Mamici de iulie - august (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

GELIZA,scuze de confuzie, abia acum mi-am dat seama ca am facut o gafa.Incerc sa ma familiarizez cu numele voastre.Sper ca nu te-ai suparat pe mine.
Andra 36s+6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

lucians hai ca ma bag si eu in seama singura si iti raspund. Eu am mancat pepene rosu dinprima zi cand am venit acasa. Pediatra lui Alexei a zis ca ce imi face mie rau ii va face si lui, adic daca bag un kg de prune nu imi va fi bine nici mie dar nici lui. Salata mananc zilnic la fel si rosii. Pana acum bebele, sa bat inlemn, nu a dat semne ca nu ii convine ce haleste mama-sa. Fasole nu mananc ca nu imi place, idem varza. Uite pusese Geliza o listuta utile acum un capitol sau maxim doua poate o gasesti si te mai inspiri si de acolo. Succes si sa scapati cat mai repede de colici.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

lucians, mie pediatra mi-a zis pepene rosu sa nu mananc. In consecinta m-am conformat..desi mor de pofta. Cred ca o sa mananc si eu intr-o zi sa vad ce se intampla. In rest mananc o piersica in fiecare zi, un pahar mare de suc de caise si mancare normala..pepene galben e voie..asa ca profit. O rosie la 2 zile mi-a zis ca pot sa mananc. Eu ma impac bine cu ardeii copti, ciorbite, carne de pui, branza oua...am noroc ca e soacra la mine si ma rasfata ea cu mancare gatita. La Alexia colicii au tinut doar 3 zile...multumesc lui Dumnzeu...eu zic ca la noi si-a facut efectul Debridat-ul...eu incerc pe cat posibil sa i-l dau dupa masa....sau cand face ea o pauza de la supt. Nu ii dau chiar la 8 ore...ii dau la 10 ore 12...cand imi aduc aminte. Ii mai dau si Sab Simplex din cand in cand..pun in biberon..ca ii mai dau supliment la unele mese cand simt eu ca s-a saturat.
Legat de tiker...tu vrei sa nu il mai copiezi la fiecare mesaj nu?
Te duci la profil personal si il copii acolo la semnatura. Profilul personal il gasesti in meniu in stanga.
oncicu, cam asa se manifesta si Alexia mea cand avea colici...uite la ce i-am raspuns leistrei...la mine a mers cu Debridat...dar da-i dupa masa...i-am mai facut si masaj cu Flatulin si cel mai important...sa il pui sa ragaie dupa mese...chiar daca e greu. A mea se linistea daca o tineam la mine pe burtica.
geliza, inca nu iti zic nastere usoara...mai vb pana atunci...10 august...stiu multe pers nascute in ziua asta...si toate deosebite. Joi bebe a mea o sa faca 4 saptamani. Tare mi-e draga mie ziua de joi...prima zi a ultimei menstruatii a fost intr-o joi, mi-am facut testul si a avut 2 linute intr-o joi..si am nascut la DPN tot joi. Abia astept sticlutele...sa stiu eu ca mai am o arma secreta in caz ca reapar colicii.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

nu reusesc sa va multumesc fiecareia dar va pupnsi va multumesc pt sustinere
nasterea in cazul meu a fost super ok - m-a urcat pe o masa si a facut ceva innauntru , cred ca a rupt membranele
eu m-am speriat...placut nu este dar nici nu pot sa spun ca e groaznic
apoi am stat pe un pat de travaliu
peste o jumatate de ora s-a rupt apa, peste alta jumtate de ora am inceput sa al contractii usurele si neregulate
deci la ora 10 mi-a rupt membranele banuiesc, ca nu stiu nici aumm ce a facut acolo, la 12 incepusera contraciile din cinci in cinci minute si dureroase iar pana la ora 13 simteam ca innebunesc
aveam dilatatie 2 si palbdeam de durere, am facut uf uf uf uuuuuufffff cat am putut dar la un mom dat am cerut epidurala
okeeeey....epi montata la 13,45 si dua aia vis paradis
dureaza cam o ora jumatate epi si pe urma te ia iar, am stat doua ore si am inceput disperata sa chem anestezista
nu ma durea dar muream de frica
contractiile au fost de la 1 la 114, eu am rezistat fara anestezie pana la 85......durere
nu stiu cum au nascut fetele natural ca eu innebunisem
oricum dupa ce mi-a montat epi deja ma gandeam la al doilea bebe
imi propusesem sa fiu atenta cand o sa zic da mai vreau un bebe ca stiam ca toate mamicile spun la inceput ca nu le mai trebuie si pe urma se razgandesc
ei la mine nici nu se nascuse bubulia si deja ma ga,deam ca merge si al doilea
la ora 15,30 aveam dilatatie 6-7 iar pe la 16, 20 aveam dilatatie 9
la 16?45 eram cu puiul pe masa s probabil in urm 5 min in brate
nu am simtit nimic cand am nascut, nici cand mi-a scos dr placenta si nici la cusut
am inteles ca am o cusatura super thanks to bogdan, dar mi-e frica sa ma uit ca sa nu lesin
va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Adela pentru lamuriri!!!

emilia 40+ si scump si iubit

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Mada_mxm , stiu ca tu umblai intr-o vreme dupa camera video Sony. Cum si eu sunt fan Sony si as dori sa imi achizitionez una ma gandeam sa te intreb ce model ti-ai achizitionat ca probabil ai studiat inainte caracteristicile tehnice. Si de asemenea vroiam sa te intreb daca ai folosit-o deja si daca esti multumita.

Chiara 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna dimineata mamici si viitoare mamici,
ce mai faceti, cum va mai simtiti?
Anasia, Iulenca, ceva semne?

Larissa, Dariana, ccc77, multi pupici

Lucians, eu zic ca ar trebui sa incerci in fiecare zi cate un aliment care iti face tie placere si vezi cum reactioneaza bebe....cat despre meniul memei care alapteaza, da aveam eu unul...o sa-l pun pe mailul comun, daca nu cumva o fi acolo..ca nu mai stiu

Eliza 38+4z cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Povestea nasterii Alexiei
Incerc sa ma adun si sa va povestesc cat mai detaliat cum a venit pe lume Alexia...scuzati intarzierea.
Asa cum am scris si cred ca stiti deja..dr mi-a recomandat sa beau pe 11 iulie seara ulei de ricin pentru a naste pe 12 iulie. Dr era de garda si cum DPN-ul meu era 13 iulie...pica numai bine. Toate bune si frumoase...beau eu uleiul...ceva contractii si ma trezesc de dimineata fara nici un semn de nastere. Ma duc totusi la Municipal cu arme si bagaje si speranta ca totusi ma interneaza sa nasc pe 12 iulie. Ma vede dr...si ma trimite acasa. Asta e mi-am zis..o sa nasc cand o sa nasc. Drept urmare...m-am postat in pat, am citit am papat mult pepene si mi-am luat gandul de la nastere. Noaptea pe la ora 1:30 simt ca fac pe mine. Dormeam si am simtit cum curge un lichid cald. Fuga la baie...si am realizat ca e lichidul. M-a cuprins o fericire imensa...NASC...pluteam de fericire la gandul ca mai e putin si o voi tine pe bebelina in brate. Il trezesc pe tati si fuga la spital. Ma vede medicul de la urgente si cica daca nu am contractii sa merg acasa ca nu au locuri sa ma interneze. I-am zis sa o sune pe dr mea si in urma discutiei cu ea m-a internet. A urmat o recoltare din col, o injectie si o perfuzie cu oxitocina cred. Pe la ora 6 dimineata m-a vazut si dr mea pe masa. In urma controlului s-a marit doza perfuziei si au inceput usor usor contractiile. Pana la ora 9:30 au fost ok.dupa care erau la 3 min..nu f f dureroase dar oricum. Imi amintesc ca ma durea foarte tare spatele...mai mult decat burtica cred. La 10 m-au mutat in sala de travaliu si ptr ca tot ma plangeam ca ma doare...au chemat ptr epidurala. In tot acest timp vorbeam la telefon cu sotul meu...nu l-as fi vrut langa mine ptr...ca stiam ca ar suferi sa ma vada plangand...si mie incepusera sa imi curga lacrimile de crocodil. Incepuse sa ma doara rau...eu de fire nu sunt nici rezistenta la durere si nu ma puteam gandi decat ca ma doare rau. La 10:30 mi-au montat epidurala...pana la 12 totul a fost foarte suportabil. La 12 insa incepusera iarasi dureri mari...a venit moasa si cand m-a controlat..dilattie maxima..insa bebe nu era coborat. In acel moment a zis ca nu imi mai face a doua doza de epidurala...mie care deja nu mai suportam durerea. Cand a vazut ea ca nu prea are cu cine se intelege mi-a facut a doua doza de epidurla....Pana la ora 13 m-a tot pus sa ma screm..lung cica...ceea ce nu mi-a iesit foarte bine. Asta pentru ca eu nu prea imi simteam fundul...cred ca era amortit..durere simteam. La 13:10 m-a mutat in sala de nastere a venit dr si a inceput expulzia. Aici a fost nasol...bebe avea caputul mare...eu nu impingeam bine...si bebe nici nu coborase f tare...ptr ca ulterior s-a vazut ca avea circulara de cordon desi la ultimile 2 eco 36 si 38 de saptamani nu avea. Moasa ma tot apasa pe burta...dr imi zicea sa imping...ce sa mai era horror....m-a taiat ca sa iasa bebe. Am simtit cum a iesit capusorul si apoi corpul si in final...ca a iesit de tot. A avut ciruclara de cordon...destul de riscant. Imediat mi-a aratat-o pe bebelina...ma uitam la ea si nu mi-a venit sa cred ca a iesit din mine. Mi-au dat lacrimile de fericire...emotie..iubire. Ma uitam la ea....era asa de frumoasa si minunata si cel mai important....ERA A MEA...devenisem MAMA. Am ajuns in salon...si am tot asteptat sa mi-o aduca la san...mi-a spart o asistenta o vena intre timp ca a luat putin sange..in stil spital de stat...dar asta deja nu mai avea importanta. Eu imi asteptam minunea...sa o vad....sa o tin in brate. A venit si tati si impeuna am asteptat sa ne-o aduca pe bebe. Tati era foarte emotionat...ma tot mangai si tremura saracul de emotie. Cand a venit bebelina....m-a strans de manuta si noi am pupat-o...a fost momentul in care am realizat impreuna ca de acum suntem noi3. Am stat in spital 2 zile...timp in care bebelina a invatat sa pape la san...pana atunci..doar lingea sanul ca o pisica....am invatat sa o tin in brate, sa schimb un pampers. O sarut pe urechiusa si acum si imi dau lacrimile de fericire...fericirea ca exista si ca ne face viata minunata. Si eu si tati suntem topiti dupa ea...plutim de fericire si fiecare zambet sau scancet al ei...e un eveniment notabil din viata noastra de zi cu zi. E o dulce Alexia mea...si o iubim in fiecare clipa...nu ne mai saturam sa o privim, sa o alintam sa ne gandim ca e a noastra si sa multumim Bunului Dumnezeu pentru darul facut.
Cam asta a fost povestea nasterii Alexiei....au fost momente de durere...de suferinta si sacrificiu...insa a meritat fiecare secunda...fiecare clipa din viata ei...e un cadou facut noua parintlor...un cadou pe care speram sa il meritam.
Si eu si tati o iubim enorm si speram sa ii facem viata cat mai frumoasa!
Sa dea Domnul sa fie toti bebeii si mamicile sanatoase! Am uitat sa va zic ca Alexia seamana perfect cu taticul ei..iar el...normal ca nu isi mai incape in piele de fericire....!
Intre timp Alexia a crescut...azi are 24 de zile.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Neata burtici si mamici!
Larissa:Ti-am citit povestea..emotionanta...ai avut curaj...eu n-as fi avut...sau poate cine stie.Sa-ti traiasca bebeaca si voi pe langa ea!
Fetelor,.. Ciprian si-a format obiceiul de a se trezi la 2 noaptea si ma tine pana la 5-5.30 dimineata...ba il doare burtica ...ba deja ma santajeaza sa-l iau in brate...eu stau ce stau ..il las sa planga cat il las dar pana la urma nu mai pot si-l iau...Prefera sa adoarma la san...il pun.. eu cred ca o sa manance dar el molfaie de cateva ori si atipeste...cum il misc si-l pun in pat la el cum incepe..M-am terminat ce ma fac?Cum sa-l dezvat?
Voi patiti asa ceva ceva?
PUPICI.

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

larissa, frumoasa poveste, mi-au dat lacrimile!
adelapop, multumim de lamuriri, ca eram cam in ceata cu inducerea;deci nu e chiar atat de negru;
geliza, din pacate doar contractii usoare, si moralul meu scade...
ccc7, mai intai fa-ti un album de poze in yahoo, daca nu ai facut,; bifeaza-l public;apoi te duci la profil personal, la semnatura ta si scrii: [ url="adresa de poze din yahoo" ] poze [ /url ] si iti apare la fiecare semnatura- fara pauze intre paranteze patrate;

anasia 40 Alessia
pozici
bebe

Mergi la inceput