Manele ! (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hellouuu la fete....off azi ma apuc cu forta de gogosari si castraveti ...dar cu iubi abia cand vine de la servici....pana atunci ma pregatesc cum pot....si mai invat pe acolo ....
dariucha saru'mana de urarile frumoase...chiar ca am fost o frumoasa o miresica super fericita si indragostita pana peste cap ca si acum....
paula...vezi ce faci cu cumnata aia...sa nu te mai supere ca venim cu artleria........
doina...sanatate lu baietelul tau...si te mai asteptam pe la noi la maneliste...
aileene ,nanami,jesia pupici si voua...sa aveti toate fetele o zi superba...!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi
off azi ma apuc cu forta de gogosari si castraveti ...dar cu iubi abia cand vine de la servici....pana atunci ma pregatesc cum pot....si mai invat pe acolo ....

Iubita te rog frumos zi-mi si mie reteta ta muraturi .........plizzzzzzzz anul asta e primul an cand "trebui" sa ma descurc singurica...

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!Am venit!E tarziu dar ...acum am reusit sa mai termin din treburi...ce faceti?cred ca va odihniti!Ne vedem dimineata la cafea!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Neata .V-a invit la o cafeluta calda cu lapte .Veniti ? Astazi e randul meu sa fac cinste O zi v-a doresc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Da am sosit!multumesc pentru cafeluta...e foarte buna!Maine va invit eu!Veniti?

bita doina

Mergi la inceput

neata fetele...si eu vreau o cafeluta....off cred ca nu am reusit sa fac creditele nici nu stiu daca voi fi admisa anul asta la facultate sa trec anul 3...
jesia...reteta de gogosari si castraveti murati e asa : eu am luat cam 10 kg de gogosari si vreo 6 de castraveti.....deci daca ai un bidon de plastic de 5 sau 10 litri pt muraturi faci asa : dupa ce ai taiat gogsarii in 4 ...asezi un strat de gogosari pui o lingura de sare imprastiata peste ei ,pe urma pui 3 linguri de zahar tot imprastiate,7-8 rondele de morcovi,3 rondele de hrean si pe urma presari boabe de mustar,apui urmeaza alt strat de gogosari si faci cum am spui pana se umple .pe urma fiebi 2 litri de apa cu un litru de otet si cat timp fierbe pui si niste boabe de mustar in otetul cu apa de pe foc si cand da in clocot torni peste gogosari si pe urma mai fiebi iar un litru de otet cu 2 litri de apa sa acopere gogosarii dupa ce s-a acoperit pui deasupra peste gogosari floare de marar,cred ca se gaseste in piata,si ii lasi descoperiti pana a doua zi si atunci mai pui iar 2 litri de apa si un litru de otet ca gogosarii absorb apa....si la castraveti faci acelsai procedeu ...dar e bine sa ai cam 6-7 sticle de otet ,o punga de sare si vreo 1-2 pungi de zahar si vreo 7-8 morcovi si 4 de hrean. sper ca te-am putut ajuta cu detaliile despre muraturi.
va pupacesc fetele

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi neata fetele...si eu vreau o cafeluta....off cred ca nu am reusit sa fac creditele nici nu stiu daca voi fi admisa anul asta la facultate sa trec anul 3

Te inteleg perfect pt ca prin asta am trecut si eu la ase, adica am facut 2 ani si am acumulat doar 97 de credite, imi trebuiau 100 si am pierdut .Tu la ce facultate ?

Mii de multumiri pt. reteta

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna fetele .Ce mai faceti ?Ce ati mai facut ? Eu abia am sosit si eu acasa am fost la gradi la fica-mia pe la ora 14 apoi un pic la cumparaturi si acum acasa ascult o maneluta pe radio favoirt http://www.radiofavorit.net/yahoo.html O seara buna ca la mine e deja seara e ora 5 seara si pupici dulci la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna dragele mele

eu sunt putin obosita si nici nu ne prea simtim bine , e asa de frig si ploua incontinuu , si pare ca avem simptome de raceala , vreau sa fac o baie fierbinte si ma bag in pat odata cu gainile

va si va doresc o seara placuta

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

jesia...sunt la ASE si am vreo 91 credite si nu stiu cate imi trebuiesc ori 95 ori 90....incerc sa mai sun la aia la secretariat pana ma ajuta cu o informatie....eu sper sa trec anul 3 ...dar nu stiu....si facultatea banuiesc ca nu ai mai continuat sau ai dat la alta? apropo cu ce te ocupi?
ma bucur ca te-a ajutat reteta de muraturi...spor la treaba....

Poze

Mergi la inceput