Sunt dezamagita!
Raspunsuri - Pagina 2
Veve spune:
Sanziana,sincer nu pricep de ce nu merg la "poznasi" si activitatile mentionate de tine.Da' e clar:vedem lucrurile diferit si n-avem cum sa ne pune de acord;se mai intampla.
O alta probalema ar fi ca subiectele nu sunt atat de numeroase incat sa se merite creeare unui forum nou;unde s-a observat o necesitate reala,s-a actionat ca atare (vezi religiile,forumul despre casa si amenajari)
De ironia lu xenocid nu s-a luat nimeni,pen' ca acu' e baiat mare,vede (prin)stele verzi si e de datoria lui sa discearna ce atitudine-i sade cel mai bine.Corb la corb nu-si scoate ochii,nu?Tine de conduita sa nu trecem unul peste altul pe forum.Ce castane ne oferim in prive,asta-i alta poveste
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
sinzi_ana spune:
Veve, io am inteles ce ai spus tu si...sunt de acord...nu se poate nu se poate...
Adevarul este ca desi este un forum despre copii..subiectele despre copii sunt destul de putine si nu prea cautate...eu as vrea mai mult...dar inteleg ce spui tu...
cat despre ironie...a fost un raspuns la ce ai scris pe atelierul piticilor...si am vrut sa ma scuz...ca nu a fost o ironie rea...asa cam ca a lui xeno
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
yank spune:
Bre,un subforum pentru pete nu faceti,ca mie mi-i s-a pus unaUn subforum cu curatatorie,cu Ariel,cu Vanish si Cocolino la intrare.