Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 27
adita spune:
Crinuta, te cred cu Nayel,ca doar am auzit extraordinar de multa lume laudandu-l. poate am nimerit eu intr-o zi mai proasta, fiindca intr-adevar pe mine m-a tratat superficial. sau poate sunt eu obisnuita ca in situatia mea sa fiu tratata ca un caz deosebit, ceea ce el n-a facut. ma asteptam la ceva mai mult de la o prima intalnire decat sa-mi zica, da, e sarcina, e in uter,daca vrei copilul nu e o problema, ia si tu acid folic si pa. ma steptam la mai multe intrebari despre cezarienele anterioare, la ce distanta sunt, nu mi-a zis nici varsta sarcinii, n-a zis nici un cuvant despre un nodul fibromatos pe care-l am. si mai era si problema ca mi-era foarte greu de ajuns tocmai acolo, el nu era prea disponibil, a trebuit sa astept vreo trei saptamani pana sa ma primeasca. asa ca am revenit la dr meu, de care am fost foarte multumita pana acum, e mai aproape, e disponibil oricand. mi-era doar teama ca el n-are asa multa experienta ca Nayel in ce priveste mai multe cezariene, dar am aflat ca si al meu a facut 5, ca Nayel, asa ca m-am linistit.
BDana, vorba lui Shobo, nu-l lasa sa vada ca te-a disperat cu mancarea.nici ai mei nu prea mananca mancare gatita, si sunt unii copii care refuza carnita, fara ca asta sa insemne ca e o problema. eu chiar cunosc un astfel de caz, era mamica tare suparata ca nu vrea deloc carne copilasul. pana la urma l-a lasat in pace, mananca bine in rest, si sunt multumiti amandoi.eu zic sa nu te grabesti prea tare cu siropele pt pofta de mancare. intai sa afli daca nu e vreo problema ( o fi de la dinti, sau paraziti intestinali), sau poate e doar o perioada trecatoare
Megg, bine ai revenit
Tomasa, bine ca si-a mai revenit Tudor cu piciorusul
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

crinuta spune:
Adita, fa cum crezi ca e mai bine pentru tine.
Parerea mea o stii deja, dar important este ca tu sa te simti ok cu medicul tau.
Crinuta si
Rayan
Megg spune:
Crinuta, iarta-ma, am iesit aseara si n-am vazut intrebarea ta. Au gasit 10 bombe in avioane americane ce urmau sa plece din Londra, cred ca intre timp ai vazut la stiri.
Oana, multumesc de primire
, e ok cu Mara, a fost 2 saptamani cu noi in concediu si apoi n-a zis nimic cand am lasat-o la ai mei, a inteles fata, s-a obisnuit. Ii numara si mama pe zile (1,2, 3... zile si vin mami si tati), cred ca e ca o rutina pt ea. Mai "vorbim" la telefon. Eh, o sa-i aduc pe toti aici, la proiectul asta lucram.
Tomasa, n-am apucat sa pun poze din concediu, cred ca azi o sa pun... De ce i-ai facut vaccinul ala lui Tudor? E optional, ce e cu el? N-am auzit pana acum...
http://community.webshots.com/user/megg2005
Megg si bb Mara
Megg spune:
Alina Maria, Mandy e "mini" tati sau mi se pare mie? Asa ma intreba pe mine cineva "tu unde ai fost cand ati facut-o pe Mara"? ![]()
Megg si bb Mara
lbelciug spune:
Buna fetele,
as vrea sa pun si eu o intrebare. Saptamana viitoare o sa-l duc pe Matei la parintii mei unde o sa stea 2 saptamani (mama mea e in CO si vrea sa stea cu nepotu').
As vrea sa stiu daca si-a mai lasat cineva puiul singur cu bunicii o perioada asa lunga, fara sa-l vada. Cum s-a comportat copilul, a suportat despartirea lunga de parinti? Megg, poate imi poti spune cum a fost la voi...
Mercic.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
BESTUTZA spune:
Intru sa va multumesc de primire!Inca o data!

Bubu ,
M-am distrat copios cu bb !Noi avem un alt repertoriu:tipam pan se ingroasa vena de la gat de fiecare cand ni se interzice ceva!
De nascut tot cu Tutunaru!S-ar fi putut altfel? ![]()
Bdana ,
Nu te necaji cu masa! Noi ii dam fructele in somn din biberon! Si laptele la fel! Altfel nu maninca nimic!Dar nimic! A stat o zi intreaga nemincat!Cred ca se pregatesc maselele!Am incercat toate variantele posibile!Se tine cu ambele maini de marginea scaunului de masa si invarte din cap stanga dreapta cu o viteza ametioare!Si mai baga lingurita undeva..dc mai ai cum!
Tomasa
multumim mult de urari si tare imi pare rau de Tudor..Dar stii ca mi bine iti iei de pe cap o grija ! Si asta cu meningita e treaba serioasa! Si eu as fi vrut sa il fac dar dr a zis ca nu e czaul...
Si vazuram pozele de la mare, da? Ti-am mai zis sa nu mai spui ca e al tau copilul!
Shobo,Si tu la fel!
Sa stii ca am meritat banii!Si mie imi vine cateodata sa fac ceva sa nu ma mai recunosc dar am senzatia ca ce mi s-ar face m-ar claustra in casa pentru ceva saptamani..
Stiu..e doar in mintea mea...
Liviana,
Ma descurc bine cu Ilinca, ca Tudor e la mama! MA duc si la el, stau dimineata si dupa masa -e ff aproape! Mi-ar fi fost greu ca amndoi pentru ca Tudor s-a invatat in curte sa se joace cu pisicile , sa le alerge si cand vine la noi se simte incorsetat...
E bine pt copil sa il lasi cu altcineva-dar sa fie de incredere-dar ti-e un dor de nu mai poti... Sa vezi seara ce smecher s-a facut:tati il spala.mami biberonul si buni il culca!
O sa va pun poze cu fiul meu pe plantatie! Zici ca e Vineri in Robinson Crusoe!
Crinuta
vazuram pozele cu pianistul! Deja are postura!
La capitolul limbaj si olita suntem in urma rau..da cum nu ne-am agitat pana acum nu o fac nic de acum ininte...A venit un copil de gradinita la Tudor=vecin=si a fcut pipi la pom! Tudor s-a dus langa el si cu degetul arata si il intreba: kk?kk? Si copilasul ii raspundea ca nu face kk, ci pipi!![]()
Dar ce ma uimeste pe mine este ca a gasit niste cuvinte ff ciudate !Nu am reusit sa le gasim corespondentul inca.. De exwemplu cand face rugaciunea seara cu buni se inchina ! Si dupa un timp incepea :"eshle,eshle"!Si noi nu intelegeam ce e !Ieri a venit preotul de ne-a citt slujba de 8 zile si la fel...Abia atunci ne-am dat seama...Si mai sunt asa vreo doua...
Si acum sa va mai spun depsre minune amea cu ochii negri..
Ilinca Cristiana este un inger ,asa cum este fiecare copil trimis in vietile noastre ...Acum simt exact ce am simtit la Tudor!Desi travaliul a durat 10 ore si eram sfarsita -pentru ca m-am incapatanat sa nu fac epidurala- mi l-am dorit pe al doilea din momentul in care l-am luat in brate !Nu rationam ..Doar simteam...
Este ceva ce inca nu imi explic..Stau si ma gandesc cam cat de mult ne iubeste cineva pe noi ca sa primim astfel de daruri...Si imediat ma intreb cam cat ar trebui sa fim de recunoscatori..Si suntem oare?
Va las, ca astpt pediatra sa ne ia in "vizor"!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
bubu05 spune:
Maaamaaa, cat ati scris!
Si cand intru, ce sa vad: ditamai mesajul de la Bestutza! M-am bucurat ca ai scris si ca esti asa de fericita! Dar de ce te-ai incapatanat sa nu faci epidurala? Ti-era teama? Oricum a trecut durerea si a ramas numai bucuria! 
Crinuta, l-am vazut si eu pe pianist! I-a trecut burtica?
Liviana, te descurci tu fara Matei, cu toate ca o sa mori de dorul lui! Eu nu l-am lasat pe Vlad pana acum, deci nu stiu ce sa-ti zic! Bafta!
Tomasa, ma bucur ca nu-l mai doare piciorusul pe Tudor, poate a fost vaccinul asta mai puternic, cine stie...
BDana, nu te mai stresa, o fi o perioada trecatoare, cum au zis si fetele. Eu chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau ca m-a ferit Doamne-Doamne de fitze cu mancarea, chiar nu am avut probleme niciodata.
Adita, ma bucur si pt. tine ca te simti bine si e totul ok cu bb!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Da Oana, totul s-a limitat la acele doua scaune, deci n-a fost nimic.
Crinuta si
Rayan
danielai spune:
Liviana, eu sunt acuma in sit asta, adica am lasat-o pe Maria cu bona la Pucioasa 2 saptamani (dar maine ma duc in vizita, ah de-abia astept). Am mai facut la fel si in primavara, tot 2 saptamani (si tot cu vizita intre).
Ce pot sa-ti spun e ca dupa ce s-a intors in primavara a devenit muult mai apropiata de mine (adica sa nu ies din camera, s-o tin in brate) ceea ce dovedeste ca un oarecare stres a avut.
E f important ca persoana cu care sta in perioada asta sa fie f apropiata de copil, adica daca bunica a mai stat cu copilul, acesta o cunoaste, o iubeste, ramane fara probleme cu ea etc. Daca da, atunci eu l-as trimite, fiecare experienta noua e importanta pt ei, o sa vezi ce mult o sa evolueze cand schimba mediul, rutina etc. Daca insa nu o cunoaste prea bine pe bunica, atunci eu ti-as recomanda sa stai si tu o per acolo (macar 2-3 zile pana se obisnuiesc)
Megg spune:
Liviana, Mara era muult mai mica... Mama venea des sa ma ajute (statea cate o saptamana), Mara o stia dupa voce inca de la inceput. Acum cand e mare ii place mult la ei pentru ca sunt amandoi pensionari si-i acorda f mult timp. Cat am avut-o la mine am mers des cu masina (chiar si in parc uneori, ca am vrut s-o duc in Cismigiu, in Herastrau, am dus-o acum o saptamana si la Gradina zoologica). Dat fiind ca nu-i place in masina deloc (vomita la drumuri mai lungi) cred ca ii convine si linistea din provincie totusi. E foarte important cum puneti problema si voi si bunicii, sa stii ca inteleg foarte mult. Noi de la cateva luni i-am explicat ca venim "peste 5 zile" si mereu am mers... ne-au tampit drumurile in fiecare vineri pana duminica seara sau luni dimineata. Eu am discutat mult pe tema asta cu persoane in situatia mea. Mai greu va fi pt voi. Eu plangeam mereu cand o lasam acolo (pe drumul spre Bucuresti), la tine e altceva. Matei isi cunoaste bine bunicii din Constanta? Cum se inteleg? Eu am lasat-o o zi pe Mara si cu soacra-mea (in bucuresti), pe care n-o prea cunoaste, am stat super stresata atunci. Soacra-ea nu e genul care sa stea cu copiii, adica ea zice ceva de genul "copilul creste singur", isi vede de treburi si-i da acolo niste jucarii sa se descurce. Daca ai tai il antreneaza in jocuri, plimbari si activitati, o sa-i placa probabil. Ii explici dinainte, il suni. 
Megg si bb Mara