Manele ! (2)
Raspunsuri - Pagina 18

niponel spune:
Ceva interesant http://www.expres.ro/article.php?artid=270378 O zi buna si pupici dulci la toate manelistele

jesia spune:
quote:
Originally posted by aileene
Jesia sper ca te simti bine si ca totul e ok acuma
Da. multumesc mult...slava Domnului ca am scapat de acum inainte o sa am mai multa grija de mine...

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

nanami spune:
Buna iubitele
niponel nu ma bate , ca sunt aici .,
vad ca ne inveselesti mereu cu muzicuta , multumim
aileene multumesc de urari , dar stii ce cuminte e !!!!!!!!!! numai la icoane nu m-i s-a urcat ca-n rest.......
offfff......am albit din cauza lui
nu degeaba a iesit odata cu teroristii , aoleuuu sper sa nu fie si el la fel
, stii ? hiro s-a nascut pe 11 sept. la ora cand a intrat al doilea avion in cladire ( america 2001) , si........
o zi f. insemnata intr-adevar , dar........
jesia ma bucur ca te-ai facut bine , multa sanatate
marti a fost ziua sotului meu , am avut musafiri , o prietena cu purandeii, si am stat la o bere si o barfa pana la 4 dim , ieri mergeam teleghidata prin fabrica , asa ca m-am culcat la 8 seara si m-am trezit la 8 dim.
scuze de absenta , dar am si eu tot felul de probleme , ca , chiar ca nu-mi arde cateodata de nimic
va pe toate
G.K.R
poze noi

aileene spune:
Buna iubitelor !
Nanami asa este , sunt de acord cu spusele tale , cateodata n-avem chef de nimic si e de inteles , oboseala , mai si starile sufletesti , toate sunt responsabile de starile noastre , mai bune sau mai putin bune , dar principalul e sa nu te lasi sa cazi in "butoiul" cu melancolie si sa uiti sa mai revii din probleme ! Stii eu , una le pun tare la inima , de cele mai multe ori , sunt fleacuri chiar , dar imi si trece repede , ptr ca-mi dau seama ca-mi pierd doar timpul cu nimicuri si intorc pagina si-o dam mai departe
! Sunt f obosita si eu , sunt trasa cu cheia , de multe ori sunt la volan si trebuie sa ma concentrez la drum ca sa-mi aduc aminte unde trebuie s-ajung ca altfel
is capabila sa uit , atat de obosita sunt uneori !
Intr-adevar Hiro e un dulce sa-ti traiasca , chiar mai ce conicidenta cu 11 Septembrie , trista zi , dar si fericita ptr tine ! Apropo's , nu din cauza socului ai nascut in aceea zi , era chiar ziua DPN-ului ?
Ce coincidenta ! Va
pe amandoi !
Niponel sarutmana dar nu reusesc sa citesc ce ne-ai trimis , nu stiu ce-i cu PC-ul meu , incerc mai tarliu , te
cu drag !
Jesia sa fii sanatoasa , iubita si implinita , iubita
Dariucha , hai mai treci pe la noi
Paula_meaaaaaaaaa undee esti ? Ne-a dat uitarii , hai mai vino si tu p-acilea , te asteptam
Seara placuta si sa fiti iubite dragele mele ....
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

aileene spune:
Niponel tare de tot , faza cu becul din gura , Doamne ce haios , rad de una singura .... ! Merci

nanami spune:
nu, aileene, nu a fost soc, eu nici nu am stiut , ca eram deja in spital , dupa ce m-am trezit din anestezie(dupa cezariana) auzeam asistentele vorbind, ca eu tipam dupa ele sa-mi puna un clmant in perfuzie ca muream de durere , si dupa ce am iesit am aflat exact ce s-a intamplat , ca ai mei erau cu totii cu ochii in tv.
o zi f. trista dar f. importanta pt, mine , stii? in fiecare an ii sarbatoresc ziua lui hiro , multa veselie , dar cand deschid tv-ul si vad cum se aduna lumea acolo cu lumananri si plas parca -mi pere tot cheful , acu nu mai stiu daca sa ma bucur sau nu , uite acusi se fac 5 ani , fii-miu a crescut asa de mare si iar tre sa sarbatoresc dar anul asta cred ca nu deschid tv-ul , desi eu sunt moarta fara tv, si nu stiu daca ma voi putea abtine
G.K.R
poze noi

aileene spune:
Da Nanami scumpa , cat de bine te inteleg , e delicata aceasta data atat de semnificativa , dar tu bucura-te de mandretea ta de flacau si fa-i un chef pe cinste , uita de toate si lasa veselia sa-ti inunde sufletul , mai ales cei 5 anisori se sarbatoresc asa ca..."sa cate vinul si sa curga muzica" dar vin din acela ptr prichindei fara alcool (ma refer la sampagne ptr copii) ! Se apropie , si uite cde coincidenta Alexandre e nascut pe 22 sept '99 , iar daca impartim data in 2 egal 11...ce chestie , na hai c-o iau pe...araturaaaaa
! Seara buna iubitelor si pupici dulci la toate !
Apropo's Voiculitza e plecata in "luna de miere" de nu mai apare ? Mi-e dor de ea , abea astept sa ne spuna cum a fost la nunta si sa ne puna cateva poze mamoase !!!!
PA

niponel spune:
Buna iubitelelor .Pupici Nanami Pupici Aileene
si la toate fetelor
.Azi la mine
ploua si e asa de urat afara
dar poate mai dupa amiaza se opreste si nu am chef sa fac nimic o sa mai caut niste manelute sa vad ceva nouati mai sunt
.Am vazut aseara la O tv a cantat Guta era la mare si a spus ca in curand scoate un album nou
.Abia astept sa iasa
sa mai ascultam si noi niste noutati .O zi buna v-a doresc si v-a iubesc mult pe

nanami spune:
ce faceti iubitele ???
eu am venit azi mai repede si am si intrat sa va salut
niponel si la noi a plouat azi , dar acu s-a oprit , a fost tare urat
aileene inseamna ca sarbatorim impreuna , sa curga berea pt. noi si sampagnia pt. picii nostri si normal canta manelele nu? de abia astept sa facem petrecerea aici cu fetitele noastre frumoase
G.K.R
poze noi

jesia spune:
Neata si pe aici ploua si e urat....dar totusi vine weekendu si trebui sa ne bucuram...propun sa incepem ziua cu o cafeluta (cu lapte)
...cine vrea?
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic