Manele ! (2)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
voicu_bebi spune:
Dariucha...hello de cand nu te-am mai vazut...si tu ai program de facut mancare...eu trebuie sa pun castravetii si gogosarii la murat...asa ca treaba multa....
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aileene/aileene.jpg)
aileene spune:
Iubitelor n-am crezut ca voi mai putea intra , dar totusi am avut un pic de timp ca sa-l salut din nou pe invitatul nostru de onoare HIRO tzuca-l mama de flacau mare care implineste 5 anisori astazi (scuze daca ma-nsel , dar stiu ca e chiar in anul , luna si ziua evident in care s-a intamplat dezastrul in NY din pacate , nu ?)
Dar astazi sarbatorim , sa cante manelele , hai Niponel cu una speciala ptr sarbatoritul nostru
! Nanami sper ca nu esti prea obosita din cauza pregatirilor ptr ziua samurai-ului , hm ? Apropo's cum te-ai organizat , unde-l ti ? Acasa sau ai inchiriat ceva ?!
la amandoi !!!
Doinabita Bine ai venit in trupa noastra sa fie-ntr-un ceas buuuun
Paula_mea bash ca mai bine ai suporta o alta raceala decat pe cumnata , n-o baga-n "zama" las-o sa vorbeasca singura , nu-ti fa griji si din cauza ei ! Imi pare rau totusi ca trebuie sa treci prin asa stari si sa ai de-a face cu coada
! Curaj si vino sa te descarci daca simti nevoia , da ? Noi vom fi mereu aici , alaturi la bine si la greu , mereu cu o vorba din suflet si cu o muzicutza care sa ne unga sufletelele ! Uite un
pe obrajori ca sa te incurajeze si sa nu cazi in butoiul cu melancolie , da
?
Dariucha esti binevenita oricand , e mai bine mai tarziu decat niciodata si
!
Jesia o rezolvasi mama draga cu "guitz-guitz" si cu socrii ? Ca de nu venim cu toatele
s-atunci sa vezi
!
O zi buna iubitelor si o seara minunata
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
jesia spune:
quote:
Originally posted by aileene
Jesia o rezolvasi mama draga cu "guitz-guitz" si cu socrii? Ca de nu venim cu toatele
s-atunci sa vezi
!
Hai ca ai fost tare
![](pupic.gif)
![](suna.gif)
![](brutal.gif)
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
nanami spune:
Fetele - cucuietele , inca o data multumesc din suflet
o noua venita printre noi ,
bine ai venit doinabita, sper sa te simti bine alaturi de noi , te asteptam cu mai multe povesti despre tine
jesia e nevoie sa scot mea ? sau s-a rezolvat problema ? hai nu mai fi suparata
, de fapt eu cred ca am icurcat persoanele
cine se plange de cumnata , aaaaaaaaaaaaaaaaa , cred ca-m luat-o razna sau din cauza berii
hai ca tre sa ma intelegeti , acu 5 ani pe vremea asta abia am scapat de dureri , pe care nu le pot uita toata viata
aaaaaaaaaaaaaaaa ...... paula ea e cu cumnata , hai ca , chiar am scos , aileene ! ma ajuti , ca, cu incapatinatii astia de japonezi greu o scoti la capat
va pup si inca o data multumesc di suflet de urari , chiar i-am aratat lui iubi si lui hiro desi nu pricep nimic dar au fost incantati , cica noi, romancele suntem intr-adevar sufletiste si cu inima de aur
G.K.R
poze noi
nanami spune:
doina te-am trecut pe listuta , inaca o data bine ai venit si sper ca vei fi alaturi de noi zilnic
pt. a 10cea venita x10 in
G.K.R
poze noi
doinabita spune:
Fetelor multumesc pentru primire!Ce trebiue sa spun despre mine? ca m-am rusinat...Am eu 44 ani dar sunt cam zanateca...imi plac manelele in ciuda necazurilor pe care le am.Imi fac putin timp si pentru sufletul meu...ca oi merita si eu.Eu sunt cea cu subiectul de la Umanitare- Am o problema cu fiul meu cel mare!Dar ascult manele la greu...asta e viata!Dar asta-i viata?
bita doina
nanami spune:
Buna dimineata
wow,,, ce atmosfera calda a fost ieri pe aici , multumesc mult inca o data
doina te supara feciorul ? de ce ? tre sa venim in ajutor ? aileene ce zici? scoatem -le la iveala ?
x10 fete frumoase
G.K.R
poze noi
Dariucha spune:
Buna
Voicu bebe ,ai intrat in rindul duoamnelor acum ,felicitari ,am vazut pozele de la nunta ,ai fost frumoasa ,frumoasa ,frumoasa .
Acum in ro se pune zarzavatul ,nu i asa? Aici e prea cald si nu pot pune nimic plus ca pot gasi orcind orce leguma vreau adica sint scutita (in ro ma apuca instantaneu durerea de burta cind maica mea ma invita sa ajut ,nu de alta da facea butoaie intregi de zarzavat si borcane multe de zacusca ,de suntem familie mare,)
Spor la treaba!
Aileene asti o draguta ,intodeauna cu o vorba buna pt fiecare
Nanami ,nici dupa 5ani nu ai uitat durerile nasterii?asa de greu ai nascut ? Da las ca nu te ai chinuit degeaba ,acum ai o mindrete de fecior care te face fericita zi de zi ,a maritat nu i asa?
Niponel ,invatama te rog cum sa caut manele cu Costi si ti voi ramine vesnic recunoscatoare ....
Mai vorbim ,ca trebe sa merg sa mi iau puiuta de la soacra mea ,ca a ramas acolo peste noapte si mi se facu dor tare de ea .pt tote fetele!
niponel spune:
Neata manelistele lui mama .Dariucha cauta la www.youtube.com baga Costi Ionita acolo la cautari si iti da toate manelele cu el sau cauta aici pe pagina asta : http://www.ten29.as.ro/ Doinabita esti bine venita in
nostru distractie placuta impreuna cu noi
O ZI BUNA LA TOATA LUMEA
niponel spune:
NOUTATI ASCULTATI NON STOP MANELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE http://www.maneleromanesti.ro/ Auditie placuta la ascultat MANELUTEEEEEEEEEEEE si O V-A DORESC O ZI ASA CUM VI-O DORITI SA FIE