Cleopatra Stratan-o minune de fetita

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo37g spune:

E o mica mare vedeta , bravo ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Este adorabila,dar parca prea toata lumea cleopatra in sus , cleopatra in jos. Mai sunt copii de varsta ei o gramada la fel de talentati , dar nu s-a facut atata valva in jurul lor.

A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Acum pe bune...luati totul prea in tragic. La urma urmei sunt multi oameni mai talentati decat Robert de Niro, sau Britney Spears, sau Andreea Marin sau mai stiu eu cine care nu au ajuns vedete pentru ca...pur si simplu nu s-au nascut sub o stea norocoasa sau nu au fost la locul potrivit la momentul potrivit. E o chestiune de sansa, nu numai de talent.
La Cleo s-au combinat mai multe: faptul ca l-a auzit pe tatal ei cantand, ca a cantat de mic copil prin casa, ca tatal ei i-a compus un cantecel si a si inregistrat-o, ca oamenii de la casa de discuri a lui Pavel au auzit piesa si au vrut sa o lanseze si de aici mai departe. Daca era un copil oarecare, nu copil de vedeta, ar fi ajuns mult mai greu la urechile cuiva care decide ce se intampla in muzica.

Iar Cleopatra este speciala...nu neg ca mai sunt si alti copii draguti si talentati, dar si ea are calitati destule, ce vreau sa spun e ca nu e contrafacut succesul acesta asa cum sunt alte trupe sau alti interpreti contrafacuti si umflati cu pompa de promovare. Este real, este talentata, dezinvolta...Ca sa nu jignesc vreunul dintre "marii" nostri cantareti, ce s-a intamplat cu Britney Spears e mult mai nasol: aia macar nici nu canta cine stie ce, nici nu arata bine, sunt un milion de fete mai talentate si totusi...ea a avut noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

N-a spus nimeni ca nu are talent, ca nu-i adorabila etc etc....da, a luat premiu la mtv , bravo,felicitari , dar parca se face prea multa valva in legatura cu ea.

A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Eu ma bucur pentru succesul ei ,ca ii place sa cinte si nu cred ca o constringe nimeni sa faca asta.
Nu trebuie sa fim gelosi pe un talent mic si nevinovat.Daca a cistigat premiul la MTV ,bravo ei si parintilor care sint alaturi de ea.
Eu m-am bucurat sa o aud la radio/Cd intr-o zi cu cer senin cind umblam prin magazine si asta nu se intimpla in Romania.

Sint intradevar si alti copii talentati ,dar poate nu a venit vremea lor inca ...sau poate le lipseste ceva .Nu stiu.Cleopatra a avut noroc cu tatal ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Imi pare un copil adorabil iar tatal ei nu pare sa profite de pe urma talentului fetitei....asta am observat eu intr-un interviu acordat pentru o televiziune din Japonia...M-am bucurat enorm sa o aud cantand aici la televizor sau la radio....ma bucur de fapt de fiecare data cand aud cantandu-se in Ro pe aici.
Banuiesc ca mai o gramada de copii talentati in Ro doar ca nu are cine sa-i propulseze in lumea show-bizz,Cleopatra are intradevar mare noroc de tatal ei...Totusi este adorabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by belutza
N-a spus nimeni ca nu are talent, ca nu-i adorabila etc etc....da, a luat premiu la mtv , bravo,felicitari , dar parca se face prea multa valva in legatura cu ea.

Fara prea multa valva nu se poate vinde un CD. Asta-i esenta subiectului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

Ce se mai aude de Cleopatra Stratan?

Mergi la inceput