Mesajele lui Iisus

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Hm...... stau si ma gandesc la Sfintii Parinti din Pustie care, dupa o Viata intreaga de Rugaciune, cand vedeau un inger, spuneau ca nu sunt vrednici.... si sperau ca prin Mila si Iubirea Tatalui sa poata fi mantuiti.....

Acum toata lumea il vede direct pe Iisus si pe Sfanta Fecioara....... si nici nu se concepe sa vedem un inger – nop, ei, ingerii sunt deja depasiti si noi suntem grabiti, evident, asa ca peste tot se primesc direct de la Dumnezeu sfaturi si explicatii pe diverse teme de mare actualitate...... de, alte vremuri !

Chiar stau si ma gandesc acum - dintre toti cei care pun in carti sau pe net mesaje directe de la Divinitate, cati au vorbit macar 5 minute cu adevarat cu propriul inger pazitor ?

Mai era ceva de spus ?
Poate doar sfatul Sfintilor Parinti: Rugati-va neincetat !

Pace tuturor !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Ei uite asa mai merge parca.

"Parca,nu? asha ziceam shi io

quote:
Deci, nu vad de ce m-ar deranja ca-ti spui parerea, sau ca parerea ta ar fi diferita de a mea. Asta nu-mi schimba cu nimic convingerile, dar eu astept discutii constructive, pe baza de argumente solide, ca in rest, toti putem sa venim sa ne dam cu presupusul.

Glumesti nu? cam cat de "solide" ar trebui sa fie "dovezile" alea, ca sa fie acceptabile tzie nishte realitatzi spirituale, eterice, nepalpabile, nevazute...etc. ?!
N-are nici o legatura cauzala dovada cu credintza(in aceasta ordine!), ca intai shi intai shi cel mai intai e o alegere care o faci, pe care oricare din noi o face...pe baza de ...ceva!! (NU se poate defini universal pe baza de ce alegem noi oamenii sa credem sau sa nu credem in EL!) ca abia pe urma sa se descopere shi "dovezile" cele "solide" care confirma credintza cea din alegerea libera cea dintai!
"Logic" socotind - caci "logica" e ades folosita pe aici ca "argument" in sustzinere a celor despre credintza !? - "dovada solida" de care spui tu ca ar trebui, sa sti ca elimina-distruge libertatea de-a alege! caci deja o dovada impune ceva, te sileshte sa recunoshti ceea ce "dovada" dovedeshte shi nu mai poate fi nici liber-consimtzita alegerea/credintza, nici vointza sau dragostea, ci ...itzi convine sau nu...n-ai ce face decat sa te supui, sa recunoshti.... practic daca intzelegi, prin "dovedire" a ceva ce ar trebui lasat la alegerea libera a fiecaruia, se comite o siluire, o silnicie! DE AIA EL FIUL, IISUS, pe pamantul asta fiind shi semn cerandu-I-Se a raspuns ca NU!...n-a "profitat" de ocazie ca sa le rupa gura celor care-L huleau politicos, ci a raspuns ca alt semn decat "semnul proorocului Iona" nu li se va da! ...adicaaaa, "in traducere libera", ce se poate citi in Scriptura dintre Cuvintele LUI autentice reiese ca EL NU DICTEAZA! ci lasa omului de ales! iar cu toate ca prin demostratzii("dovezi solide") S-ar putea impune oricui shi daca ar dovedi ca EL Este, probabil pana shi Xenocid sau fundamentalishtii islamici de pilda s-ar inchina cu reverentza shi ar lua in bratze "iubirea" aceea de care tu spui, iata catotushi EL NU O FACE! NU A FACUT-O VREODATA SHI NICIODATA N-O S-O FACA!
Vrei sa intzelegi CE scrie in Biblie? Bun lucru vrei shi sigur ca e de folos shi sa citeshti cartzi ajutatoare, dar nu uita ca Biblia o intzelegi citind(shi traind!) ceea ce scrie acolo in primul rand, iar nu citind shi studiind mai mult altele vei intzelege ceea ce poate abia deschizi cand shi cand, mai mult ca sa verifici ce scriu cartzile despre ce scrie in Biblie! = e o chestie de prioritatzi care daca le pui inverse...itzi va ieshi un rezultat pe dos!

"parerea mia!"

quote:
Nu uitati ca Vaticanul analizeaza astfel de cazuri zeci de ani si pana se pronunta asupra autenticitatii unor mesaje sau " profeti" sau " mesagerI" dureaza foarte mult.

Fara suparare! dar de ce ai tu respectul asta special pentru "timp"? ai pomenit acelash lucru shi cand ai descris pe Vassula, ca "primeshte 'mesajele' din nu stiu care an"! ai tu impresia ca daca ceva are o vechime sau o durata respectabila, asta inseamna ca lucrul respectiv e automat respectabil-valabil/adevarat? itzi inchipui ca gresheli sau lucruri ne_bune nu ar putea dura peste timp shi nu s-ar putea perpetua din generatzie in generatzie chiar?
Ba shi stricaciuni sunt de cand e lumea cum shi cele adevarate sunt, iar timpul in sine nu e garantzie pentru nimic, e doar un element intre altele shi fara verificare , numai pe baza de vechime, daca crezi una sau alta...amarnic te poti pacali!

quote:
Evident ca apar multi profeti falsi. Stim, am fost avertizati, deci un anumit grad de scepticism este normal sa existe.
Nu pot crede insa ca se poate contura/forma o parere bine definita, inainte de a citit si aprofunda+ compara orice carte.

BA SE POATE! Shi tu potzi! Oricine ar putea...teoretic vorbind!!
Sti cum se face? Se foloseshte "un catalog" sau "un mostrar" cu elementele de referintza shi compari! asha sunt pregatitzi lucratorii bancari sa identifice bacnotele false: li se prezinta in amanunt bancnotele veritabile shi pe cele false shi toate minusculele diferentze care le disting...iar pe urma le e simplu!
Problema e...DACA e vreo problema! = care e CE-ul/CARTEA pe care il/o iei tu de referintza ! pentru ca daca compari un fals cu alt fals ce-l consideri a fi lucru autentic...

quote:
Pe Vassula nu am de ce sa o plac, ea este un simplu mesager, care pana la aparitia ingerului ei nu era deloc o practicanta religiei.
Pe mine ma intereseaza strict continutul mesajelor, mesaje care nu contrazic deloc Scriptura, din contra, o explica si mai bine, asta, ca sa nu putem veni mai tarziu si spune ca nu am inteles.

Sa sti ca de cine, de necine, de ea sau de mesajele prin ea...tot aia e, aratzi ca eshti ca indragostita dupa felul cum (shi cat) scri!
De aia...nici nu indraznesc macar sa itzi dovedesc cum e cu "contrazicerea Scripturii" care reiese din "mesajele" ei sau ale altora... daca m-ash apuca am senzatzia neplacuta ca le-ash face praf shi pulbere, iar tzie durere tzi-ash cauza, cam cum ar fi poate daca ar denigra careva pe barbatul tau inaintea da, iar asha ceva nu se poate face ! De aia m-ash cam opri din...
Ia seama la banii calpi! pentru ca sa sti ca daca te pacaleshte careva shi itzi da o bacnota falsa... chiar o pierdere completa nu este ca banca natzionala o fractziune din valoarea falsificata itzi va acorda in compensare, daaaaa...tot vei pierde ceva-destul de te vei lasa pacalita cu bani falshi!

quote:
Mesajele sunt un semnal de alarma la adresa omenirii, pentru modul in care am ajuns sa traim: banul si doar banul conteaza, suntem cresitin doar cu numele, traim intr-o promiscuitate cum nu a mai cunosct omenirea pana acum si tot asa.

Sunt,itzi dau dreptate! Potzi insa sa documentezi cat de cat EFECTELE acestor mesaje? caci "Pomul se cunoaste dupa roade". De pilda spune de tine: ce au lamurit aceste "mesaje"? unde? shi cum? shi cat? in ce masura pe tine te-au ajutat? la ce punct anume? arata ceva concret,"solid"!

quote:
Ca e multa vorbarie? Nu mi-as permite sa formulez vroedata asa.

EU DA! Imi permit s-o fac shi stiu de ce o fac shi am baza pe ce fac: "VORBAREALA" e un semn distictiv! Citeshte Evanghelia shi compara shi ai sa potzi observa diferentzele = daca vei vrea sa le cautzi shi sa le gaseshti!
In afara de asta, ai dreptate ca esentza mesajelor e buna, indemnurile shi invatzaturile sunt de folos, sunt alea care ar trebui sa fie shi sa se faca shi care mai ales ar trebui implinite...dar nu are de-a face faptul ca cele spuse sunt alea care trebuie cu CINE e "persoana" care o face, caci daca eu spun de pilda ca sistemul de sanatate la noi este in suferintza, nu inseamna nimic chiar daca spun ceva foarte real shi nu mint cu nimic! insa atunci cand o face ministrul sanatatzii sau primul ministru sau sheful statului, chiar daca e vorba de exact acelashi cuvinte ce le spun eu...diferentza e ca ale lor au efect,se pun lucrurile in mishcare,incepe sa se insanatosheasca sistemul de sanatate.... in vreme ce ale mele vorbe... ale mele au acelash efect care il au aceste cuvinte care le scriu aici shi care tu le respingi in covarshitoare majoritate...adica efect 0 barat! - e acelash lucru: aproape degeaba se spune adevarul de catre cine n-are PUTEREA ADEVARULUI!
( nu e insa chiar complet "degeaba", ci poate fi folositor cui vrea sa se foloseasca,apoi repetarea impiedica uitarea, dar despre faptul ca ar putea sa se implineasca "solid" vorbele rostide de "ne-cine" ar cam fi 'problema'! )

Crinuta, daca am inceput sa te irit sa-mi spui shi am sa incetez cu "partea mea" de discutzie sau macar am sa incerc s-o mai "moderez" (fara moderatori )

Reiau ce mi-a scapat sa afirm in postarea anterioara, lucrul de la care de fapt shi am inceput sa-tzi raspund:

Intzelegerea Scripturii se face mai ales studiind chiar Scriptura (teoretic shi practic!) shi doar aditzional,redus utilizand alte lucrari ajutatoare, NU INVERS!

Poate tzi-oi parea ca te-am criticat, dar e altfel, caci LAUD la tine ca pe o calitate interesul de-a intzelege, e ceva rar shi pentru intzelegere m-am shi amestecat in discutzia asta ! Tzine-te de ce te-ai apucat ca precis o sa ieshi la un rezultat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Many, vedem lucrurile diferit din mai toate punctele de vedere.

Daca pentru Biserica, acceptarea/neaceptarea unor vizionari si evident, a mesajelor lor dureaza atat de mult, adica zeci de ani, cum vii tu, care nu esti teolog si demolezi ceva cu atata siguranta?
N-am ce sa comentez, deoarece tot nu am gasit macar un singur argument solid.
Daca tot ai gasit ceva, te-am invitat frumos sa explici, dar frumos, vezi eu tot insist pe o atitdune pe care din pacate n-o gasesc.

Intrebi de efecte????? Sunt uimita de intrebarea asta. Pai cauta si vezi convertirile care au avut loc.
Dar asa e cand nu citesti dar apoi desfiintezi.

Si inca ceva: mantuirea nu e obligatorie pentru nimeni. Stati fratior si analizati tot, pierdeti-va timpul cu asta.

Daca Vaticanul a dat permisiunea ca aceste mesaje sa fie publicate, fii convinsa ca asta s-a datorat anilor in care au fost studiate cu minutiozitate.
La urma urmei, e dreptul fiecaruira sa accepte sau nu. E o chestiune de credinta si de har ca in momentul in care citesti ceva sa discerni ce e bine si rau si acest har se obtine doar cu Duhul Sfant.

Si cum era cu umilinta?

La faza cu indragosteala m-ai facut sa rad. Esti simpatica zau, cu atata lipsa de argumente dar cu atitdunea de " eu detin adevarul suprem, nu am nici cea mai mica indoiala."
Pai ce sa zic, e bine sa detii adevarul.

Intrebi de cat de solide trebuie sa fie dovezile si mai crezi ca glumesc? Nu, eu am senzatia ca tu glumesti daca poti pune o asemenea intrebare.

A, deci la tine este strict o chestiune de credinta. Si atunci unde e discernamantul? De ce crezi ca atatia oameni se convertesc la alte religii? Din prea multa credinta?

Revin la rezultate, efecte, cum le zici tu. Ce efecte a avut Iisus dupa invierea LUI?
Cum iti inchipui ca nu ar mai fi trimis, semne, proroci, mesageri cand lumea nu a inteles nimic si traieste cum traieste?
Si asta e un semn de iubire, pentru ca daca ar fi fost un TATA in primul rand drept si apoi iubitor, ne-ar fi judecat asa cum am merita, fara a ne maia corda nici o sansa, dar exact asta face.

Am dat exemple din alte aparitii, tocmai pentru a se vedea ca mesajele au acelasi continut, mai precis acelasi avertisment.
Ai citit ceva despre acele aparitii?> Ai citit ceva despre Mesajele Fecioarei de la Medjugorje? Pun pariu ca nu, pentru ca respingi din start.
Una peste alta esti libera sa raspingi sau sa accepti, e strict optiunea ta si a fiecaruia dintre noi.

Insa, nu uita ca Dumnezeu se bucura pentru fiecare suflet care s-a intors la El, iar, daca in urma acestor aparatii au avut loc sute de convertiri, chiar si una daca ar fi avut loc, e sarbatoare in cer, nu crezi?
Inca ceva: daca citeai ceva despre Sfinti, suferinta lor ( mai toti au suferit) ai fi inteles ce se intampla si de ce este nevoie de suferinta. Cate suflete din iad au fost salvate, asta scris in Mesajele Fecioarei.
Stii cati credinciosi spun Rozariul zilnic/toate cele 3 mistere si tin post cu paine si apa de cand cu aparitiile de la Medjugorje?
Stii ca tot ce a spus Fecioara acolo s-a implinit, inclusiv razboiul din fosta Yugoslavie?
Stii tu cate teste s-au facut pe acei vizionari pentru a demonstra ca totul e o minciuna si nu au reusit decat sa demonstreze contrariul?
Ai idee cati musulmani/evrei/atei s-au converiti la crestinism in urma mesajlor Fecioarei de acolo?

Ma intrebi la final daca ma iriti. Hai mai, suntem copii? Parca e competitie care pe care, si nu asta am vrut de la acest subiect.
Eu doresc sa fie un subiect constructiv, accept si critici, daca vin cu un fundament solid.

Pana acum am scris mesaje, mesaje care se refera la a doua venire a lui Iisus, dar despre asta no comment. Uite cu ce ne pierdem timpull
Abalize grafoligice s-au facut deja, daca vrei iti dau documentatia, dar repet, semnalul de alarma vad ca nu este luat in serios.

Si eu m-am intrebat de multe ori de ce nu ni se arata Dumnezeu tuturor. Ce simplu ar fi, toti sau aproape toti s-ar converti instantaneu si nu ar mai fi atatea religii in lume, nu ar mai lua-o oamenii pe cai gresite.
Ei bine, Dumnezeu a preferat asa. De ce? Intrebati-l pe El.

Intr-unul din mesaje se spunea ca daca oamenii ar putea vedea " batalia" dintre bine si rau, " luptele" care se duc zilnic pentru suflete, ar muri, deoarece este ceva ce nu am putea suporta.

Dumnezeu a facut deja actul suprem: acela de a-Si trimite FIUL sa ne mantuiasca, sa ia asupra Sa pacatele lumii, da?
Daca ne putea mantui doar aratanduni-se nu o facea de la inceput?
Ce mai vrem? Ne-a dat tot si tot noi punem conditii?

Inchei ca nu mai am timp, dar inainte de asta clarific ceva: bineinteles ca citesc Scriptura, e cartea de capatai si asta se indeamna si in mesaje, sa o citim, sa o aprofundam, sa il rugam pe Duhul Sfant sa ne ajute sa o intelegem.

Darel, pai eu am scris ca lui Vassula i-a aparut intai ingerarul timp de 3 luni pregatind-o pentru ce urma.

Si in rest, vei fi uimit sa afli ca sunt multi care au vorbit cu Ingerii lor Pazitori.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Continuare:

Faza 1; Viziunea cerului si trezirea constiintei

Curand, foarte curand, Eu voi deschide sanctuarul Meu din Cer, si acolo cu ochii tai vei percepe ca o revelatie secreta: miliarde de ingeri , de tronuri, de stapaniri, de [uteri, prosternati cu toii in jurul chivotului legii. Acolo e suflare iti va atinge fata, iar puterile cerului vor tremura, fulgerele vor fi urmate de tunete puternice. " Deodata va veni asupra ta un timp de mare stramtorare cum n-a mai fost de cand sunt popoarele"... ( Daniel 12,1), caci voi permite sufletului tau sa perceapa toata evenimentele din existenta ta; le voi descoperi unul dupa altul. Spre marea consternare a sufletului tau, vei realiza cat sange nevinovat al sufletelor- victime a curs din cauza pacatelor tale. Si atunci voi face ca sufletul tau sa vada si sa constientizeze cat de mult te-ai abatut de la Legea Mea. Ca pe un sul de pergament care se desfasoara. Eu voi deschide Chivotul Legii si te voi face constient de faptul ca n-ai respectat legea.

Faza a doua: Viziunea lui Dumnezeu si remuscari

Daca mai esti inca in viata si in picioare, ochii sufletului tau vor vedea o lumina orbitoare, ca scantaierile a nenumarate pietre pretioase, ca sclipirile unor diamante, o lumina atat de pura so atat de stralucitoare incat chiar daca ingerii vor fi prezenti, in tacere, de jur imprejur, tu nu ii vei vedea, pentru ca aceasta luminaiii va ascunde, ca o pulbere de aur; sufletul tau nu va percepe decat siluetele lor , nu si fetele lor. Si atunci, in mijlocul aceste orbitoare lumini, sufletul tau va vedea ceea ce, intr-o fractiune de secunda, e a vazut candva, in momentul exact al creatiei tale...va vedea pe Acela care v-a tinut primul in Mainile Sale, Ochii care v-au vazut prima data/ va vedea Mainile Aceluia Care v-a creat si v-a binecuvantat..; va vedea cel mai tandru Parinte, Creatorul Nostru invaluit intr-o redutabila splendoare, Cel Dintai si Cel din urma, Acela care este, care era si care va sa vina, Alfa si Omega, Suveranul.

Uluit de aceasta trezire a constiintei, ochii tai vor fi paralizati de teama vazandu-i pe ai Mei care vor fi ca doua flacari ( AP 19,12). Si atunci inima ta isi va revedea pacatele si va fi cuprinsa de remuscari.
Intr-o mare stramtorare si o mare agonie vei suferi pentru ca n-ai respectat Legea, realizand cat de mult profanai, in mod constant Numele Meu Sfant si cum ma respingeai pe Mine, Tatal Tau...
Cuprins de panica, vei tremura si te vei cutremura cand te vei vedea ca pe un cadavru in putrefactie, devorat de viermi si de vulturi.

Faza a treia; Cunoasterea de sine, tanguiri

Si daca te vor mai tine picioarele, Eu iti voi arata ce nutrea de-alungul tuturor anilor vietii tale sufletul tau. Templul Meu si Salasul Meu. Spre marea ta spaima, vei vedea ca in locul Jertfei Mele Perpetue, tu iubeai Vipera si ca ai inaltat aceasta nelegiuire, aceasta uraciune despre care vorbeste profetul Daniel sa stapaneasca in strafundul sufletului tau: blasfemia, care rupe toate legaturile ceresti care te ataseaza de Mine, Dumnezeu tau si creaza o prapastie intre tine si Mine, Dumnezeu tau. Can dva veni ziua aceea, solzii tde pe ochii tai vor cadea ca sa percepi cat esti de gol pe dinauntru ca un tinut secetos...
Creatura nefericita, razvratirea ta si respingerea Preasfintei Treimi au facutr din tine un renegat, un prigonitor al Cuvantului Meu. Si atunci tanguirile si gemetele tale nu vor fi auzite decat de tine insuti. Iti spun, te vei tangui si bei plange, dat tanguirile tale nu vor fi auzite de cat de propriile urechi. Eu nu pot decat sa judec asa cum Mi s-a spus sa judec, iar judecata Mea va fi dreapta.

Asa cum a fost pe timpul lui Noe, la fel va fi atunciu cand Eu voi deschide Cerurile si va voi arata Chivotul Legii:" Caci precum in zilele acelea dinainte de potop oamenii mancau si beau, se insurai si sa maritau, pana in ziua cand a intrat Noe in corabie, si nu banuiau nimic pana ce a venit potopul si i-a luat pe toti, la fel va fi si venirea Fiului Omului"(MT24, 38-39)

Iar Eu va spun: daca acest timp n-ar fi fost scurtat prin mijlocirea Sintei voastre Mame, a sfintilor martiri si a maririlor de sange raspandite pe pamant, de la Abel cel Sfant pana la sangele tuturor profetilor Mei, nimeni dintre voi nu ar supravietui.

Eu, Dumnezeu vostru, trimit inger dupa inger sa anunte ca timpul Indurarii Mele ajunge la sfarsit si ca timpul monieie Mele pe poamant paote fi atins cu mana. Vi-i trimit pe ingerii Mei sa dea marturie despre Iubirea mea" celor ce locuiesc pe pamant si la tot neamul si semintita si limbva si poporul ( AP 14,6). Eu vi-i trimit ca apostoli ai timpurilor din urma, pentru a anunta ca imparatia lumii va deveni ca o imparatie de sus, iar Duhul Meu va domni in vecii vecilor ( Ap 11,5) printtre voi.
In acest pustiu, Eu ii trimit pe slujitorii Mei, profetii sa strige " Temeti-va de Dumnezeu si preamariti-L caci a venit ziua judecatii Lui"( Ap 14,7)

Imparatia Mea va veni dintr-o data asupra voastra, de aceea trebuie sa fiti constanti si sa aveti credinta pana la sfarsit.
Cei care Ma iubesc cu adevarat for suferi numai pentru ca nu au facut mai mult pentru Mine. Ei vor fi purificati; dar nenorocire acelora care Ma resping si refuza sa Ma recunoasca, ei au deja un judecator Adevarul care le-a fost dat ba fi judecatorul lor din ziua aceea.
De nenumarata ori prin purtatorii Mei M-ati auzit spunand ca ziua Domnulului poate fi atinsa cu mana si ca intoarcerea Mea va fi iminenta.Daca M-ati iubi ati fi fericiti sa aflati ca Duhul Meu Sfant va veni asupra voastra cu toata puterea Sa si in toata Slava sa.

Acelasi mesaj a fost dat de Iisus si vizionarei belgiene Marie Elisabeth la 20 febr 1999:
" da, pamantul va trai punctul sau mort. Intr-un fel va fi suspendat si va exista un punct comun sore care va fi CRUCEA MEA".
Privind-o, ei vor trai Iubirea Tatalui fata de ei.. Unii vor muri de spaima, ceilalti vor fi bucurosi. Dar cu totii vor vedea Puterea Iubirii Mele. Cabd vr vedea realitatea starii in care se afla, unii vor canta Slava lui Dumnezeu si Il vor laudam altii vor blestema Putere mea.
Iata ce va spun Eu astazi si va spun Adevarul. Nimeni nu va scapa de aceasta mare apropiere a Manifestarii Divine. Laudat sa fie Domnul universului".

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Mai fetelor, nu mi-o luati in nume de rau, dar fiecare are dreptul la parerea sa, si trebuie sa respecte parerea celuilalt.
Eu am citit despre apaRitiile de la Medjugorje si mesajele pana in 1995 si mi s-au parut super.
Vreau sa zic ca sunt ortodoxa, nascuta, crescuta, botezata si maritata, dar asta nu ma impiedica sa ascult si alte pareri si sa iau cei bun de acolo,chiar daca nu tot imi place, cum e si normal
Eu zic sa lasam fata sa ne traduca aceste mesaje daca vrea, ba chiar o ajut si eu, daca tu vrei crinuta, si apoi sa lasam la latitudinea fiecaruia sa ia ce vrea din acel mesaj.
Eu cred ca ea vroia parerea noastra despre aceste mesaje, dar nu cred ca trebuie sa intram in asemenea dezbateri si nici sa criticam atat.
Uneori ma intreb de ce noi ortodoxii nu putem accepta situatii ca acestea, si suntem asa reticienti la asemenea intamplari.
Noi ne tinem ca avem cedinta cea mai dreapta, ca doar asta inseamana ortodoxie, iar ceilalti pentru noi sunt niste pocaiti,iar cu catolicii ducem o lupta atat spirituala cat si fizica( cazuri cand se bat de la o biserica ca nu stiu cum s-o imparta, vezi Satu Mare).
Eu cred ca in anul 2006 ar trebui sa fim mult mai deschisi la un dialog civilizat intre religii, nu sa aruncam nisip in ochii celolralti , mai ales ca marea majoritate avem o educatie mult peste media bunicilor sau a strabunicilor nostrii.Crinuta, as vrea mai multe detalii despre calatoriile tale, daca vrei sa imi dai, please.
Noi saptamana viitoare vrem sa mergem la Fatima, iar cand plecam acasa vom trece pe la Medjugorje , daca ne ajuta Dumnezeu Sfantul, ca tare mi-a placut cartea respectiva.
Dumnezeu sa ne ajute tuturor, indiferent ce religie, secta sau ce om mai fii.

Mergi la inceput

Iata ce ii spune Iisus Vassulei in legatura cu aparitiile false: "Da, exista apartii si revelatii false, dar EU le demasc imediat si va revelez ca sunt false. Caci, ce tata ar privi cum copilul sau merge pe un drum fals, an dupa an, si nu l-ar avertiza despre asta? Sau care tata, vazand cum fiul sau este inselat, ar tacea? Nu l-ar avertiza oare aratandu-i adevarul? Si lasanduva expusi acestor acestor pericole fara sa alerg spre voi pentru a va revela adevarul?" ( mesaj din 20 aug. 1998)

Rugaciune: Duh al Lumnii, si al Adevarului, vino in ajutorul tuturor acelora care Te invoca si au incredere in Tine si fa-i sa deosebneasca adevarul de fals.

Tot in cadrul acelui mesaj" Satana ii inseala pe multi atacand revelatiile si asparitiile care vin de Mine... El incearcca sa va incurce starnindu-va pe unii impotriva altora... stie ca operele Mele salveaza multe suflete so de aceea vrea sa-mi contracareze planurile si lupta imptriva lor".

Mesajul lui Iisus din 2000 referitor la Smerenie:

" Copii, Eu vin astazi sa va aduc Cuvantul Meu de tandrete pentru ca inimile voastre sa simta cat de mult va iubesc. Vin sa va dau harul de a simti prezenta Mea, pentru a va intari impotrva celui rau.
Orgoliul este sursa tuturor relelor care se coboara asupra oamenilor; sursa de intuneric, de greseala, de lipsa de iubire.

Daca vreti sa traiti in Lumina Mea, sa suradeti in pofida incercarilor, sa iubiti tot mai mult, la fel cum respirati; trebuie sa deveniti umili precum copiii, abandonati cu totul in mainile mamei lor. Eu va propun Prezenta Mea intima, perceputa in adancul inimiin voastre, dar pentru a o primi voi trebuie sa va faceti mici, aruncandu-va in oceanul Milostivirii Mele, in cainta, in sacramentul spovezii pentru cei botezati. Si atunci cand va veti arunca in bratele Mele recunoscandu-va mizeria, slabiciunea, orgoliul, Eu va voi elibera de lanturile care va tin prizonieri. Va voi elibera din intunericul care impiedica sufletul vostru sa traiasca. Va voi da bucuriacare nu va paraseste niciodata.
Daca ati stii cat de mult doresc sa fiti fericiti. Nu este prea tarziu pentru nimeni. Fiecare dintre voi, oricine ar fi el imi poate da orgoliul lui. Fiecare ar trebui sa fie extrem de bucuros sa poata scapa de aceasta povara punand-o in mainile Mele.
Daca acceptati sa va faceti mici de tot, Eu va voi purifica, va voi atrage in adancul Sfintei Mele inimi. Prin umilinta, setea de Dumnezeu va creste neincetat in voi, trebuie s-o cereti si atunci o veti obtine.
Cine nu este insetat de Mine in fiecare clipa nu este cu totul pe calea cea buna. Dar atunci cand sufletul vostru va abandona totul in mainile Mele, pasionat zi si noapte de Inima Mea, fiindu-I de de Mine in fiecare clipa, Eu voi face minuni.
Va e s ete de Mine in fiecare clipa? Ardeti de dorinta de a Ma cunoaste pana intr-acolo incat sa va consumati intr-o iubire neincetata? Daca nu, atunci trebuie sa veniti la Mine cu mizeria si neputina voastra si sa-Mi spuneti" Doamne, nu am aceasta sete, dar purifica-Ma si voi fi salvat"
Si atunci Eu va voi inunda cu Iubirea Mea plina de tandrete pe care o voi lasa in voi. Cu cat veti fi mai smeriti, cu atat veti primi mai mult prezenta Mea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Olim, jos palaria in fata raspunsului tau intelept.

Ai inteles bine intentia mea.
Fiecare este liber sa creada ce doreste, iar cine refuza din start, nici nu trebuie sa deschide subiectul, nu ne suparam.

Ca sa clarific: Vassula este ortodoxa, ceilalti vizionari pe care i-am mai mentionat aici sunt catolici.
Catolici, ortodcsi, suntem frati si ar trebui sa avem acelasi tel.

Draga Olim, ma bucur ca pleci la Fatima. Eu am fost profund miscata de acest loc. Nu pot explica de ce, dar am simtit acolo ceva cu totul deosebit.
La Medjugorje inca sunt aparitii, tot cam de 20 de ani, ca ale Vassulei.

Nici un fals profet nu rezista atat. Nu ne-ar lasa Dumnezeu sa o luam pe o cale gresita fara sa ne atentioneze.

Darel, daca poti incearca sa gasesti cartea " Ingerul meu Daniel" scrisa de Vassula si acolo vei vedea ce legatura stransa are Vassula cu ingerul ei, cel care a pregatit-o cateva luni pentru " marea intalnire".

Pentru ca trebuie sa plec, iti dau un mesaj de la inceput, mesaj dat de ingerul ei pazitor:" Citeste in fiecare zi Biblia si sufletul tau va progresa".

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Eu chiar aseara am vazut aici un film cu La madre de Calcutta", si mi-a placut tare mult acest film.
Nu as putea sa cred ca ceea ce a facut aceasta deosebita persoana pentru omenire nu era de la Dumnezeu, ci de la ea.Nimeni nu e capabil sa faca aceste lucruri, aceste profetii, fara ca prin el sa lucreze insusiDumnezeu.
Eu cred ca Vaticanul, chiar nu e atat de tont incat sa autorizeze aceste pelegrinaje si aceste mesaje care vin de la divese persoane.Nu ma refer la persoanele care manipuleaza oameni, ca de astia suntem satui toti, dar cred ca aceste apartii care sunt de zeci de ani, sunt adevarate.Aceste aparitii sunt cercetate mult timp de Vatican , multe locuri vizitate fiind si de pApa, care cred ca nu se duce sa vada flora si fauna locului respectiv.
Eu cred ca nu ar trebui sa judecam pe nimeni, ca sa nu fim judecati, iar miracole au existat dintotdeauna.
Eu cred ca daca am face toti ce scrie in Biblie, in primul rand nu ar mai fii atatea dispute intre religii.
Nu v-ati intrebat niciodata de ceo carte Biblia, e atat de diferita de la o religie la alta.Eu cred ca relicgiile iau firecare cei place si restul nu il intereseaza.Eu cred ca nu putem vorbi nici despre modernismul Bibliei cum il numesc unele persoane, in timpurile de azi.
Ea a fost una si asa trebuie sa ramana pentru veci.Din moment ce legile nu le-am facut noi, cine suntem noi sa le schimbam?
Nu e obligatoriu sa credem in aceste mesaje si persoane, bine ar fii sa credem in Dumnezeu care ne vorbeste si chiar ne raspune, nu trebuie sa fim "schizofrenici"" sa credem acest lucru, totul depinde doar de noi si de interesul nostru fata de Dumnezeu.
Dumnezeu sa ne ajute tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Crinuta - nu vreau sa gresesc impotriva Duhului Sfant - ptr ca daca acea femeie are mesaje de la Tatal, ele vin prin Duhul. Iar hula impotriva Duhului Sfant este cel mai mare pacat. Deci - nu voi face referire la acea persoana sau la ce spune ea, ptr ca nu am citit ce e scris acolo.

Ce vreau sa spun e: diavolul poate lua fel de fel de infatisari, si poate sa insele si un ochi vigilent. De aceea trebuie sa ne rugam Tatalui, ca sa ne fereasca. Eu ma limitez la Biblie, ptr acolo gasesc toate mesajele, care s-au potrivit si se vor potrivi in toate timpurile. IN felul asta sunt sigura de autor si nu ma mai gandesc daca vin sau nu de la Satan.
Iti reamintesc doar un pasaj din Biblie cnd se spune ca Cuvantul va fi propovaduit prin gura diavolului insa in chip schimbat tocmai ptr a a crea confuzie. Asa ca - mare atentie!
Chiar un preot ortodox spunea ca atunci cnd ai o viziune, mai bine sa o refuzi, decat cazi in pacat, sa fie de la diavolul.

Iar in legatura cu Vaticanul - au luat atatea decizii incat eu prea mare credit nu le dau. Dar asta e evident parerea mea proprie si personala.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

Chiar nu inteleg de ce sa refuzi viziunea, si sa iti spuna un preot ortodox asta mi se pare
Deci ca te ameninta ca nu te ingraopa daca mori daca nu dai nu stiu cate milioane de lei, nu e pacat, dar sa ai o viziune de la Dumnezeu e pacat
Mai fetelor, eu cred ca multi preoti , mai ales ortodoxi au luat-o razna.Dar cred ca totusi e o chestie de educatia ortodoxa creata de comunisti.Eu imi aduc aminte cat de torturati fizic si psihic erau "pocaitii" adica penticostalii din acele vremuri.Aveam un coleg de clasa, si prin simplu fapt ca era pocait era considerat cazul negativ al clasei, condamnat datorita faptului ca parintii lui au indraznit sa aleaga o alta religie decat dreapta ortodoxie.
Cunosc preot care a cerut oamenilor din sat sa i se faca o baie in casa parohiala si sa isi cumpere o dacie sa aiba mijloc de deplasare.Si venise popa la mormantare la maa, si imi cere 500.000 in 2000 cu toate cu era preot la bunica in sat, deci nimic nu avea de-a face cu noi.
Nu vrea sa judec pe nimeni, ca nu sunt in masura, dar cred ca fiecare ar trebui sa credem ce ne dicteaza inima, nu ce am fost invatati si obligati sa invatam.
Dumnezeu sa ne ajute tuturor.

Mergi la inceput