Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 11
Luna75 spune:
Olim,nu m-am suparat deloc.Nu mi s-a parut ca ai fi spus-o cu rea intentie.
Felicitari pentru chestia cu Coca-cola chiar e mare realizare ceea ce ai facut,intr-adevar o cutie e nimic.
Cum merge regimul Scarsdale ?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:

stiam ca nu o sa te superi tu pe mine
.Mi-e o foame de nu mai pot, adica mai bine zis am baut un capucino si mi se face o foame
.O seara frumoasa.
[http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/olimpiabota/my_photos]
mariana tache spune:

Luna, ce fel de exercitii sa fac? ce-mi vine mie? Sunt f fericita; azi am alergat 22 min si de acum o sa cresc timpul mai repede deoarece am terminat de urcat o panta cumplita si urmeaza o portiune mai usoara, o adevarata relaxare dupa panta ucigasa pe care am cucerit-o.
Olim, m-am uitat la poze; bine ca le-ai pus ca uitasem cum mai arati
.
si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ellej spune:
Sunt aici, am modificat pentru mama lia, bravo ei! Eu tot 61 de kg am, nu sunt foarte incantata dar continui. am fost la o nunta ieri si evident am mancat...
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Luna75 spune:
Mariana,exercitiile alea usoare de la ora de sport-rotiri,rasuciri,aplecari,iar in final intinderea picioarelor,genoflexiuni.Daca nu ai rabdare pentu 10 minute,cel putin 5 chiar trebuie.
22 de minute e chiar foarte bine,ai evoluat frumos-2 saptamani daca nu ma insel.
De pe 1 septembrie incep si eu cu alergatul chiar daca inca e foarte cald.
Olim,ieri m-am uitat dupa tine dar nu ai fost prezenta pe forum.ma gandesc ca si la voi a fost cald si ai iesit pe afara.
Ellej,bine ai revenit-nu iti fa probleme deosebite pentru ca atunci cand te mobilizezi intr-adevar vor pleca si kg.,mai mult de atat chiar si cu kg.actual sigur arati bine pentru inaltimea ta.
Eu nu am mai prea tinut cura in ultima perioada,am mancat bine,fara excese,ieri dimineata aveam aproape de 60 – oricum am grija sa nu trec pragul la 60,iar dupa ce ma apuc de alergat sper sa mai pierd si eu vreo 2 kg.mai ales ca am avut o pauza de 2 luni-care chiar nu stiu cum au trecut asa de repede.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mariana tache spune:

Luna, promit ca fac incalzirea; este clar ca nu o sa am rabdare 10 min; o fi bine si 5. Azi am 3 saptamani de alergat! In ultima saptamana am crescut putin minutele deoarece am avut de urcat panta si a fost f greu. Dar de acum va fi mai bine deoarece urmeaza vale
. Am ajuns sa alerg tot cartierul meu (in lungime) dus-intors. De azi incep la tura 2.
Sunt un pic trista; m-am cantarit si am constatat ca saptamana asta nu s-a dus jos nici un gram! nu m-am ingrasat (ar fi fost culmea!), dar nici nu am slabit! Oare care o fi cauza? Dieta nu am tinut deloc; dar am mancat normal (fara excese si fara restrictii); + nu am mancat dupa ora 17; nu am servit dulciuri, sucuri, chipsuri sau alte prosti; se poate sa fie de vina pepenele rosu mancat dupa alergat in cantitati f mari? (imi place la nebunie + f bun inlocuitor de rontzaieli la calculator); nu stiu ce sa mai cred! ![]()
La alergat nu renunt orice s-ar intampla; ma face sa ma simt extraordinar!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
danitin spune:
Ciao, fetele! Vreau si eu in grupul vostru... Dupa nastere m-am ingrasat muuult si acum vreau neaparat sa revin la forme mai suple. Am 74 de kg. Incerc sa alerg dimineata, nu mult, doar cat ma tin puterile, sa fac cat mai multa miscare peste zi, pentru ca sunt f.f. ocupata nu prea am vreme de sport asa, in stil organizat, sa iau Lipostop, incerc sa nu ma mananc dupa ora 20,00 si sa beau cat mai multa apa.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
olim spune:
Salutare tuturor
Mai fetelor eu tot la 83.5 am ramas, da cei drept nici nu am depus efort foarte mare sa slabesc, adica cand am facut foarte multe exercitii, cand nimic, 

Dar de azi promit sa ma tin de treaba, stiu ca am mai facut chestia asta
, dar poate ma apuca rusine si fac ceva, ca arat ca o
O zi frumoasa tuturor.![]()
ellej spune:
quote:
Originally posted by danitin
Ciao, fetele! Vreau si eu in grupul vostru... Dupa nastere m-am ingrasat muuult si acum vreau neaparat sa revin la forme mai suple. Am 74 de kg. Incerc sa alerg dimineata, nu mult, doar cat ma tin puterile, sa fac cat mai multa miscare peste zi, pentru ca sunt f.f. ocupata nu prea am vreme de sport asa, in stil organizat, sa iau Lipostop, incerc sa nu ma mananc dupa ora 20,00 si sa beau cat mai multa apa.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
bine ai venit! Care e obiectivul tau in materie de kilograme?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
danitin spune:
Ellej,Multumesc de primire si includere in lista. Sincer, as vrea ca la un moment dat sa ajung la 57-58, atunci aratam tare bine. Dar, ca sa fiu realista m-am gandit la un 4 kg pierdute pana la sfarsitul lui septembrie. Oricum la mine e si problema de conformatie. Adica, chiar acum cand sunt plinuta bine bratele, gleznele, fata raman slabute, in schimb fac burtica si pun mult pe solduri....Oricum, ma bucur mult ca v-am intalnit pentru ca doream tare mult un astfel de grup pentru sprijin si ... ambitionare.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana