Manele ! (2)

Manele ! (2) | Autor: nanami

Link direct la acest mesaj

Maneliste !!!!!!!!

aileene

voicu bebi

niponel

nanami

maggda

elena_oona

Dariucha

doinabita

jesia

paula mea

daca am uitat pe cineva sa tipe

G.K.R

poze carnaval

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele cucuiete..sarumana nanami de listuta tare draguta...auzi tu ce treaba facusi ieri fato...asa treaba mai zic si eu...off si azi cred ca ne apucam si noi de balcon ca ieri am fost in vizita pe la matusa mea si am ajuns tarziu ....
la noi e tare innorat si ploua ..in plus cam frigulet pt mine....
pupici la fete ...aileene,niponel ,nanami...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna iubitele

acu am venit si eu de la munca , sunt rupta , ma dor ochii de mor

voiculita ma bucur ca-ti place lista
vezi sa nu faci treaba ca mine , merge si-n balcon

va pup si revin mai tarziu

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Seara buna .A mai trecut o zi din viata . Voicu-bebi succes la treaba Nanami multumim pentru listuta .Azi iara am lenevit pe acasa insa am gatit o supica minestrone ca mi s-a facut pofta [ papica] asa buna a iesit . V-a invit la masa , supica este calda .O seara buna si v-a pupacesc dulce pe toate dragutele mele .

Mergi la inceput

aoleuu..... niponel ce buna tre sa fie ,,, hai aruncane si noua cu prastia
pleci in okinawa de obon ???? ce misto.....te invidiez , distreazate si pt noi , (adica pt. mine ) , dar tu nu ai pe nimeni mort in fam. lui? nu aveti "demukai" la cimitir si etc....

eu o am pe soacra-mea si........ iar tre sa trec prin ciudateniile alea , iar pe 14 cred ca merg la ambasada sa-mi rezolv cu pasaportul si tot asa , sa vedem ce se mai intampla , sa ia mare grija la mare ca stii ce e cu apa de obon

iubitele unde sunteti mami????

aileene te scalpez , unde ai disparut , ca sun la politie de acu

voiculita te si multumesc de urari

de fapt la toate si va doresc tot binele din lume , si multi din mare departare

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele..ce faceti? nu prea sunteti matinale...eu deja am programul stabilit...m-am invatat sa ma trezesc o data cu iubitelul....manca-l-ar mama de scumpic.......ce sa faci si cu iubirea asta...ieri ma apucasi de tul sa il tai sa vad cat imi iese ...deja sunt 20 de patrate ...si azi mai continui...
niponel...sper ca afost gustoasa supica..parca mi-as face si eu azi una...
nanami...pupici si sper sa rezolvi cu ambasada...si las-o incolo de soacra .... ca pe nimeni nu intereseaza ce zice ea...asa is soacrele mai ciudatele...
va pup

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna .Nanami nu am pe nimeni mort sa merg la cimitir socrii traiesc e totul ok .Abia astept sa merg in Okinawa o sa m-a distrez si pentru tine .Voicu -bebi e gata supica ai facut supica minestrone? Spor la treaba Voicu -bebi si asteptam sa n-e spui cum este la nunta .Azi am fost un piculet si eu la plimbare la o alta gagicuta am fost de am facut un peste pe gratar si o berica rece ca a fost tare cald azi 34 grade .Am ciocnit si pentru voi un pahar de .O seara buna pe maine n-e auzim cu vesti noi. la toate scumpele mele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

iubitelor de-abea am timp sa respir , fug repede sa fac papa si pe urma viu sa va pove cateva da ? la toate , nu dispar ptr mult timp

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aileene aici eraaaai??????????? Te-am gasit !!!!!!!!!!!! Pe noi ne-ai uitat...........
Hai... ca acum te pup, ca nu pot fi prea mult timp suparata pe tine

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Iaca am revenit mai repede decat credeam !
Inca din primele randuri Nanami... ! Merci beaucoup , ma simt onorata ptr ca m-ai pus cap de lista...cu toate ca nu meritam din cauza ca nu-s tot timpul prezenta asa cum ar trebui ! Oricum , sarutmana si felicitari ptr noul capitolas , iar cel vechi nici nu stiu ce-ati mai scris ca n-am avut timp sa trec pe la voi , cu cotidianul meu "incarcat" , cu canicula asta care in sfarsit se terminase si cu ploile reci care ne-au napadit dintr-o data carora incercam sa le facem fata...cu greu , ptr ca eu m-am si imbolnavit , am fost la si mi-a zis ca am bronsita , asadar si prin urmare... siropurile si toate alea sunt de mine in prezent !
Pacat , dar oricum am profitat din plin de mama mea si am vizitat multe locuri de ne-am besicat in talpi de atata mers ! Incerc sa-mi incarc bateriile cum pot si sa-mi umplu plamanii de aer mai racoros , dar asta chiar ca-i... prea de toooooot , 11°C dimineata si dupa amiaza 20°C brrrrrr ce rece s-a facut !
Fetelor ma duc sa va mai citesc din urma ca chiar c-am chiulit de-a binelea !
Va pe toate cu mult drag si sa ne auzim cu bine , fetelor va doresc un week-end frumos ca si voi toate , cu distractii frumoase si sa va simtiti bine , oriunde va veti afla , chiar si singure , numai sa va cante muzicuta , eu chiar acum ascult pe Nicoleta Guta , melodia care-mi merge la inimioara : MAMA MEA va si ma gandecs la vooooooooi toateeeeee

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

aileene anumit te-am pus in capul listei , stii de ce nu ???? oricum ai grija de noi , ca si eu sunt moarta dar tot am timp de iubitele mele , asa ca nu ne lasa de .....
e lume noua pe aici ,,,, tot pe tine te cauta vezi????

ce faceti dragelor ???? la mine e 4 dim. si eu inca mai stau la o , ma simt f. bine , am musafiri , prietena mea cea draga cu copii , acu ei dorm , iar eu bantuiesc ca fantomele prin casa

G.K.R

poze carnaval

Mergi la inceput