SALAJ ( 17 ) .....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Am ajuns de la zoo si eram pe pag. 3Ce faceti?Salutari, revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

De-abia ce am ajuns acasa de la dentist, sint cu fatza pe jumatate amortita, si...cum de vorbit nu prea pot, ma apuc sa scriu.Aici.
Despre mine, ce sa zic...sint casatorita din 2003, nu am copii(inca),inainte de a pleca in America am lucrat vreo 3 ani la Primarie (secretar-dactilograf)si in prezent lucrez (de aproape 2 ani)intr-o casa de batrini din Oregon.
La toamna implinsc 33 de ani.
Otilia, saptamina care vine mai avem la dispozitie vreme de intilniri, ca simbata viitoare mergem inapoi, gata cu concediul si cu leneveala.
Vorba vine "leneveala", ca nu mi-am vazut capul de treaba, de 3 luni de cind sint acasa.
Sora-mea iese zilnic in parc cu piticul, in centru, eu ies aproape mereu cu ei, zi-mi o zi si o ora cind poti tu sa iesi si sa vedem cum o "potrivim".Eu inca mai am citeva ore de soferie si atunci de facut(seara), dar nu zilnic.
Pozici...din cele facute in ultimele 3 luni le-am pus aici:http://community.webshots.com/user/buborek1
, iar din cele facute dinainte de asta, aici: http://camelia.fotopic.net/ , si aici:
http://annoneachsipe-aproape.fotopic.net/
Mai am o gramada maaare de alte fotografii, insa ...numa' pe rind

Mergi la inceput

Salut, Cami! Am avut si eu vara trecuta perte de dentist vreo luna, si stiu ce neplacut e! La cine mergi? La Molocea? Sapt viitoare iesim in parc cand zici tu, ca noi nu mai avem un program de somn strict. Zi tu o ora, si aia va fi. Cred ca ai nr. meu 679352 sau 0745147690. Mai vb, ca mergem la flendureala prin oras, si putin mai tarziu la strand.

Mergi la inceput

Da, la Molocea merg, la el.
Inafara de senzatiile "tari" pe care mi le da freza aceea, adica biziitul creierilor...nimic nu e incomod acolo.De aceea ma si duc, ca altfel...cred ca as astepta pina mi-ar pica dintii unul cite unul, de frica.
Am niste plombe de pus.
O sa te sun zilele urmatoare si o sa vorbim.
pupici.

Mergi la inceput

Intra pe mess ca mai stau un pic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara
Nu am stiut ca esti in state . Ma bucur pentru voi ca ati reusit sa ajungeti acolo . Si eu am un frate in Chicago , iar cumnata mea este in st. Mary , undeva langa Florida .
albumele noastre

Da, am reusit sa ajungem acolo cistigind la Loteria Vizelor, intr-un moment cind uitasem de tot ca am aplicat, prin 2003.Noi nu avem pe nimeni in America, doar ceva prieteni destul de ... indepartati (ca sa zic asa), asa ca pot spune ca sintem de capul nostru.Nu e chiar usor, dar merita orice efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor va salut! sunt in asteptarea surorii mele care trebuie sa soseasca de la Budapesta, unde au aterizat pe la pranz. Apoi ei se duc la Zalau si maine mergem la nunta. Luni dimineata eu mai dau o tura la serviciu, ca deh, de ce sa am eu timp de facut bagaje???? si da, daca va imaginati, nu am avut timp nici de coafor, ca am stat si azi pana la ora 18, parca nu ma mai lasau sa plec si ma tot suna sefu' care e plecat in germania, sa-i mai verific inca o situatie si inca una...uuuf, bine ca plec in concediu! Luni plecam la Budapesta si marti dimineata la 8 avem avionul spre Madrid.

Asa ca va pup si va doresc o vara frumoasa in continuare! Ne "revedem" peste 3 saptamani.

Cami bine ai venit printre noi! Si eu am o sora in NY, am colinat impreuna timp de o luna America anul trecut si mi-au ramas inima si gandul acolo. Pe rand pe unde am trecut.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_s
[
Cami bine ai venit printre noi! Si eu am o sora in NY, am colinat impreuna timp de o luna America anul trecut si mi-au ramas inima si gandul acolo. Pe rand pe unde am trecut.

da...e frumoasa America...uneori poti zice ca e chiar spectaculoasa.
Esti o norocoasa ca poti calatori atit de mult si, mai ales, ca ai reusit sa mergi sa iti vizitezi sora.Apropo, cum ai reusit?Ca presupun ca nu esti la virsta pensionarii ...(glumesc)ca sa primesti viza cu usurinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !!!

Acum am ajuns si noi acasa de la cumparaturi . I-am cumparat tatalui meu un cuptor cu microunde , cadou de ziua lui . Pe 20 iulie a implinit 60 de ani .
Am primit pantofii de la q. Sunt minunati . Rochia nu a ajuns inca .
Mai pove maine , Paula e prin zona si nu prea pot scrie de ea.

Va doresc tuturor noapte buna !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Camelia, pur si simplu am primit viza! Am avut chemare de la prietenul surorii mele, am fost eu, cu sotul si cu fetita cea mare, cea mica a ramas acasa, la interviu si gata! Am avut viza pe un an, dar avem sperante ca o mai primim. Atu-ul a fost Silvia care a ramas acasa, slujba sotului pentruu care e greu de obtinut atestat ca sa o profeseze acolo si una peste alta am fost credibili ca ne intoarcem.

adriana, mersi de urari!

Sora-mea a sosit pe la 22.15, dupa ce au stat o ora juumate la vama, n-au mai trecut pe la noi, s-au dus direct la mama. Asa ca ne vedem cu ei doar maine.

acu' chiar ca va pup! noapte buna!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput