Manele ! (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Ceva interesant http://www.expres.ro/article.php?artid=270378 O zi buna si pupici dulci la toate manelistele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by aileene
Jesia sper ca te simti bine si ca totul e ok acuma

Da. multumesc mult...slava Domnului ca am scapat de acum inainte o sa am mai multa grija de mine...

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Buna iubitele

niponel nu ma bate , ca sunt aici .,
vad ca ne inveselesti mereu cu muzicuta , multumim

aileene multumesc de urari , dar stii ce cuminte e !!!!!!!!!! numai la icoane nu m-i s-a urcat ca-n rest....... offfff......am albit din cauza lui
nu degeaba a iesit odata cu teroristii , aoleuuu sper sa nu fie si el la fel , stii ? hiro s-a nascut pe 11 sept. la ora cand a intrat al doilea avion in cladire ( america 2001) , si........
o zi f. insemnata intr-adevar , dar........

jesia ma bucur ca te-ai facut bine , multa sanatate

marti a fost ziua sotului meu , am avut musafiri , o prietena cu purandeii, si am stat la o bere si o barfa pana la 4 dim , ieri mergeam teleghidata prin fabrica , asa ca m-am culcat la 8 seara si m-am trezit la 8 dim.
scuze de absenta , dar am si eu tot felul de probleme , ca , chiar ca nu-mi arde cateodata de nimic

va pe toate

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna iubitelor !
Nanami asa este , sunt de acord cu spusele tale , cateodata n-avem chef de nimic si e de inteles , oboseala , mai si starile sufletesti , toate sunt responsabile de starile noastre , mai bune sau mai putin bune , dar principalul e sa nu te lasi sa cazi in "butoiul" cu melancolie si sa uiti sa mai revii din probleme ! Stii eu , una le pun tare la inima , de cele mai multe ori , sunt fleacuri chiar , dar imi si trece repede , ptr ca-mi dau seama ca-mi pierd doar timpul cu nimicuri si intorc pagina si-o dam mai departe ! Sunt f obosita si eu , sunt trasa cu cheia , de multe ori sunt la volan si trebuie sa ma concentrez la drum ca sa-mi aduc aminte unde trebuie s-ajung ca altfel is capabila sa uit , atat de obosita sunt uneori !
Intr-adevar Hiro e un dulce sa-ti traiasca , chiar mai ce conicidenta cu 11 Septembrie , trista zi , dar si fericita ptr tine ! Apropo's , nu din cauza socului ai nascut in aceea zi , era chiar ziua DPN-ului ? Ce coincidenta ! Va pe amandoi !
Niponel sarutmana dar nu reusesc sa citesc ce ne-ai trimis , nu stiu ce-i cu PC-ul meu , incerc mai tarliu , te cu drag !
Jesia sa fii sanatoasa , iubita si implinita , iubita
Dariucha , hai mai treci pe la noi
Paula_meaaaaaaaaa undee esti ? Ne-a dat uitarii , hai mai vino si tu p-acilea , te asteptam
Seara placuta si sa fiti iubite dragele mele ....

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Niponel tare de tot , faza cu becul din gura , Doamne ce haios , rad de una singura .... ! Merci

Mergi la inceput

nu, aileene, nu a fost soc, eu nici nu am stiut , ca eram deja in spital , dupa ce m-am trezit din anestezie(dupa cezariana) auzeam asistentele vorbind, ca eu tipam dupa ele sa-mi puna un clmant in perfuzie ca muream de durere , si dupa ce am iesit am aflat exact ce s-a intamplat , ca ai mei erau cu totii cu ochii in tv.

o zi f. trista dar f. importanta pt, mine , stii? in fiecare an ii sarbatoresc ziua lui hiro , multa veselie , dar cand deschid tv-ul si vad cum se aduna lumea acolo cu lumananri si plas parca -mi pere tot cheful , acu nu mai stiu daca sa ma bucur sau nu , uite acusi se fac 5 ani , fii-miu a crescut asa de mare si iar tre sa sarbatoresc dar anul asta cred ca nu deschid tv-ul , desi eu sunt moarta fara tv, si nu stiu daca ma voi putea abtine

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Da Nanami scumpa , cat de bine te inteleg , e delicata aceasta data atat de semnificativa , dar tu bucura-te de mandretea ta de flacau si fa-i un chef pe cinste , uita de toate si lasa veselia sa-ti inunde sufletul , mai ales cei 5 anisori se sarbatoresc asa ca..."sa cate vinul si sa curga muzica" dar vin din acela ptr prichindei fara alcool (ma refer la sampagne ptr copii) ! Se apropie , si uite cde coincidenta Alexandre e nascut pe 22 sept '99 , iar daca impartim data in 2 egal 11...ce chestie , na hai c-o iau pe...araturaaaaa ! Seara buna iubitelor si pupici dulci la toate !
Apropo's Voiculitza e plecata in "luna de miere" de nu mai apare ? Mi-e dor de ea , abea astept sa ne spuna cum a fost la nunta si sa ne puna cateva poze mamoase !!!!
PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna iubitelelor .Pupici Nanami Pupici Aileene si la toate fetelor .Azi la mine ploua si e asa de urat afara dar poate mai dupa amiaza se opreste si nu am chef sa fac nimic o sa mai caut niste manelute sa vad ceva nouati mai sunt .Am vazut aseara la O tv a cantat Guta era la mare si a spus ca in curand scoate un album nou .Abia astept sa iasa sa mai ascultam si noi niste noutati .O zi buna v-a doresc si v-a iubesc mult pe

Mergi la inceput

ce faceti iubitele ???

eu am venit azi mai repede si am si intrat sa va salut

niponel si la noi a plouat azi , dar acu s-a oprit , a fost tare urat

aileene inseamna ca sarbatorim impreuna , sa curga berea pt. noi si sampagnia pt. picii nostri si normal canta manelele nu? de abia astept sa facem petrecerea aici cu fetitele noastre frumoase

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata si pe aici ploua si e urat....dar totusi vine weekendu si trebui sa ne bucuram...propun sa incepem ziua cu o cafeluta (cu lapte) ...cine vrea?

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput