SALAJ ( 17 ) .....
Raspunsuri - Pagina 24
piticutz spune:
Condoleante,Bianca Lonean !
o stiu pentru ca a fost prietena cu o prietena de a mea...vazusem pe forum acum vreo 2-3 saptamini asta si eu am anuntat-o pe prietena aceea comuna...
dianaiulie2009 spune:
Salutare !!!
Suntem bine , am tare mult de lucru . Mi-am platit netul dar nu merge ... tre sa vad ce fak ...
Maine mergem in Oradea la nunta . Incerc sa rezolv problema sa intru de acasa .
Azi am ora la mani si pedi ...
Va tzuc si mai vin ...
albumele noastre
diplodocus spune:
neatza!
Se plimba Luca pe jos si tragind de cablurile d la klc, s-a apropiat de unitatea centrala si i-a dat drumul La un asa semn bun, nici nu mai aveam cum sa fac decit sa va salut...
PAULA-felicitari pt examene...acum sinti si tu putin ca e vacantza, nu?
MIHAELA-bine ai revenit! e astept cu poze, cind ai timp
ELUTZA-eu nu mai string dupa Luca...mi-am dat seama ca nu are nici un rost...deja...
CLAUDIA-la servici nu ai net?...sa ne poti da raportul pina se remediaza situatia acasa?
ADRIANA-cum esti cu regimul? si cu sanatatea?
BIANCA-ce mai face Matei? te-ai gindit sa-l dai la atletism, la sarituri de garduri, de exemplu?Serios acum, cum doarme?E OK?
elutaf spune:
neata fetelor
bianca lonean condoleante, si daca mai treci pe aici sa stii ca ne gandim la tine
mihaela bine ai revenit
adriana cum e pe ultima suta de metri la munca
paula subiectul de la psihoped e unul clasic si unul din preferatele mele, nu e usor e dret ... se gasea in cartea pe care ti-am recomandat-o cea a lui Baban si in I.Radu, dar asta e ... bine ca a trecut cu bine, asta e important acum
claudia rebecai, ne-ai spus cum a fost la coafor?
bianca ia treci sefa la butoane
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)
dianaiulie2009 spune:
Am revenit !!!
Paula felicitari pentru examene !!! Musai tre sa punem de-o intalneala ca tre sa dai de baut !!!
Mihaela bine ati revenit in minunata RO ... imi inchipui ca a fost minunat ... abia astept sa plecam si noi , Andreea numara cate nopti mai are de dormit pana la plecare !!! Speram sa se remedieze situatia cu focul pana atunci !!!
Ioana asa face si Paula , unde vede ceva beculet , priza ... hop si ea ... toata chestia e sa te obisnuiesti !!!
Bianca draga , stau bine cu regimul , nu stiu ce m-oi face la nunta , ca mi-e cam groaza sa mananc orice si de oriunde ... iti spun dupa cum a fost ...
Cami tot povestind despre Simleu si parade azi noapte am visat ca eram prin Simleu si alte chestii legate de orash ...
Elutza nu te mai stresa cu aranjatul lucrurilor . Din proprie experienta iti spun ca pana vor avea cel putzin 5 ani nu va fi curat prin casa ... asa ca ... stai linistita !!!
Claudia chiar asa , intra de la scarbici si da raportul mai des !!!
Acum va las ca tre sa mai si lucru cate ceva !!!
albumele noastre
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!
pt tata gasca!
mama da ce atzi mai scris si ce active suntetzi dimineatza.se simte ca vine toamna.
adriana da cam mult de nutasesti.la cine mergi iar?hai ca-s curioasa rau.am vb cu adriana si zicea sa mai astepte , cauta sa gaseasca ceva bun din toate punctele de vedere.
elutza , tudor pana la 4 ani zicea la toata lumea : noua ne zboara casa( asta pt ca era o dezordine creeata de jucariile lui).
ioana matei se plimba prin toate statiile de benzina.aseara am fost cu el la petrom-ul proaspat deschis.doamne ce sou a facut.mi-era teama sa nu ne dea afara angajatzii de acolo.sa-l vezi cum fuge la usa si cum merge cu spatele ca sa se inchida usa.pici pe spate de ras.plus ca zbiera si chiuia printre rafturi.de tobogan si hinta nu-i incantata.
cami draga da tu cate ore lucrezi pe zi? ca vaz ca te pui la nanai cam tarziu.
claudia pe unde esti? rebecca ce mai face?
PAULA !uite asa punem noi de-o intalneala.
mihaela te asteptam cu poze.
amu va tzuc ca fug sa-mi beau cafeloiu.
PS ioana , la ora asta matei doarme.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
adriana ce ai rezolvat cu pachetele? mai io-s nacajita ca ai mei au uitat sa lase si nr de mobil si parca nu-mi vene sa stau lipita de telefonu fix.
Bimilit spune:
beyyyyyyyyyyyy, io mi-s sefa la butoane( feciri-mi dorm) si voi umblatzi creanga? ia la raport un doi.
va stimulez cu inca o tura de
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
va stimulez cu inca o tura de
Hey....lasa pepsi-ul la o parte ... ca noi incercam sa ne lasam... drept e ca am luat un bax din Kaufland....dar numai pt caz de fortza majora
Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
dianaiulie2009 spune:
[Hey....lasa pepsi-ul la o parte ... ca noi incercam sa ne lasam... drept e ca am luat un bax din Kaufland....dar numai pt caz de fortza majora
Pentru forta majora , zici ? Parca vad ca tot acolo va sta capul !!!
Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
[/quote]
albumele noastre