turism individual grecia

turism individual grecia | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

A mai fost cineva in Grecia individual?Au fost necesare la granita rezervari la hotel?Stiam ca pentru Grecia sint obligatorii.Prin ce agentii ati facut rezervari si cam la ce preturi.Eu as vrea ceva de genul 3 nopti la Paralia,2 in Atena ,1 Nafplio,1 in Halkidiki.Mi-ar fi extrem de util daca mi-ati putea da detalii.Exista riscul sa nu gasim cazare daca nu avem rezervat in prealabil?
Merita vizitate insulele Hydra si Eghina?Le-ati vizitat din Atena sau din Nafplio?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Am fost in Grecia pe cont propriu in 2003. Nu am avut nici o rezervare si nici nu am avut mari probleme in gasirea unui loc unde sa stam.
Am dormit o noapte la Kavala cu 25 Euro, 5 nopti la Paralia - Katerini cu 10 Euro/noapte camera in apartament cu 2 camere si 4 nopti in Halkidiki, peninsula Sitonia la Porto Kufos cu 30 Euro/noapte camera.
Noua ne-a convenit foarte mult sistemul asta pentru ca acolo unde ne placea, acolo opream. Parerea mea este ca nu veti avea probleme cu cazarea in Grecia. In alta parte a tarii nu am mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bal_mascat spune:

noi am fost anul trecut in grecia. Am avut cazare rezervata doar pentru 4 nopti din 8 cate stateam. la granita la greci ne-au intrebat asa...pur informativ daca avem cazare si bani, dar nu le-au cerut. Din cate stiu eu daca nu ai rezervari trebuie sa faci dovada ca ai bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Dupa parerea mea merita sa vizitezi insulele. Exista din port de la Atena vase de croaziera care fac excursii de 1 zi pe cele 3 insulite.. se opresc pe fiecare, organizeaza tot ei si excursii cu ghid pe Eghina ca e mai mare , Hydra e mica si nu ai multe de vazut ( biserica e frumusica )... se face plaja si baie pe fiecare insula , shopping.. iar pe vas iti dau ei masa de prinz ( era destul de elegant) si un spectacol folcloric .. asa a fost excursia mea si nu regret ca am facut-o .

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput