Riu Arabella sau Riu Bolero?
Raspunsuri - Pagina 2
Laura T spune:
Mersi, Daniela. Zici ca la Bolero e totul ok? Adica din punct de vedere al diversitatii mancarii, calitatii serviciilor... Camerele sunt maricele? Dar piscinele? E aproape de plaja?
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
Bebe Beca spune:
Va multumesc!!! Din pacte persoanele care vroiau sa mearga acolo s-au razgandit, acum cauta altceva... mai ieftin...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
pd spune:
Laura, am scris la subiectul despre Bulgaria ce nu mi-a placut, cred ca la capitolul anterior.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya
danielai spune:
Mersi, . Zici ca la Bolero e totul ok? Adica din punct de vedere al diversitatii mancarii, calitatii serviciilor... Camerele sunt maricele? Dar piscinele? E aproape de plaja?
Laura mie mi-a placut. In ceea ce priveste mancarea, nu e ca in Turcia, dar este bine. Mic dejun cu oua (fierte, omleta, jumari, ochiuri tari, moi), prajeli - sunca, carnaciori, parizer, alte mancaruri calde gen fasole, piure (gen mic dejun englezesc), apoi legume, branzeturi, sunca si salam, cereale, clatite calde, dulceturi, croissant si pateuri cu diverse, paine proaspata si toast, aveau si zona pt dieta. De baut cafea, lapte (dar din praf), suc la dozator (naspa).Cine intarzia la mic dejun, era un alt restaurant. Am fost o data si era cam acelasi lucru, poate doar o idee mai restars.
La pranz era o masa mai "populara" adica lumea imbracata de plaja, forfota mai mare. Salate, paste, mancaruri gatite (predominau), cate ceva prajit (carne sau peste sau carnaciori etc), 2 feluri de supa-ciorba (unele bune, unele nu mi-au placut), pizza, prajituri, fructe (pepenele nu era intotdeauna dulce), inghetata (la cupa, diverse arome, dar cam artificiale). De baut bere, vin alb, rosu, pepsi si celelalte sucuri la dozator (cele acidulate bune) etc. La picina se puteau de asemenea consuma toate aceste bauturi, plus cocktailuri (dintr-o lista a lor). Seara organizau pe diverse teme (bulgaresc, spaniol) si mancare cam de acelasi gen. In plus aveau un rest asiatic si unul argentinian unde puteai sa faci rezervare (nelimitat, dar din timp). La asiatic sushi, peste, pui mancaruri spre japonez. Interesant, pt o seara. La argentinian in schimb erau mai multe carnuri decat in rest clasic (un miel facut in folie de aluminiu f bun). Daca mai vrei ceva detalii specifice pti s aintrebi.
Camera f mare si curata, se schimba lenjeria in fiecare zi, prosoapele pe care le aruncai pe jos. Piscine f rumoase (2 mari), piscina interioara, jacuzzi, [piscina pt copii - n-am folosit-o ca era in soare, dar una din piscine are intrare lina, acolo stau toti copii. MiniClub de la 4 ani.E f apropae de plaja, dar mai in nordul statiunii (recte mai departe de centru). Dar mie mi-a placut mai mult ca mi se parea mai linistita plaja.
Laura T spune:
Paloma, ma duc sa caut...
Daniela, mersi mult pt detalii.
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi