Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

kokorina, uite ca ai reusit. daca vrei poti sa scri si nr. de saptamani.

dandusa, colegele mele de serviciu mi-au spus ca medicii le-au recomandat pt. bebelusi cosmetice din gama sanosan

20 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

uite aici Roxana daca vrei sa-mi vezi picioarele umflate. Cele din stanga sunt picioare obosite dupa o escaladare de munte - acum trei ani.
cele din stanga sunt picioarele mele azi - dupa o cursa prin magazine si un somn de dupa-amiza. Deci putin umflate. Seara sunt mai mari borcanele.

ATENTIUNE!! ATENTIUNE!!Canalul NATIONAL GEOGRAPHIC are asta noapte reluarea minunatei emisiuni IN PANTEC.In seara aceasta au prezentat din nou emisiunea - dar din pacate nu am fost pe faza sa va fi anuntat. Deci, care doreste programati-va video-urile pentru asta noapte la ora 4. Sau treziti-va dis de morning.
Merita zic eu. E o super emisiune. pupici

Miro26+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

am reusit!parca e mai bine asa,ca mi-am trecut si saptamanile.
DIA1609,draga mea,pune mana si mananca carnita pt aia mica,sa creasca mare si sanatoasa.ai vazut ca doctorul te-a prins?ce credeai ca-l fentezi?ma bucur sa aud,ca totul e in ordine.super!bine ca totul e bine.multumesc de toate informatiile pe care mi le-ai dat.chiar ma mai intepa pe la burtica,pe langa ovare prin zona aia si nu stiam de ce.ma gandeam eu ca ligamentele sant,dar tot ma panichez.asa m-am mai linistit oricum.sa traiesti!
CLEOMONI,te invit si pe tine la o portie de sarmalute.sau mai bine,lasa pe data viitoare cand imi aduc proaspete din romania.mi-a trimis mama,nu le aveam de mult,dar cand am desfacut pachetul,am observat ca incepusera sa mucegaiasca.asa ca l-am trimis pe sotul meu la un magazin turcesc(ca si astia fac sarmale si au produse cam ca la noi,adica ,cam ce mancam noi,mananca si ei),si mi-a adus,dar nu erau asa de bune,destul de tari si se cam rupeau la rasucit.dar pt ca i-am promis ca azi fac sarmale,nu m-am lasat pana nu am facut un maaaaaaaare cratitoi de sarmale.bune sant,dar frunzele nu sant chiar asa fragede.cu smantana si daca mai detii si o pereche de dinti buni...merg.
va pup pe toate si va doresc o duminica linistita!sa fiti cuminti si sa aveti grija de voi!

23 + cu si

Mergi la inceput

kokorina, mi-ai facut pofta de sarmale. poate fac si eu luni sau marti, ca de miercuri merg la birou.

20 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

kokorina, si mie mi-ai facut pofta cu sarmalele, desi parca vad ca atunci cand le voi avea in fata ma voi atinge doar putin de ele...asa fac eu cu carnareturi tocate...

cleomoni, mama, las-o si tu mai moale cu jobul, nu poti?!!
si eu am exagerat, dar tu esti mamica noastra..... nu ca ar fi probleme cu sarcina...dar hai sa ne mai rasfatzam si noi putin, cat mai avem timp acum.... ...da, da stiu, cele mai bune sfaturi pt noi sunt cele pe care le dam altora, nu?... hai, eu ma opresc pentru trei saptamani...tu?

dandusa, referitor la cosmetice pentru bebe, mai multe persoane care au nascut recent mi-au recomandat produsele Sanosan. Am verificat pe pielea nepota-mii...crede-ma nu a avut niciodata probleme.Mai stiu de la sora-mea ca ea pt inghinal si poponetz folosea din plin alifie Melkfett Quartett cu extract de galbenele...o gasesti la plafar...produsa in germania, foarte mare, vreo 350 ml cred...crede-ma ca nu a avut nici o problemutza cu regiunea de sub pampers..., in rest, sa ai betisoare de urechi speciale, cu opritor, multe comprese sterile, ser fiziologic samd...
daca vrei iau lista completa de la sora-mea....are o dulcica de fata, pufoasa ca o piersicuta...

miro sigur ca o sa mai intru pana plec, macar sa va pup pe toate....

inca ceva,,,nu am apucat sa-mi sun medicul...va intreb si pe voi, stiti sa fie o contraindicatie pentru baie in apa foarte sarata, gen amara sau techirghiol, in sarcina?

Paula 24+ cu Octavian

Poze.

Mergi la inceput

p_onu, eu nu stiu sa fie vreo restrictie legata de apa sarata. mie medicul mi-a dat voie sa merg la Sovata sa inot. acolo mai erau si alte gravide.
si fiindca sunt o ratusca balacita, am fost si la Sarata Monteoru, ca si acolo au strand cu apa sarata.

cand eram la Sovata o tipa mi-a spus ca mama ei e asistenta medicala la ginecologie, si ca medicii chiar le recomanda gravidelor sa faca baie in ape sarate pentru ca: riscul de inec e minim, apa sarata nu dezvolta bacterii care ar putea duce la imbolnaviri, si apa sarata in general e mai calda.

oricum, ai grija cu statul la soare.

20 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, dragele mele!

Am intrat doar sa va spun ca azi-dimineata a simtiti si tati bebe din burtica......era asa de incantat si fericit, exact ca si un copilas caruia i s-a cumparat jucaria preferata...cred ca doar acum a constientizat intr-adevar ca e un bb mic la mine in burtik...i-a tras un sut de toata frumusetea......va las si va urez o duminica frumoasa...poate revin mai tarziu, daca nu, ne "vedem" maine dimineata...

toate mamicile cu burtici...

Oana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor,mele dragi sa va povestesc ceva interesant...
De curind am achizitionat doua carti de KAY KUZMA foarte interesante in care se vorbeste despre cum sa iti intelegi copilul si cum sa-l faci sa asculte!
Am terminat una si celealta mai am putin de citit..,credeti-ma ca peste tot citeam ca trebuie sa-i acorzi dragoste copilului.Faza cu bataia este rupta din rai este complet interzisa sau sa tipi la copilul tau.El imita exact ce faci tu si sotul tau si ce mi-a placut cel mai tare este ca aceasta dr zice ca nu exista copii rasfatati din prea multa dragoste ci din prea putina disciplina.De cind am terminat prima carte ,am inceput sa studiez comportamentul copiilor si binenteles al parintilor fata de ei!!!
Un ex foarte bun este nepotul meu care nu stie decit sa tipe cit il tin puterile ...,plinge si tipa daca nu i se face pe plac si ce-i mai rau este ca nu te poti apropia de el ca sa-l iubesti decit daca il tii de miini si de picioare...,loveste pe toata lumea.Mama lui cu care sta non-stop...se comporta in acest fel cu el si comparind ce am invatat din aceste carti...,acet lucru se intimpla pentru ca asa este invatat.Unui copil nu i se poate face educatie la nervi,tebuie sa te calmezi,sa-ti controlezi vocea si sa incerci sa-l faci sa te inteleaga cu vorba buna.Dar daca el saracu'nu aude decit tipete in jur si daca masa' il plezneste mai mereu...asta face si el!!!
Revenind un pic la realitate....,azi dimineata m-a trezit la 7.20 ,tipind cit il tineau puterile..."mama",..."mama",iar masa'zbiera la el...."ce vrei ma?","lasa-ma...ma"!!!Mama a pus deja apt in vinzare si deabia astept sa vina sa-si ia ceva aici sa ne mutam cu ea ...,ca nu mai suport!!!

Aseara am fost sa ne uitam si de patut dar am ajuns sa umplem un cos cu de-ale gurii si altele.Urmeaza sa ma uit pe net de ce oferte sint ca trebuie sa incep sa fac cumparaturi pentru bebe.

SARYTA,multumesc mult pentru raspuns ,mi-ai fost de mare folos...asa sintem noi femeile ...,trebuie sa auzi si din stinga si din dreapta ca sa te hotarasti....De lini mergem iar la cumparaturi!!!
MONIQUE,mersi mult ,am sa sudiez piata si sper sa ma hotarasc la cei mai bun si potrivit pentru Crinuta mea!
PAULA,da,da,da...vreau si lista ,stii cum e...,cu cit mai multe cu atit mai bine...ai de unde alege pe urma ce-i mai potrivit pentru bebe.
MIRONA,saracuta de tine...chiar se vede ca ai pernute in loc de picioare.

dandusa 27 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

KOKORINA,sa stii ca anul asta prin iarna am mincat la un restaurant GRECESC in Caraibe,sarmalute in foi de vita foarte bune si brinza de nu ma mai opream.La restaurant Turcesc nu am mincat niciodata dar daca gasesti pe acolo...unul Grecesc...go for it!!!
VERONICI,m-am distrat copios incercind sa mi te imaginez cum ai fi stat tu lungita pe bacheta din spate a unui POLO si cu doi cavaleri in burtica....da...,trebuie sa recunosc ca nu m-am gindit la asta.Eu sint obisnuita cu a noastra care este ceva de familie cu portbagaj mare si este lunga,pot sa las si bancheta din spate jos si am loc....cit un pat de mijloc!!!

dandusa 27 + si
printesa mea, Crinuta
dandusa
daniela nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Dia multumesc foarte mult pentru raspuns culmea este ca inspectorii de la ITM Iasi sustin sus si tare ca orice concediu medical suspenda contractul de munca, si prin urmare si cel de maternitate are acelasi efect sa te dai cu capul de toti peretii...

Ramona 26+ Rares

Ramona

Mergi la inceput