi-am amintit-azi e ziua mea (de nume)-Adriana.Ce primesc?!

Invit pe toata lumea obsedata de slabit la un festin culinar:
cartofi prajiti,carnati,hot-dog,hamburger,pui prajit,prajituri pe alese + nelipsitasaudupa caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutareeeeeeeeeeee
Am revenit si eu.Am fost tare ocupata si am si avut probleme de sanatate, am avut 2 zile o gastrita de am crezut ca mor, dar am acum 82 de kile, chiar daca de 3 zile nu pot tine regimul din cauza stomacului, deci bila neagra e cumva justificata
o seara frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Buna seara.

Luna ; sa traiesti cu numele multi ani fericiti alaturi de familia ta; sa fi sanatoasa! Iti ofer cu muuuulta bucurie un buchet de si iti spun cu mana pe suflet ca-mi esti draga tare!
Iti dau cuvantul meu de alergator ca azi te-am pomenit de 2 ori. Prima data m-am gandit la tine imaginandu-mi ca participi la concurs, iar sotul tau e pe margine si te sustine aclamandu-te; apoi m-am intrebat:"oare cum o striga?"; deci am ajuns sa ma intreb cum te cheama si mi-am propus ca in seara asta iti trimit un PM ca sa te intreb; am ramas paf cand am vazut ca tocmai ne-ai spus cum te cheama. Super faza.
A doua oara m-am gandit la tine cand ma pregateam de alergat; am tot uitat sa-ti spun ca ma infoliez; si mi-am zis sa nu uit sa-ti cer parerea. Ce crezi e ok? merita? se slabeste tintit? daca nu are mare efect as renunta ca ma cam incomodeaza la incalzire; adica nu ma pot misca prea tare ca sa nu cada folia.

Misilicu, felicitari pt kg pierdut! Iti urez mult succes in ceea ce faci si iti tin pumnii sa reusesti sa inveti tot ce ai de invatat. Nu ne-ai spus: vii in tara definitiv sau in concediu? de unde esti?

Olim bine ai revenit! Despre care bile vorbesti? Ca meriti o floare, doar ai mai scapat de 1 kg si jum. Cel putin asa arata listutza. Imi pare rau ca ai suferit. Acum te simti bine?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput