SALAJ ( 17 ) .....

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

cam liniste pe aici si mai aveam un pic si ajungeam pe pagina trei ... pe unde umblati fetelor?

adriana incerc regimul montignac, am citit cartea si nu mi s-a parut asa de greu ... dar pana acum nu l-am tinut foarte strict, vad ca a functionat, sa vedem ce va fi in continuare

pe toate si treceti la raport

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare
Eu zilele astea ma plimb p la medici...Azi am fost la derma si la urologie

Luca ,ieri, cind s-a trezit, m-a asteptat IN PICIOARE in patutz...Ce bucuroasa am fost...Incet-incet incepe sa faca primi pasi ( la propriu) spre autonomie...

Calin lucreaza de proba la patronul d la Codiflor...Dar e un program de 9 ore zilnic, plus ca lucreaza in fiecare simbata...Pt mine o sa fie foarte greu daca ramine acolo...Iar o sa fiu toata ziua singura, si nici n-o sa mai putem merge nicaieri, nici macar in w-end...iar salarul nu e foarte motivant

N-am chef de nimic...sper ca nu ma pashte o depresie...
Va las pina nu va molipsesc :)

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna fetelor,intru si eu repede sa va salut .
Noi am fost la plimbarica de seara ,iar acu e musai sa mergem la baita ,iar apoi la somn.
la toate si noapte buna.
Ioana bafta la Calin cu locul de munca.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza salajencelor !!!

Eu nu prea am ce raporta azi . Fetele au fost ieri pana spre seara la soacra , eu am mers de la servici mai rpd si am facut ceva papitza . Azi daca e vreme frumoasa cred ca mergem in parc la nisip ca in alta parte nu prea avem unde , deoarece Paula iese in strada de oriunde am fi , nu are stare dloc . Acolo macar daca ii sa cada e moale locul ...
Andreea nu mai are rabdare pana plecam in concediu , ma tot intreaba cate nopti mai trebuie sa doarma pana plecam .
Ieri ne-am scos pasapoartele , acum mai trebuie sa merg la agentie sa dau restul de bani si seria pasapoartelor .

Va zuc si mai vin ... zilele astea au fost mai lejere ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Adriana, iti multumesc pentru sugestie, am fost ieri la "Magazinul copiilor" la Zalau si am vazut acolo tot felul de lucruri pentru copii, unele mai scumpe, altele mai ieftine. Sandalutele erau la reducere (in jur de 650.000 lei - 750.000 lei).Nu am cumparat,insa, de acolo, ci de undeva de linga Leonardo, de pe bulevard,pentru ca nu aveau marimea care ne-a trebuit noua.Sora-mea a fost bucuroasa ca a descoperit magazinul asta si a zis ca o sa mai treaca peste o vreme, cind o sa mai caute una-alta pentru Vladut.

Ieri am fost la ore de soferie...de la 4 dupa amiaza, si am inteles eu aiurea cind mi-a zis instructorul data trecuta de la cit o sa conduc...asa ca, de la 4 la 7 doar am stat in masina, pe bancheta din spate, si am condus de la 7 la 9...Ma tot gindeam ca as fi putut sa stau cu voi pe-acolo ieri dupa amiaza pina mi-a venit rindul, dar nu stiam absolut nici un numar de telefon sa fi sunat pentru asta...

Era sa uit:Ti-am vazut fetele, Adriana, la Magazinul copiilor, in pozele de pe perete Draguta idee au avut cei de acolo! E si pacat sa nu fotografiezi copiii, cind ei sint atit de dragalasi!

Claudiasabou, ma bucur ca iti plac pozele mele.

elutaf, am vrut sa ma uit la ale tale (ca zici ca ai pus unele noi), dar nu le pot vedea. Cred ca am nevoie de ceva parola...

ies acum, ca ma apuc de "sortat" lucrurile, incet-incet trebuie sa ma apuc de impachetat de pe-aici, de prin casa, si de facut valizele(cintarit, verificat)

Mergi la inceput

fetelor am trimis copilul la socri sa pot sa ma odihnesc un pic ca iar am avut noapte alba ... asa ca va scriu repede

s-ar putea sa nu am vreo 3 zile net pentru ca punem parchet in camera cu calcul si pentru ca il pune sotul seara cand vine de la servici dureaza un pic ... sa vad poate instalam calcul altundeva desi nu stiu unde ...

cami pentru a putea vedea pozele noastre e nevoie doar sa-mi trimiti pe pm id-ul de yahoo sa te adaug in lista de prieteni ...

va las, daca mai pot mai vin

Mergi la inceput

cami te-am trecut pe lista atata la aceste albume cat si la cele mai vechi, sper sa le poti accesa cand ai timp

spor la impachetat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor! Maine merg la mare! Nici mie nu-mi vine sa cred, m-a luat asa pe nepregatite. Abia am venit din Praid si mi s-a oferit o ocazie pe care nu am putut-o refuza (7 zile la mare cazare, mancare, drum cu vreo 2 mil si ceva). M-am gandit ca n-ar strica sa duc copilul (si pe mine)la mare o saptamana . Mergem doar noi doi caci Vlad a inceput lucrul de luni. Dar vine si mama mea, deci nu vom fi doar noi doi.Mai pove cand ne intoarcem. Adriana, cred ca ne vom vedea abia dupa ce veniti din Grecia. Vacanta placuta si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia ce fainnnnnnn de voi !!!!!!
Abia astept si eu concediul ... parca cu cat se apropie mai mult ziua plecarii , nu mai avem rabdare !!!!
Drum bun si vreme frumoasa ... bine ca vine si bunicutza cu voi si bine ca nu ai refuzat oferta , era si pacat ...

Cami incearca sa vezi daca poti viziona albumele , daca nu scrie ... sper sa reusesti ...

Ioana fruntea sus , lasa depresiile pentru altii ...
Ce rezultate ai de la dr. ???

Elutza odihna placuta !!!

Ma reapuc de lucru , azi am ami mult ca si zilele trecute ... dar incerc sa mai intru !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

OTILIA-asta da vacanta! Distractie placuta
ADRIANA- pina la urma la sin a fost o simpa lactostaza, care mi-a trecut inainte de a lua medicamentele prescrise d Focsa
La urologie sunt investigatii de durata,, astept sa termin tratamentul acutal, sa repet urocultura, etc...

La toate forumistele,

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput