Cleopatra Stratan-o minune de fetita
Raspunsuri - Pagina 3
Claudelu spune:
Vreau si eu cealalta piesa, pleaseeeeee!
e dementiala fetitza asta! Bravo ei! Abia astept albumul
maimutzica spune:
Am mai vazut videoclipul de cateva ori la tv...este scumpica foc...
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!
ana_maria222 spune:
Si mie imi place de ea de mor! Noroc ca au putut sa ii cultive talenul! Ar fi fost pacat!
Pozeeee
Mancarica
Rufus spune:
Am vazut-o la festivalul de folk "Om Bun", acum cateva luni. In afara de aceasta melodie a mai cantat cateva.
M-a impresionat ca, fiind in duet cu tatal, intra extraordinar de bine in piesa; se stie ca duetul nu este chiar la indemana oricui...
poze multe cu noi
Alina spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Are numai 3 ani ??? !
Sibylle 30 +
Pozele mele Poze noi
Sibylle,
Cred ca are intre 3 si 4 ani,asa arata si pronunta atit de duulceee,exact ca la virsta asta!
Alina
kristinutza spune:
la inceput am fost f reticienta, am crezut ca este vorba despre un cantaret (care de altfel imi place) care isi promoveaza aiurea si nebazat propriul copil. dar nu e asa si imi apre f bine. fetita e intr-adevar deosebita, e extraordinar pt varsta ei sa cante asa cum o face. felicitari!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
adusca spune:
http://rapidshare.de/files/27319637/Cleopatra_Stratan_-_Mama.mp3.html
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....