Pentru gradinarese :)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna. vreau si eu un pui de dud. stiti pe unde pot gasi? ca la sere gasesc pomi fructiferi gen meri, peri, etc si alti copaci cu pretentii iar eu am sarcina de la al meu nepotel de 4 ani sa ii pun in curte un dud ... si nu gasesc neam. asa ca va rog mult daca stiti pe unde se mai gasesc dati-mi si mie de veste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

victoria sarumana...pai cam asa am facut cu gazonul mai putin imprastiatul de nisip peste dar nu a crescut nimic...poate nu l-am udat suficient cum s-a mentionat mai sus...astept sa vad daca nu mi-a crescut mandrete de gazon dupa ploile astea.
unde zici ca e caprifoiul de 5 lei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Vreau si eu caprifoi! Dar daca il iau acum pot sa-l si plantez? Sau trebuie sa astept pana la primavara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deana spune:

Va invit si in "gradina" mea http://www.gradinamea.totalmush.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Marina, eu l-am luat de la o pepiniera din Domnesti( Prelungirea Ghencea-traversezi centura-Domnesti), au multe chestii acolo.
Acum sunt calduri mult prea mari ca sa rasara ca lumea gazonul, mai asteapta putin.
Nu mai stiu ce preturi au acum, dar in mod cert sunt cu mult mai ieftini decat ce e prin oras, pentru ca le produc acolo, nu le importa.

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput