Daca as avea net la munca, io as fi cea mai matinala, ca la 7 is pe baricade...dar asa sunt codasa, doar cand ajung acasa pot sa va "vad".
Azi am dat o tura la zalau, am lasat-o p silvia la mama ca pana luni cand incepe caminul nu are cu cine sta. Pana azi a fost Ovi baby-sitter, a fost si Diana acasa pana ieri, iar eu mama muncitoare. Maine mi-am luat o zi libera, dam o fuga pana in Ungaria, eu pe post de insotitoare de consort, asa de fun. Inca ma cred in concediu...
adriana, drum bun si distractie frumoasa!!!! sa vii cu multe poze si povesti de grecia.
bianca, toata lumea care o stie pe sora mea cand era mica si o vede pe Diana zice acelasi lucru. sora mea avea pe comp. o poza de-a Dianei mai micuta, pe la 5 ani cred, iar prietenul ei a crezut ca era poza Cristinei cand era mica, seamana foarte bine. S-a tuuns domnisoara mea de curand si ma tot uit la ea ca ii sta tare bine...nu-mi vine sa cred ca am asa fata mare, aproape domnisoara. Eh, acum ne ducem dorul, ma suna sa-mi spuna ca ii e tare dor e mine si abia ieri a plecat...
Ok, maine sunt lipsa la apel, sa nu-mi dati bulina neagra, da?
Mihaela si fetele mele