Ce mai mincam?!?
Tot citesc pe internet fel si fel de articole,tabele cu mincaruri interzise si am ajuns la o conluzie:nu mai mincam.
Ar trebui sa stam intr-o capsula sterila si sa ne hranim artificial,cu (oare) ce avem voie.
Totusi suntem isarcinate si nu bolnave.
Daca nici sucul de grapfrut nu e e bun....ce sa mai spun de pizza,gratar si restul.
Produsele lactate sunt de baza in alimentatia mea,nu pot trai fara iaurt,lapte si toate tipurile de brinza.
Voi cum procedati?
Mai am o fetita de 4 ani,iar cind am fost insarcinat cu ea,am mincat de toate si nu a patit nimic.desi am citit si at suficiente lucruri.
Raspunsuri
miti2004 spune:
eu am mancat de toate, in afara de peste crud ( cum ar fi somonul ).
mie doctorul mi-a zis sa o las mai moale cu hamburgerii ( norocul meu ca nu sunt f pasionata ), si sa incerc sa mananc sanatos, dar nu mi-a interzis nimic.
Iar bebe e f sanatos si voios ![]()
m_monique spune:
mie medicul mi-a spus sa mananc tot ce-mi cade bine, iar cand mi-e pofta sa beau si un pahar de bere ca nu patesc nimic.
eu incerc sa mananc cat mai sanatos si cat mai natural. urasc lactatele si branzeturile super prelucrate, care vorba sotului meu "au vazut vaca numai in poza".
20 + cu 
Nunta noastra
alionushca spune:
Cind am aflat ca sunt insarcinata - mincam foarte sanatos - adica si lapte, iaurt, un ou fiert, carne de vita, legume si fructe - atunci nu se punea problema une4i alimentatii sanatoase, adica era usor de respectat.
Problema a aprut odata cu greturile - cind pot minca doar ceea ce nu se poate, cind mii greata si de apa plata, dar nu si de coca-cola - aici imi fac griji mari - ce ma fac daca greturile vor dura multisor - dau peste cap toata alimentatia sanatoasa - eu doar sper ca bebelusul meu i-a din rezervele mele cind mincam sanatos
Acum daca maninc un ou fiert la trei zile sunt mindra de mine - am mustrario de constiinta ca nu pot minca carne de vita - care e atit de bogata in fer, iar de lactate nici nu ma intrebati - trec zile intregi cin nu iau o gura de ceva care sa contina calciu. Sunt mama denaturata stiu - dar mai degraba e denaturat organismul meu
Cdorina de ce nu se poate sa bem suc de grapfruit - am auzit de multisor ceva dar nu tin minte de ce.
Aliona
Helenutza23 spune:
Cdorina am aceiasi intrebare: care sunt contraindicatiile sucului de grapfruit? e vorba numai de suc sau de fructul ca atare?...
sau da-ne un link in care sa citim si noi
eu am mai baut, imi fac suc dintr-un un gref cu o portocala...
12+
msl spune:
Cica nu ar fi voie chestii nepasteurizate - lactate, brinza telemea (feta) brinza topita nepasteurizata ar putea contine listeria, carnuri insuficient preparate, pateuri, mezeluri crude, maioneze, peste produse din peste crude sau insuficient preparate termic.cam tot ce este nepasteurizat sau insuficient tratat termic.
eu personal m-am indopat cu brinza de burduf cit am putut cit timp am fost in romania sper sa nu fi fost nepasteurizata...
De grapfruit nu am auzit acum aud pt prima data, nu inteleg de ce ar fi contraindicat pt ca este f. bogat in vitamine?!?
ionica spune:
Dragele mele burtici mici si mari;
Eu ma apropii de "delivery day" mi-a ramas luna asta;
am mancat cam tot ce mi s-a parut bun si apetisant si anume;
sushi, ton crud ,somon afumat,oua "a la coque",maianeza,tot felul de branzeturi frantuzesti(sotul meu e francez),paste,paine de toate culorile si fructe fara limita.
Lapte beau cam o cutie de un litru pe zi,nu am luat vitamine gen materna ,doar fier si acid folic.
Bebe este super bine ,nici gras nici slab ,nu am avut nici o complicatie,ahhhh si am si trei catei care traiesc cu noi !!!
Toxoplasmoza,listerie si alte oratanii vad ca nu s-au apropiat de mine,in schimb m-am molipsit cu o infectie urinara din piscina sau probabil de pe la vre-un wc public .
poate sunt eu o exceptie ,cine stie!!!
oopppsss ,am omis sa spun ca m-am ingrasat 20kg si am o fatuca rotunda si piele intinsa ca si pe fese!!
(dar fara vergituri)!!!
+34
SOPHIA
toanca spune:
Eu, recunosc sincer ca ma mancat cam de toate.
In primele 5 luni nu am mancat carne, dar nu pentru ca nu am vrut, ci pentru ca nu am putut; de fiecare data cand vedeam carnea
instantaneu.
Dar, in rest, am mancat de toate, fara nici o rrestrictie
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca