GRADINITA DE STAT DE PE CALEA DOROBANTILOR

GRADINITA DE STAT DE PE CALEA DOROBANTILOR | Autor: ligeea

Link direct la acest mesaj

M-ar interesa mai multe amanunte daca stiti cu privire la gradinita de stat de pe Calea Dorobantilor. Am inteles ca programul e doar pana la pranz , dar se invata intensiv germana . Ca sunt grupele mari -de 20 de copii dar ca se lucreaza`frumos si curat . Ca educatoarele au experienta si sunt ,,facute si nu ,,reprofilate fara studii. Ce stiti , aveti copii acolo ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

As minti sa spun ca am date concrete despre gradinita. IN mod cert pot sa-ti spun ca este singura gradinita care pregateste copii pentru admiterea la liceul german. Ma indoiesc sa fie invatatoarele de-o calitate proasta.
Eu am terminat gradinata respectiva acum...muuuulti ani, si acolo vreau sa-mi duc si fiul.
Vezi ca mai exista o gradi cu program lung, tot intensiv germana undeva pe Iorga, dar nu stiu cum se numeste.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Ma intereseaza si curatenia si aspectul WC 0urilor si salilor de clasa Am avut o experienta urata acum 3 sapt. cu o enterocolita de la o inghetata , a stat cu perfuzii 4 zile la rand , deci mai bine sta acasa decat sa repet figura . Am sa trec sapt. viitoare pe-acolo, stii cumva o adresa
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

ideea e ca la aceasta gradinita trebuie sa-ti opresti un loc cu fff mult timp inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

ideea ca ideea , am sa-mi opresc loc de anul asta pentru la anul. Dar aveti copilul acolo, cum e ?sunt totusi 30 in grupa cate educatoare sunt se invata sau nu o limba straina etc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

uite aici s-a mai discutat despre gardinite in limba germana:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73769

Mergi la inceput